سلام , من هنوز هستم , کسی یاد ما نیست ؟
Printable View
سلام , من هنوز هستم , کسی یاد ما نیست ؟
salamنقل قول:
man 1 narmafzare barie d900i mikhastam ke betoone filhaie pdf ro baz kone .too sitteoon hast vali to d900i nasb nemishe va mikhastam 1 narafzar ke nasb beshe behem moarefi konin chon khode gushi infilharo support nemikone hata filhaie html ro ham ke ba computer too other mirizam baz nemishe
لطفا فارسی بنویسید اینجوری همه راحت تر هستن ممنوننقل قول:
به به آقا سعید (درست گفتم؟)نقل قول:
علیک سلام
salamنقل قول:
عضویتت رو تبریک میگم قوانین اینجا یه خورده با فینگلیش مشکل داره
برنامه برای آفیس و پی دی اف هست من خودم هم نصب کردم ولی هر فایلی رو باز نمیکنه مثلا حجم بالا و یا فارسی رو در هر حال کاربردی نیست ولی اگه لینکش رو گیر آوردم اینجا قرار میدم
دوست عزیز توی سایت gsmaria برنامش هست فایل های آفیس رو باز میکنه بجز فایل های فارسی ولی برنامه برای باز کردن pdf من پیدا نکردم فکر نکنم باشه فقط اگه میخوای برنامه یا بازی رو گوشیت بریزی همه رو جمع کن بعد با هم یک باره بریز چون دفعه دوم دیگه نمیشه ریخت نمیدونم چرا اینجوریه ولی من هر راهی رو که رفتم جواب نداد حالا اگه شما راهی داری بگو تا ما هم استفاده کنیم
مثلا فایلهای زیر 500 بایت رو باز می کنه یا نه من فایلهام همه pdf فارسین می خوام اونا رو باز کنم.نقل قول:
تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه pdfreader هست ولی من هر کاری کردم نصب نشد جاوا هم بود شما ببینین اونو می تونین تو d900i نصب کنین.
من حتی فایلهای html , htm رو هم که در other files میریزم رو نمی تمنم با d900i باز کنم یعنی این گوشی با htm , html هم مشکل داره؟
بله فایلهای زیر 500 بایت رو باز میکنه ولی فقط word و exel اونم به زبان انگلیسی یعنی نه زبان فارسی رو باز میکنه نه فایلهای pdf رو برنامه اون هم همون طور که گفتم از سایت gsmarena.com بگیر درضمن فکر کنم میدونی که فایل باید به صورت jad باشه نه jar آموزش کاملش را می تونی در یک پست دیگه پیدا کنی
اون برنامه gsm.ir رو امتحانت کردم نصب نشد ولی من یادنه قبلا یه برنامه نصب کرده بودم که پی دی اف رو باز میکرد ولی با حجم کم دقیق نمیدونم ولی یه فایل 10 خطی رو باز نکرد فارسی رو هم که اصلا...
اقا يون D900 من وقتي مي خوام بازي بريزم توسط برنمه آپلودر و سافتيك پس از انجام تمام مراحل طبق pdf آموزشي شهاب خان و روي هر بازي اي كلي طول ميكشه و حتي 1 درصد هم جلو نميره و از آ خر يه ارور ميده. نظر شما چيه.
آموزش نصب برنامه و بازي روي D900i از طریق usb
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=146964
آره برای من هم همینطوری شده یعنی فقط دفعه اول تونستم توش برنامه نصب کنم و از اون به بعد همین مشکلو داشتم
من به شما هم قبلا گفتم
شما یه فایلی رو که قبلا نصب شده رو دوباره نصب کن ببین بازم همون مشکل رو داره یا نه.
سلامنقل قول:
منم دفعه اول که اموزش رو خوندم به راحتی برنامه نصب کردم ولی دفعات بعدیش نمشد تا اینکه 2 3 ساعت باهاش ور رفتم تا لم کار اومد تو دستم الان دیگه هر برنامه که قابل نصب شدن باشه رو به راحتی نصب میکنم
سلامنقل قول:
منم دفعه اول که اموزش رو خوندم به راحتی برنامه نصب کردم ولی دفعات بعدیش نمشد تا اینکه 2 3 ساعت باهاش ور رفتم تا لم کار اومد تو دستم الان دیگه هر برنامه که قابل نصب شدن باشه رو به راحتی نصب میکنم
راستی کسی می دونه چه جوری میشه تو music فولدر ایجاد کرد من mobyexplorer رو ریختم پوشه ساختم ولی نشون نمی ده
اگه هدفت جدا کردن خواننده ها و genre های مختلفه تو applications تو قسمت music player میتونی playlist بسازینقل قول:
نه من میخوام music هامو از mp3 هایی که مخصوص زنگن جدا کنم . اللان تو پوشه music اینقدر اهنگ هست که گیج می شم کدوم music کدوم آهنگ زنگنقل قول:
نه توی دسته بندی های مموری داخلی (همون موزیک و ویدئو صدا و... رو میگم) نمیشه پوشه بندی کرد ولی تو رم میشه
سلام خدمت دوستان من رمز گوشي رو فراموش كردم ميشه كد ريست رو برام بزاريد.
يه سوال:اين گوشي تو شهراي بزرگ موقعيت رو نشون ميده؟مثلا بري تجريش مينويسه تجريش؟
کد مستر ریست:
ستاره 2767 ستاره 3855 مربع
سلام
کسی می دونه چطوری میشه فایلهای htm ,html رو از کامپیوتر تو موبایل ریخت؟
من قبلا k750 داشتم سورس کد فایلهای html رو با پسوند html ذخیرم می کردم بعد میریختم تو we page یا هر پوشه دیگش بعد با مئبایل راحت باز می شدن بدون کانکت شدن به اینترنت ولی تو d900i ام همین کارا رو می کنم تو oher files میریزم بعد که می خوام با موبایل باز کنمش گوشیم نمی خونش.
d900i نمیتونه این فایلها رو باز کنه
من امروز یک رم یک گیگ سان دیسک خریدم ولی وقتی میخوام فایل از کامپیوتر داخل رم بریزم یا برعکس رم رو نمیخونه یعنی اول باید تو حافظه خود گوشی بریزم بعد از حافظه داخل رم بریزم که این کارخیلی وقتگیر و پرزحمت هست آیا سامسونگ این جوریه یا من باید کاری کنم چو سونی اریکسون که اینجوری نبود لطفا راهنمایی کنید
من اینطور احتمال میدم که رم رو با رم ریدر به کامپیوتر وصل میکنی
اینطوری این مشکل برات پیش میاد چون گوشی توی رم یک فایل به اسم tfs4_160.essمیسازه که باعث میشه اطلاعات رم از طریق مستقیم غیر قابل خوندن بشه برای این کار باید خود گوشی رو به حالت رم ریدر(mass torage) ببری .اونجوری مشکل حله
حتما بلدی چطوری (منو -9 -2 -8 گزینه دوم رو انتخاب کن)
وقتی باطری گوشی سامسونگ D900i رو کامل شارژ ميکنيد با مصرف متعارف گوشي باطری چند روز کار می کنه؟
مصرف متعارف يعنی صحبت با گوشی در حد معمولی, ارسال و دريافت مسيج, گوش دادن به 5 آهنگ و کار با تقويم و بقيه امکانات گوشی. . . . .
برای من راحت 3 روز رو دوام میاره
1-کسی ترفندی سراغ نداره که بشه فایلهای htm , html رو تو گوشی ریخت و خوند؟d900i
2-نرم افزاری نیست که بشه باهاش عکس ها رو fullscreen و zoom کرد.downloads picture
1-کسی ترفندی سراغ نداره که بشه فایلهای htm , html رو تو گوشی ریخت و خوند؟ d900i
2-نرم افزاری نیست که بشه عکس ها رو fullscreen و zoom بکنه
2 روز و نیم 3 روز
hellbrain666 جان ممنون مشکلم حل شد .یک سوال .اینکه با توجه به اینکه من روی مموری کارتم رمز گذاشتم آیا اگر مموری من رو داخل یک گوشی دیگه بزارن میشه اطلاعاتشو دید ؟
در مورد باتری گوشی من هم راحت 2.5 دوام میاره شایدم بیشتر فقط یک چیز ضایع راجب باتریش این خط های باتریش هست که دوام خط اول توپه ولی خط دوم و سوم درکمتر از یک ساعت خالی میشه !!!! آخه این یعنی چی ؟!! به هیچ وجه نمیشه روش حساب باز کرد
رمز گذاری فقط دسترسی از طریق خود گوشی رو محدود میکنه و از طریق گوشی دیگه میشه بدون رمز اطلاعات رو نمایش داد
نمدونم این بحث جدیده یا نه وای تا حالا vivid رو برای خوندن sms تو D900i امتحان کردید با کلماتی مثل time love cat dog sun moon .... امتحان کنید خیلی باحاله
من امتحان کردم خیلی قشنگ بود دستت درد نکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
شرمنده که دیر جواب میدم
منم با خیلی از نرم افزارها و بازی ها همین مشکل رو دارم فکر میکنم با این وجود که بازیت جاواست ولی برای سامسونگ نیست چون سامسونگ با وجود اینکه سیستمش جاواست ولی با هر جاوایی سازگار نیست تو باید بازیهای مخصوص سامسونگ رو بگیری که ثو تاپیک های قبلی ادرسشون هست
اگه بخوای فایلهای مخصوصی رو کد کنی میتونی از نرم افزارهای مخصوص این کار مثل mobyexplorer استفاده کنی که فایلها رو encrypt و decrypt میکنه و به نظر من این نرم افزار برای هر گوشیی لازم استنقل قول:
کسی نمدونه چطوری میشه آهنگ مسیج d900i رو اهنگ دلخواه خودممون کنیم؟(اهنگی غیر از اهنگ های انتخابی خودش)
همچین کاری امکان نداره
اینم یکی از معایب دی900
برای sonyericsson نرم افزاری هست به نام farmanager و ... که باهاشون میشه وارد سیستم موبایل شد و بعضی کارایی ها رو بهش افزود. حالا سامسونگ همچین چیزی نداره؟نقل قول:
اگه منظورت هک کردن گوشیه
یه تاپیک با این موضوع هستش ولی تا حالا کسی جواب نگرفته