خواهش میکنم واقعا خیلی به درد میخوره:21::21::27::27:نقل قول:
خواهش میکنم واقعا خیلی به درد میخوره:21::21::27::27:نقل قول:
بد نبود اگه يه دسته بندي براي ... (نرمافزار ، بدافزار، ... ) موجود انجام ميشد اونم با ورن هاي متفاوتش
اره بعد که دانلود کردم دیدم فونتهنقل قول:
ممنون دست گلت درد نکنه ولی یه مشگلی هست . فونت ها بولد نمیشه.
یعنی توی اینباکس که مسیج های جدید باید بولد نشون داده بشه نمیشه. نمیفهمیم کدون جدیده کدون قدیم
:31:
خوش آمدینقل قول:
بد افزار چیه؟
آره.درست میگی.من هم همین مشکل رو دارم.یکسری دیگه فونت دارم.نقل قول:
اره بعد که دانلود کردم دیدم فونته
ممنون دست گلت درد نکنه ولی یه مشگلی هست . فونت ها بولد نمیشه.
یعنی توی اینباکس که مسیج های جدید باید بولد نشون داده بشه نمیشه. نمیفهمیم کدون جدیده کدون قدیم
از اینها که خسته شدم میریزم روی گوشی و اینجا ازش screen shot میگذارم.
بچه ها من يك سايت پيدا كردم براي دانلود فونت.
كسي ميدونه چطور ميشه اونها رو براي استفاده روي موبايل تنظيم كرد؟
سايتش هم اينه:
نقل قول:
کد:http://www.highfonts.com/
کاش زودتر خسته میشدییییی!!!!!!!:31::31::31:نقل قول:
یه سوال دارم. من برنامه آیفون لوک رو نصب کردم روی 990 ولی وقتی قفل میکنم توی صفحه علامت اس ام اس میاد و یه 4 هم کنارش نوشته . یعنی 4تا اس ام اس خوانده نشده دارم در صورتی که حتی یک اسم ام اس خوانده نشده هم ندارم. بعد اگر 1 اس ام اس برام بیاد اون 4 میشه 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
ورژن جدیدشو دارین شما؟ چون لازمه بگم خدمتتون که ورژن های قدیمیش مشکل دارن! یا شاید روی p990 مشکل داره روی p1i من تست کردم این مشکلو نداشت :46:نقل قول:
چيزي براي نصب نيست . فايلي كه دانلود كردم 2 تا فايل توش داشت كه دوتاش با پسوند m. هست . اينا رو بايد كپي كني تو اون مسير ، برنامه نصبش چيه؟نقل قول:
ای بابا انگار توی باغ نیستید. قضیه خیلی ساده تر از این حرفاس:9:نقل قول:
پست اون دوستمون رو دوباره بخون میفهمی.:41:
باید mShell-UIQ3.sis رو نصب کنی بعد....
چشم.سعي ميكنم زود به زود خسته شم.نقل قول:
کاش زودتر خسته میشدییییی!!!!!!!
یه سوال دارم. من برنامه آیفون لوک رو نصب کردم روی 990 ولی وقتی قفل میکنم توی صفحه علامت اس ام اس میاد و یه 4 هم کنارش نوشته . یعنی 4تا اس ام اس خوانده نشده دارم در صورتی که حتی یک اسم ام اس خوانده نشده هم ندارم. بعد اگر 1 اس ام اس برام بیاد اون 4 میشه 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همونطور كه رضا جون (smoking) گفتن اين مربوط به ورژنهاي قديمه.جديدش رو نصب كنيد.
سلامنقل قول:
میشه در مورد این برنامه ی بوتوث رادار یه کم توضیح بدید ؟؟
آخه این فایله که برای دان گذاشتید ، کلا دو تا فایل توش هست که باید توی c یا d کپی بشه . پس فایل اینستالیش چی میشه ؟؟
دوستان یکم توضیح در مورد این برنامه:نقل قول:
این برنامه را من خودم تست کردم روی گوشیم ( p1i )
اصل برنامه M-shell و bt radar یه برنامه جانبی برای m-shell است وبه خاطر این گفته شده در c:\document\mShell کپی شود تا m-shell بتونه اونا باز کنه حالا اگه برنامه را روی رم اینستال کردی( منظورم m-shell ) اون وقت bt radar را توی d:\document\mShell
کپی کن خیلی برنامه باحالی مطمئنم بعد از نصب حال میکنید راستی گفته شده این نرم افزار قدرت سیمبین uiq را نشون میده .
من آخرین ورژن رو نصب کردم. مشکل داشت. بعد از حرف شما رفتم یه ورژن قدیمی تر رو هم تست کردم. به کل هنگ می کرد..شاید به خاطر رم بالای پ1 مشکل نداره.نقل قول:
به هر حال مرسی
نقل قول:
خواهش می کنم اما اگه نسخه ای از لوک ایفون خواستین یا هر چی بخواین ساین کنین حتما بگین یا من یا داش حامد که از ما حرفه ای ترن توضیح بدن که برنامه هاتون راحت نصب بشن :11:
شما استاد ما هستي رضا جان.نقل قول:
خواهش می کنم اما اگه نسخه ای از لوک ایفون خواستین یا هر چی بخواین ساین کنین حتما بگین یا من یا داش حامد که از ما حرفه ای ترن توضیح بدن که برنامه هاتون راحت نصب بشن
wallpaper هاي iphone.فقط يكم بايد سايزشون رو عوض كنيد.خيلي خوشكل هستن.
مثلا اين يكيشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع هم سايتي كه ميبينيد:
کد:http://www.winbeta.net/comments.php?shownews=3579
از تمام اساتید موتوشکرم.نقل قول:
من از هک ضد ساین استفاده کردم. همون هک دومی که حسین خان گفته بودند.
هیچ مشکل یا اروری موقع نصب مبتنی بر ساین نداد.
راستش من تا حالا برنامه ای که ساین بخواد نصب نکردم. ولی مستقیم و سر راست نصبید!
خوب خدارو شکر :11: و ما مخلص شما هستیم و داش حامد که هر چی بگم کم گفتم :10:نقل قول:
مرسی واقا زیباست . اما من یک سوالی از دوستان که p1 دارن داشتم نه اینکه حالا منظورم حامد باشه نه کلی هستش من خودمم شاید اینجوری باشم. سوال: چرا ما p1 دارها گوشیمونو هر روز بیشتر شبیه iphone می کنیم!؟ من فکر میکنم تم ها و آیکنهای p1 orginal شاید اون چیزی نبوده که ما و شما می خواستیم؟ البته این سلیقه ای هستش ...نقل قول:
سلام، ميبينم كه بعد از مدتها اينجا فعال شد.خوشحالم.ممنون حميد جان به خاطر اون برنامه بلوتوث.:11:
این هم برنامه چراق قوه که از فلاش گوشی به عنوان چراق قوه می شود استفاده کرد.اين برنامه توسط هك از گوشي G900 پورت شده
برنامه احتیاج به ساین دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.freezpic.com/images/neyd4rdi9r9chzga147k.jpg
براي اين كه در حالت فليپ بسته روي گوشي P990 كار كنه بايد محتويات فايل Torch In Flip Closed.rar رو توسط هك روي گوشي بريزيد
نقل قول:
این برنامه در واقع یک برنامه برای استفاده از فلاش گوشی به عنوان چراغ قوه هست که به صورت دیفالت بر روی گوشی G900 هست
این گوشی به تازگی در بعضی از کشورها عرضه شده و فایل های سیستمیش بر روی اینترنت و در دسترس هکرها قرار گرفته که اونا هم لطف کردن و فعلا برنامه Torch رو برای سایر گوشی های UIQ3 که فلاش دارن پورت کردن
اما شما باید اول این برنامه رو نصب کنین که برای گرفتن این برنامه به این پست برین
وقتی که نصب کردین اگه خواستین از این برنامه در فلیپ بسته هم استفاده کنین فایلی رو که گذاشتم در مسیر مشخص شده کپی کنین و در غیر این صورت نیازی به این فایل ندارین
HMR007 خواهش میگنم وظیفه است
Best Message Storer v1.02.sis
ین برنامه که برای ذخیره کردن اس ام اس هاتون به یک فایل متنی استفاده میشه
کد:http://www.2shared.com/file/3390529/dca52da8/Best_Message_Storer_v102.html
یه برنامه ی پلیر پیشرفته و قوی که نیاز به توضیح من نداره ولی هنوز باید رجیستر بشه.
Meet our product Syntrax. It has all the modern musician wants when away from the studio! A sequencer, sound synthesis and sample editor all wrapped up in a nice little package!
Never again will you be bored in the train, never again will you whistle that tune and be not able to write it down. Mobile composing is here!
Features:
- Upto 8 stereo audio channels simultaneously (previously only 6)
- Playback of samples with bi-directional looping support
- Realtime sound synthesis with 15 sound generation effects
- Realtime effects like filters, morphs and echoes
- A built in small sample editor
- A full featured sequencer
- Dynamic playback options (songspeed, groove, muting etc..)
- Realtime instrument parameter changing
- Full library of preset songs and sounds for you to start working with
- User adjustable sound quality for slower devices
- MIDI compatibility
لینک دانلود:
پسوورد:کد:http://rapidshare.com/files/120233680/syntrax_uiq30_handango_v1.09.rar
ee.6687
اینم یه بازی بسیار قشنگ و گرافیکی.محصول EA Games
شرمنده چون دیدم کسی تاپیک بازی ها نمیره اینجا گذاشتم حالا حسین خان خودشون می دونن چیکار باهاش م میکنن.
واسه راحتی دو قسمتش کردم تا بتونید به راحتی از rapidbaz استفاده کنید.
pass:
ee.6687
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
يعني چي پورت شده؟نقل قول:
این هم برنامه چراق قوه که از فلاش گوشی به عنوان چراق قوه می شود استفاده کرد.اين برنامه توسط هك از گوشي G900 پورت شده
چه فرقي داره يا برنامه هاي ديگه؟
ساين هم كه مي گي داره منظور همون ساين از طريق هك ديگه؟
سلام دوستان.
ببخشید یه درخواستی داشتم. خیلی این پست ها رو زیر و رو کردم ولی نتونستم پیدا کنم.
یه دیکشنری فارسی به انگلیسی و همچنین انگلیسی به فارسی میخوام واسه P990
Mobi Dict رو نصب کردم برای انگلیسی به فارسی ولی چون فلیپه گوشی رو برداشتم کار کردن باهاش خیلی سخته
یه چیزی میخوام که بشه با قلم باهاش کار کرد.
لطفا کمکم کنید. :41:
نصب کردم روی 990 کار میکنه. سیو هم میکنه به صورت تکست. مرسی:10:نقل قول:
مرسی عزیزم اما این برنامه که خیلی قدیمیه. دمو ورژنه خودت باهاش کار کردی؟نقل قول:
در ضمن پلیر هم نیست:31: برنامه ساخت موسیقیه به درد آهنگ سازا میخوره. یه چیزی تو مایه های اف ال استودیو اما خوب با بضاعت موبایل.
بهترين ديكشنري انگليسي به فارسي PMD هست كه كيبورد مجازي هم داره و كار باهاش خيلي راحت هست.نقل قول:
سلام دوستان.
ببخشید یه درخواستی داشتم. خیلی این پست ها رو زیر و رو کردم ولی نتونستم پیدا کنم.
یه دیکشنری فارسی به انگلیسی و همچنین انگلیسی به فارسی میخوام واسه P990
Mobi Dict رو نصب کردم برای انگلیسی به فارسی ولی چون فلیپه گوشی رو برداشتم کار کردن باهاش خیلی سخته
یه چیزی میخوام که بشه با قلم باهاش کار کرد.
لطفا کمکم کنید.
توي گوگل هم سرچ كني راحت ژيدا ميكني.
دوستان اگر ميشه برنامه هايي رو كه براي اجرا نياز به حك گوشي داره رو توي همون تاپيك هك بزارن.فكر ميكنم اينطوري بهتر بشه.
البته فقط يك نظر بود.
خوب رضا جان همونطور كه ميگيد سليقه اي هست.من خودمم هم زياداز اينها استفاده نميكنم.نقل قول:
مرسی واقا زیباست . اما من یک سوالی از دوستان که p1 دارن داشتم نه اینکه حالا منظورم حامد باشه نه کلی هستش من خودمم شاید اینجوری باشم. سوال: چرا ما p1 دارها گوشیمونو هر روز بیشتر شبیه iphone می کنیم!؟ من فکر میکنم تم ها و آیکنهای p1 orginal شاید اون چیزی نبوده که ما و شما می خواستیم؟ البته این سلیقه ای هستش ...
واسه بقيه ميگذارم كه شايد به كارشون بياد.
برنامه m shell جای دقیق رو نمیگه. من چند بار تست کردم. گوشی ها رو ثابت گذاشتم ولی هر بار که سرچ رو ریست میکردم یه جای دیگه رو نشون میداد.
تازه خود گوشی نامردی کرد یه اس ام اس زد واسه شرکتش تو خارج واسه رجیستری!
برای من هم همین درست کار نمیکنه!!!!!نقل قول:
Core Player 1.2.5 هم release شده
من جايي لينك نديدم
بگرديد... پيدا كنيد... دانلود كنيد...
من خيلي خسته مي شم!!
me 2......
1.2.4 . هنوز كرك يا سريالي براش نيست.من اون رو دارم.ميخواين بگذارم؟نقل قول:
Core Player 1.2.5 هم release شده
من جايي لينك نديدم
بگرديد... پيدا كنيد... دانلود كنيد...
من خيلي خسته مي شم!!
سلامنقل قول:
ممنون که اینو گذاشتی . این رپیدشیر نامرد ، حالمو داره بهم میزنه . این کدی که باید بزنی پدرمو دراورد .
گفته فقط کاراکترهای گربه دار. اصلا معلوم هم نیست
اگه میشه یه جا دیگه آپلود کن
چند مگ هست مگه که دو قسمته ؟
ویرایش :
سلام مجددا . تو رو خدا اینو یه جای بهتر آپلود کن. 4شیرد خیلی خوبه یا این سایتا که فایله مورد نظر رو ترنسفر میکنن به دانلودر . اینجا اصلا نمیشه دان کنی.
از این سایت استفاده کنید تا لینک مستقیمش رو بگیرید:نقل قول:
کد:http://rapidbaz.com/
سلام به همه ی دوستان
این برنامه bigben که دوستمون ilovemyp1 گذاشته بودن برای من اکسپایر شده کسی کد رجیسترش رو داره؟
ممنون.
نرم افزار Easy Search - ابزار جستجو پیشرفته در UIQ3
download:
کد:http://www.dl.-----------/2008/06/software/EasySearch-%5Bwww.-----------%5D.zip
حامد جون این لینکش که کامل نیست...سایت فییلترش کرده ..
نميدونم بايد چيكار كنم.راهي هست؟