منم خودم پچ های زیادی نصب کردم اما یکبار این پیغام دوم در حال نصب پچ اومد ادامه دادم بعد مجبور شدم گوشی رو بدم با باکس فلشش کنن درضمن فقط یک فولدر داخل other به اسم drv ایجاد کنم بعد 3تا درایورو با همون یک فولدر میتونم تغییر بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
منم خودم پچ های زیادی نصب کردم اما یکبار این پیغام دوم در حال نصب پچ اومد ادامه دادم بعد مجبور شدم گوشی رو بدم با باکس فلشش کنن درضمن فقط یک فولدر داخل other به اسم drv ایجاد کنم بعد 3تا درایورو با همون یک فولدر میتونم تغییر بدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از زحمتي كه كشيدي....گوشيم درست شد با كمك دوست خوبم ايمان جون دستش درد نكنه:10:نقل قول:
دوستان عزيز اگه ميشه اين پچ ها رو واسه من بزارين ممنون ميشم.....
1_زياد كردن صدا براي K750i
2_زياد كردن inbox اس ام اس ها
دستتون درد نكنه اگه بزارين:11:
این کارهارو فکر نکنم با پچ بشه انجام دادنقل قول:
دوستان عزيز اگه ميشه اين پچ ها رو واسه من بزارين ممنون ميشم.....
1_زياد كردن صدا براي K750i
2_زياد كردن inbox اس ام اس ها
باید یه سری فایل رو جایگزین کنی
فکر نمیکنم ربطی به پچ داشته باشه
واسه صدا فایلهای آکوستیک
و واسه زیاد کردن اینباکس باید یه فایل تکست رو ادیت کنی متاسفانه الان دقیق یادم نیس
مرسی توحید جان خیلی لطف کردی.تو پیغام خصوصی هم تشکر کردم ازتون ولی چون به تاپیک سر نزده بودم این بود که واقعا شرمنده.نقل قول:
خیلی خیلی خیلی شرمنده کردی.ایشالا بتونم تلافی کنم.
آره اول باید اونو نصب کنی.موقعی که کلید C رو میگیری و کابل رو وصل میکنی باید یه پنجره ظاهر بشه(add new hardware )باید از اون پنجره مسیر درایو رو بهش بدی.نقل قول:
فکر میکنم تو فایل زیر آموزش نصب درایو باشه.
اینم لینک دریو:کد:http://www.freewebs.com/moidz/----%20new%20edit.rar
کد:http://tohidshamspour.persiangig.com/other/USBFlash.zip
خواهش میکنم.قابل شما رو نداشت:46:نقل قول:
سلام دوستان!
من مدت ها پيش به سرم زد كه يك سري پچ تو گوشيم(k750) بريزم. دنبالش رفتم ، اما راستش ترسيدم يه بلايي سر گوشيم بياد. سر انجام دل را به دريا زديم و با Far تلاش خود را نموديم. اما به هر دليلي در ميانه ي راه موفق نميشديم. اين شد كه بيخيال شديم.
تا اينكه دوباره سنگي به سرمان خورد و...
هالا (!) چند تا سعال دارم كه ميخام متمعن بشم.
1- گوشي من سريال اسلي نيست. اگه با setools اين كار رو بكنم سريال ميپره؟
2- اينجا مقازه ها اسلن نميدونن پچ چي هست. شما كدوم راه زير رو پيشنهاد ميكنيد:
الف) من بگردم يه مقازه اي پيدا كنم كه ميفهمه اين چيز ها رو.
ب) خودم تو خونه ژچ ها رو بريزم و بعد اگه مشكلي پيش اومد ببرم بدم بيرون.
3-آيا بعد از ريختن پچ ها اگه مشكلي پيش بياد و ببرم بيرون ، و گوشي رو فلش كنن اتّلاعاتي از قبيل شماره تلفن ها، اس ام اس ها و قيره و يا هتّا خود پچ ها از بين ميرن؟
4-كلّن من چه خاكي تو سر اين وسوسَم بريزم؟!
خيلي با تشكر!
:10::2:w900????
اگه مطابق آموزش پیش بری به سریال گوشی کاری نداره.نقل قول:
سلام دوستان!
من مدت ها پيش به سرم زد كه يك سري پچ تو گوشيم(k750) بريزم. دنبالش رفتم ، اما راستش ترسيدم يه بلايي سر گوشيم بياد. سر انجام دل را به دريا زديم و با Far تلاش خود را نموديم. اما به هر دليلي در ميانه ي راه موفق نميشديم. اين شد كه بيخيال شديم.
تا اينكه دوباره سنگي به سرمان خورد و...
هالا (!) چند تا سعال دارم كه ميخام متمعن بشم.
1- گوشي من سريال اسلي نيست. اگه با setools اين كار رو بكنم سريال ميپره؟
به نظر من که خودت انجام بده.اگر احیانا مشکلی پیش اومد ببر بیرون برات درست کنند.اگر هم میخوای خیالت راحت باشه یکبار گوشیتو ببر برات آنلاک نند تا سریال اصلی بشه بعد هر کاری دوست داری بدون ترس روش انجام بدهنقل قول:
2- اينجا مقازه ها اسلن نميدونن پچ چي هست. شما كدوم راه زير رو پيشنهاد ميكنيد:
الف) من بگردم يه مقازه اي پيدا كنم كه ميفهمه اين چيز ها رو.
ب) خودم تو خونه ژچ ها رو بريزم و بعد اگه مشكلي پيش اومد ببرم بدم بيرون.
آره اطلاعات پاک میشند ولی با برنامه My Phone Explorer میتونی از همشون بک آپ بگیری و بعد از فلش کردن دوباره برشون گردونی.نقل قول:
3-آيا بعد از ريختن پچ ها اگه مشكلي پيش بياد و ببرم بيرون ، و گوشي رو فلش كنن اتّلاعاتي از قبيل شماره تلفن ها، اس ام اس ها و قيره و يا هتّا خود پچ ها از بين ميرن؟
اگه منظورت اینه که پچ واسه گوشیت میخوای بگم که هنوز واسه این مدل از گوشیها پچ نیومده.نقل قول:
سلام
من پچ قفل صفحه کلید برای w700 & w800 با فریمور r1ca021 میخوام.کسی داره؟
خودم دارم ولی وقتی نصب میکنم گوشی روشن خاموش میشه.
نمیدونم مشکلش چیه.
اِ؟ جدي؟ خيلي ممنون. براي آخرين بار.... ميروم به سوي سرنوشت.... دل و زدم به دريا...
ممنون.
اوه خداي من! اوه نه...! باورم نميشه!!!! هيچ مشكلي پيش نيومد!!!! خودم تونستم! سريال نپريد!
كلي پچ نسب كردم!!!! خدا پدر مادر همتون رو واستون نگه داره. همتون رو دعا ميكنم. خيلي ممنون!!!
راستي سعال دارم:
1-چرا بعزي وقتا برنامه setool قاتي ميكنه؟ يعني وقتي ميخاي پچ بعدي رو بريزي ،اون وقتي كه كليد c و...
بعد از وسل كردن كابل اتفاقي نميفته؟ ولي با خروجاز برنامه اين مشكل برترف ميشه!
شايد اين بدرد ملت بخوره:از نزر سريال كه من يكي مشكل نداشتم ، اما راهنمايي جالبي دارهکد:http://www.--------------/viewtopic.php?t=1426&sid=d0dbd5742d2d7bebc797144a51361af4
متشكرم هزاران بار.
برای افزایش صدا پچ وجود نداره مگه یه پچ که اونم فقط صدا رو توی حال باس در اکولایزر زیاد میکنه.برای افزایش صدا بهترین کار ریختن اکوستیک صدای ToShaRa_Mega_Acoustic توی قسمت اکوستیک ifs/settings/acousticنقل قول:
است. البته میتونی یه پچ نصب کنی که این فولدرو به other منتقل کنه اونوقت به راحتی میتونی هر چند تا اکوستیک که دلت خواست بریزی روی گوشی و از هر کدوم که خوشت اومد استفاده کنی.برای دانلودToShaRa_Mega_Acoustic کافی یه سرچ کوچولو توی سایت 4shared بزنی صد تا پیدا میکنی. حجمشون هم حدود 300-400 کیلوبایت بیشتر نیست.
برای افزایش sms هم باید بری ifs\setting\massaging . یه فایل هست به اسمpref_store.txt اونو باز میکنی و به جای چیزی که اونجا نوشته مینویسی tpa/ وsave میکنی.منتها اس ام اس هات یه جورایی از دست میرن باید قبلا از اونا بک اپ گرفته باشی(با myphone explorer میتونی)و بعدش اونا رو برگردونی.
تمام.راستی برای پیدا کردن پچ باید ورژن گوشیتو هم بنویسی
ایمان جان برای w900 پچ هست اما همش چرت و پرت همش منتقل کنندهنقل قول:
کسی نیست جواب منو بده؟نقل قول:
يك مشكل!
وقتي پچ change_drivers_menu_layout_playlist_to_other_k750_ r1ca021 رو نسب كردم گوشي رو كه روشن كردم همه چيز به هم ريخته بود. يعني هيچي رو سفهه معلوم نبود. وقتي پاكش كردم درست شد.
يكي ديگه!
موقع نسب كردن پچ save_java_to_memory_stick_k750_r1ca021 برنامه error ميده كه بعزي چيزا با ورژن گوشي مقايرت داره. آيا ادامه ميدهيد يا استاپ ميكنيد؟
كه من استاپ (stop) كردم. چرا همچين ميشه؟
يك سعال!
اون پچي كه شما تو سفهه ي اول گزاشتيد و درايور دوربين رو به other جابجا ميكنه ، تو توزيهاتش نوشته كه يك سري پوشه رو قبل از فلش بايد بسازيم. چه توري اينكارو بكنيم؟ (همچنين مال درايور سدا) آيا اسلن لازمه؟
يك چيز عجيب!
وقتي برنامه در هال چك كردن گوشي قبل از انجام عمليات هست ، در برابر IMEI عددي رو نوشته كه روي جعبه و روي يرچسب زير باتري گوشي سبت شده. اما گوشي من چينج هست.و وقتي اون كد معروف رو ميزنم يه IMEI ديگه نشون ميده. چرا؟
بسيار ممنون هستم.
یه مشکل!نقل قول:
13 تا غلط املایی داری نمره -7-
یه سوال!
خدایی این غلط ها رو حواست نبود یا عمدا مینویسی ؟ تو بقیه پست هات هم حداقل 2-3 تا غلط املایی داری
یه چیز عجیب!
تو ظاهرا اهل ادبیات و داستان هم هستی اونوقت اینجوری مینویسی؟!!
اما جواب سوالات شما
جواب سوال 1
من نمیدونم با چ برنامه ای پچ نصب میکنی من با far manager نصب میکنم اونجا میری توی /tpa/user/other/ و اونجا فولدر هایی که توی فایل پچ گفته شده رو درست میکنی فایل های layout و menu رو اونجا قرار میدی
جواب سوال 2
احتمالا این پچ مربوط به این فریمور نیست.البته یه بار برای خودم همچین مشکلی پیش اومد و حواسم نبود ادامه رو زدم ولی اتفاقی نیفتاد و حالا پچ داره کار میکنه. اگه میخوای امتحان کنی مسئولیتش با خودت
جواب سوال 3
مراجعه به جواب سوال 1- بله که لازمه برای مشکل اولت هم همین کارو نکردی که اون مشکل پیش اومد دیگه
اما جواب سوال 4
بابا 3 تا سوالتو من جواب دادم اینو از یکی دیگه بپرس من نمیدونم
نقل قول:
من هم مشکل شما رو دارم
مشکلتونو چه جوری حل کردید؟؟؟:21:
اينها قلت املايي نيست! شما نشستي همه رو شمردي؟! :27: وقتي ميتونيم به اين راهتي بنويسيم چرا زور بزنيم هزارجور الفبا ياد بگيريم؟!نقل قول:
بگزريم.
من با setool پچ ميكنم. هالا چه توري بايد پوشه بسازم؟
اگه اهتمالن اون پچ مال اين فريمور نيست پس چرا اساتيد مهترم اون رو تو پكيج اين فريمور براي دانلود گزاشتن؟
جواب او آخري رو هم دوستان لتف كنن.
و اما اُميد آقا! هر وقت كه اينجوري ميشه ، از برنامه خارج ميشم و دوباره اجرا ميكنم. اهتمالن بعزي پچ ها مسل بعزي نرم افزارها كه نياز به ريست دارن هستن. چميدونم :31:
دمتون گرم.
آقايان پچي هست كه بتونه وقتي گوشي زنگ ميخوره ، برنامه زبت خود گوشي رو فعال كنه و مكالمه زبت بشه؟ و ديگه نياز نباشه دكمه more رو بزنيم و...؟
اسلن اين پچ ها رو چه توري مينويسن؟ اگهميدونيد بگيد تلاشمون رو بكنيم. بلكه خودمون تونستيم بنويسيم.
کسی به من جواب نمیده؟
من چطوری پچ ها رو نصب کنم؟
همش میگه c رو نگه دار و کابل رو نصب کن
خوب عزیز من حتما USBflashDriver رو نصب نکردی دیگه.نقل قول:
تو فایل زیر آموزش نصب کردنش هست:
باید موقعی که c رو میگیری و گوشی رو وصل میکنی کنار ساعت سیستم یه آیکون شبیه فلش که سبز رنگ هست دیده بشه(درست مثل وقتی که گوشی یا یه flash به سیستم وصل میکنی)کد:http://www.freewebs.com/moidz/----%20new%20edit.rar
منکه تا حالا همچین پچی ندیدم.در مورد نحوه نوشتنشم به اون سادگیهایی که فکر میکنی نیست.از من میشنوی بیخیالش شو.نقل قول:
توحید عزیزم پچ دبلیو 810 ورزن r4ea031 داری که کاری کنه چند تا فایل رو که بلوتوث میکنی...لازم نباشه هی یکی یکی yes کنیم؟
شرمنده وقت سرچ کردن رو ندارم...اگه جایی معرفی کردی بهم بگو یا دوباره بگذارش
ممنون رفیق
شاد باشی
نقل قول:کد:;W810 SW-R4EA031
;Remove "accept file? (yes/no)" prompt when receiving files over bluetooth/etc.
;© the_laser
;(p) Maximys
444DA428: 7920 D922
توحید جان در مورد پچ کردن کوشی های سید 51و52 کاری تونستی بکنین یا نه
مرسی حمید سه نقطه جون:31:نقل قول:
چه کار قرار بوده بکنه؟فکر نکنم حالا حالا ها بشه این سید ها رو کاری کرد که پچ رو ساپورت کنن:13:نقل قول:
مگه قرار بود کاری بکنیم.اصلا ما اندازه این حرفها نیستیم:13:نقل قول:
فقط تو این تاپیک پچها رو معرفی میکنیم و اگه کسی مشکلی تو نصب کردنش داشته باشه اگه بتونیم کمکش میکنیم.
از اونجايي كه من يكم شجا شدم و يكي بايد جلوي منو بگيره :27: گشتم و گشتم و يه چيزايي در مورد پچ و اسكريپت و اينجور چيزا پيدا كردم. و فهميدم كه چه توري با setool ميشه اون پوشه هاي سيستمي رو ساخت. :38: روش كار چنين است:
توي يك فايل txt اين عبارت رو تايپ كنيد:
mkdir:/tpa/user/other/cam و به جاي /other/cam هر چيز ديگه اي ميخايد بزاريد. و بعد save كنيد . بستگي داره به اينكه تو فايل vkp چي نوشته باشه. هالا همونجايي كه پچها رو قرار ميديد ، قرارش بديد! , و بعدش write script رو از توي برنامه بفشاريد! :happy:
و من العان تونستم درايور سدا و دوربين رو ارتقا بدم. عجب چيز خوفي شده پسر!
دستورات ديگه اي وجود داره مسل rmdir , readdir , و... كه اگه خاستيد PDF اينارو براتون بزارم.
در مورد اون پچي كه خاستم، كه گفتيد تا هالا نديديد هم بايد بگم كه يه ترفند باهال وجود داره: كليد سمت راست يا هر جهت ديگه ي جوي استيك رو روي record sound تنزيم كنيد. يعني shortcut. هالا هروقت كسي زنگ زد بعد از فشار دادن answer كليد سمت راست رو بفشاريد. من امتهان كردم و جواب داد. خيلي مهشره پسر. ديگه نياز به پچ نيست.
ببخشيد كه يه كوچولو اينجارو منهرف كردم. اما هيفماومد اينا رو نگم. :thumbsup:
چاكّريم!
یه پچ پیدا کردم تو سایت تاپ اس ای که صدای بیپ ضبط صدا رو برمیداشت ولی وقتی نصبیدم صدای بیپ بیپش دوبرابر شد!
کسی خبر نداره چطوریاس؟
واااااااااااانقل قول:
یه پچ پیدا کردم تو سایت تاپ اس ای که صدای بیپ ضبط صدا رو برمیداشت ولی وقتی نصبیدم صدای بیپ بیپش دوبرابر شد!
کسی خبر نداره چطوریاس؟
من این پچ رو برای W800r1bc002 نصب کردم صدای بیپ قطع شد.
نقل قول:
من این کار هم کردم اما فلش هم نصب نمیشه یعنی تا جایی که پوش فلش رو انتخاب میکنیم درسته اما بعد از این نمیتونم فلش رو انتخاب کنم
نوشته شده توسط hossein_2006_a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من پچ قفل صفحه کلید برای w700 & w800 با فریمور r1ca021 میخوام.کسی داره؟
خودم دارم ولی وقتی نصب میکنم گوشی روشن خاموش میشه.
نمیدونم مشکلش چیه.
بابا یکی کمک نمیکنه؟
ضروریه اگه کسی داره لطفا لینکشو بده.
واسه w810i r4ea031 نداری؟ (چون هرچی گشتم دیگه پیداش نکردم)نقل قول:
واااااااااااا
من این پچ رو برای W800r1bc002 نصب کردم صدای بیپ قطع شد.
به دل نگیر دوست مننقل قول:
بنده هم چند باری درخواست این پچ رو کردم ولی کسی جواب نداد:13:
دوست من این پچ برای w800 تو صفحه اول هستش.اگه یکم حوصله میکردید میتونستید پیداش کنید.اینم لینک دانلودش:نقل قول:
در مورد w700 هم من این پچ رو براش ندارم یه زمانی خیلی دنبالش گشتم و یکی پیدا کردم که اونم مشکل داشت.کد:http://shamspour.persiangig.com/keylock_password_w800_r1bc002.vkp
تو پچهایی که mhf_1411 عزیز جمع کرده نبود؟نقل قول:
واسه w810i r4ea031 نداری؟ (چون هرچی گشتم دیگه پیداش نکردم)
نمیدونمنقل قول:
تو پچهایی که mhf_1411 عزیز جمع کرده نبود؟
میگردم جوابشو میگم
ممنون