کلا فلش های SLC که خیلی هم گرون قیمت هستند (همین 8 گیگ حدود 120 دلار قیمتشه!)نقل قول:
البته این مدل بین فلش های گرون قیمت، جزو کند ترین ها به حساب میاد و تقریبا میشه گفت بدترین Price/Performance ممکن رو داره :31:
Printable View
کلا فلش های SLC که خیلی هم گرون قیمت هستند (همین 8 گیگ حدود 120 دلار قیمتشه!)نقل قول:
البته این مدل بین فلش های گرون قیمت، جزو کند ترین ها به حساب میاد و تقریبا میشه گفت بدترین Price/Performance ممکن رو داره :31:
والا دست من رسید40 تومن !!! دیگه قیمتش رو ندارم آرمان جان چون توی بازار ندیدم
اما خوبه راضی هستم
با سلام من یه فلش مموری دارم که read only شده و فایل سیستمش هم به raw تغییر یافته و نمیتونم فرمتش کنم کسی نمیدونه چطوری فرمت میشه؟ ممنون میشم
باید Low Level Format بشهنقل قول:
من قبلا هم اين سوال را كرده بودم پيشاپيش از پرسش دوباره آن معذرت مي خواهم
من يك فلش از نوع 8 گيگ king دارم ولي بيش از يك گيگ اطلاعات در آن مي ريزم هنگام استفاده يا به شكل uزuز تبديل شده است يا اينكه وقتي مي خواهيم از اين فايل استفاده كنيم فايل ها دچار مشكل شده و قابل استفاده نيستند لطفا راهنمايي كنيد
در ضمن هم با آنتي ويروس جديد چك كردم و هم اينكه چندين بار فرمت كردم و هم error-checking كردمحتي رفتم عوض كردم باز هم همين مشكل دارم
نیم سوز شده احتمالا !
یا نیم سوز شده یا واقعا 8 گیگ نیست و 1 گیگهنقل قول:
سلام ....
یه برنامه روی فلش های super talent هست که برای سکیوریتی و از این حرفا ...
اسمش تو مایه های sky ... هست ...
اسمشو میخواستم بدونم یا اگه امکان داره لینک دانلودش ... تا بتونم فضای از دست رفتم رو برگردونم
ممنون
با سلام .
دوستان اگه دقت کرده باشین ، روی جلد بعضی فلش ها نوشته v30 یا v40 .
از فروشنده پرسیدم گفت این سرعت فلش هست .
خواستم ببینم واقعا اینطوریه یا الکی زدن واسه فروش بیشتر .
ممنون میشم .
v30 یه مدل از Transcend هست.نقل قول:
منم الان یک Transcend
v30
خریدم 10.5 سرم که کلاه نرفته
؟؟؟؟؟؟
چند گیگ؟نقل قول:
اگه 4 رو اینقدر خریدی سرت کلاه رفته.
اره 4 گیگه
مگه قیمتش چنده؟
الان تو پاساژ ایران 7 تومنهنقل قول:
اگه از تهران خریدی طرف خیلی کلاه بردار بوده
اگه از شهر دیگه ای خریدی یه کم کلاه بردار بوده
پس یعنی ربطی به سرعت نداره ؟نقل قول:
اصلا فلش مموری سرعت داره ؟! ( مگه cd یا dvd هست ؟! :31: )
من از مشهد خریدم
نامرد در ماه بیشتر از 300 هزار تومن ازش جنس میگیرم بد اینجوری منو میپیچونه
دیگه ازش چیزی نمیگیرم مشتری پروند
آره فلش هم سرعت دارهنقل قول:
مثلا همین ترنسند v30 سرعت رید حدود 20 مگ بر ثانیه و ترنسند v10 سرعت رید 30 مگ بر ثانیه داره
عزيز چرا جو رو خراب ميكني؟نقل قول:
مثل اينكه قرار مغازه دار مفت چيزيو بده دست مشتري و اينكه اينا گارانتي نداره اونم كه با مغازه داره تازه هرينه هاي ارسال و غيره رو در نظر بگير بعد نظر بده لطفا
عزيز در صورتي كه تو كل بازار مشهد به اين قيمت هستش سرتو كلاه نذاشته و به حرف دوستان تهراني گوش نكننقل قول:
سلام ....
یه برنامه روی فلش های super talent هست که برای سکیوریتی و از این حرفا ...
اسمش تو مایه های sky ... هست ...
اسمشو میخواستم بدونم یا اگه امکان داره لینک دانلودش ... تا بتونم فضای از دست رفتم رو برگردونم
ممنون
آقا چی چی گارانتی ندارهنقل قول:
همه شون گارانتی مرآت هست
شرکت مرآت به همه شهرها میفرسته
البته باید هزینه انتقال رو درنظر گرفت که بسته به خرید مغازه دار از شرکت بالا یا پایین میره
اگه زیاد بخره هزینه انتقال میاد پایین
A-data pd1 رو با گارانتی شرکت نکیسا خریده بودمنقل قول:
بچه ها قیمت transcend v30 8g الآن تو تهران چنده؟ (لطفاً قیمت up to data بدین)
87/12/1
14 تومننقل قول:
البته شاید پایین تر هم گیر بیاد
توی اهواز 13 تومن هست گارانتی مادام العمر تعویض
با گارانتی مرآت 13 تومن هست؟نقل قول:
باسلام خسته نباشی بهترین فلش مموری هشت گیگ دربازار کدام است لطفا" مرادراین مورد راهنمای فرماِیِد باتشکر فراوان mbs1335
نه ... یک فروشگاه بزرگ و معروفه خودش گارانتی میکنه
به نظرم گارانتی مادام العمر تعویض یک فروشگاه بزرگ و معتبر ، که کارش چند ساله اینه بهتر از یک شرکت هست که تهرانه و یکساله !
اگه از نمایندگی اصلی و تایید شده ی خود ترنسند خرید بشه بهتره؛ چون ترنسند توی سایتش نماینده ی ایران رو ، مرآت معرفی کرده...نقل قول:
داداش مرآت هم گارانتی لایف تایم میکنهنقل قول:
همونطور هم که دوستمون گفت نماینده ترنسند در ایران مرآت هست
در جواب mbs1335 باید بگم که شما اول بودجه ات رو مشخص کن
فلش خوب زیاد هست
اما فلش متوسط و استیبل همین ترنسند هست
من به دوستان pny رو معرفی میکنم ..........
سرعت انتقال اطلاعاتش خیلی بالاست و گارانتیش خویه ....
super talent هم خوبه
Pny که فراوان توی بازار هست و یک فلش کاملا معمولیه !
نقل قول:
سلام ...
این رو باید اینجا مطرح میکردم ؟ یا جای دیگه .... ولی این تاپیکو پیدا کردم...
این نرم افزار فکر کنم روی اکثر فلش های super talent باشه ... یعنی از کارخونه این برنامه روش ریخته شده ...
اسمش هم گفتم تو مایه های Sky... هست ....
ممنون میشم اگه کسی بدونه اسم کامل این برنامه چیه ...الان روی فلشم نیست
فلش های خوب الان به ترتیب درجه چه مارکهایی خوب هستش؟؟؟ از نظر ضد ضربه و پارتیشن کدوم ها هستن؟؟؟؟ فلش خوب و قیمت مناسب تر چه مارکس هستش؟؟؟
یکی که فلش میفروشه گفت tdk پارتیشن داره ولی من یه 8 گیگ دارم و یه 16 گیگ ولی پارتیشن نداره اصلا
شما بهتر بود اول پست های قبلی رو میخوندی...نقل قول:
خب بهترین جنس تو ایران فعلاً ocz میتونی پیدا کنی با گارانتی انفورماتیک گستر مدل ocz atv turbo ضد آب و ضد ضربه س که همین شرکت با قیمت 75 تومن میفروشه (4 گیگ)
چند تا پست عقب تر میتونی عکسش رو ببینی...
ترنسند رو هم با گارانتی مرآت میتونی تهیه کنی که فلش خوبی هست و کارش درسته ولی تو رده ی متوسط قرار داره.
قیمت مناسب در کنار کیفیت بالا از ویژگی های ترنسند هست.
در مورد امکان پارتیشن بندی فلش ها، دوستان لطفاً راهنمایی و توضیح عنایت بفرمایند.
سلام ببخشید که پابرهنه اومدم وسط بحثتون!!!!
من فلش مموریم اررور اپن میده و باز نمیشه. لطفا یه کی راهنمایی کنه.
خب دوستان حالا يه توصيه دارم به نظر من تو جنس متوسط قيمت مارك سويو كه تايواني هم هست از بقيه فلش ها داراي سرعت بالاتريست اينو من چك كردم و به شخصه ميگم كه از ترنسند بهتر عمل كرده با توجه به قيمت تقريبا برابر
خب شما برو تو بخش خودش و از ارور يه عكس قرار بده تا بشه مشكلت رو حل كردنقل قول:
من فقط همینجا رو پیدا کردم :))
اگه میشه بگو بخشش کجاست.
نقل قول:[HTML]http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=260[/HTML]نقل قول:
برو به آدرسی که دادم
بعدش این که، خوب واضح و روشن مشکلت رو مطرح کن براشون در صورت امکان یه پرینت از ارور هم نشون بده بهشون؛ اگه میتونستم حتماً کمک می کردم
سلام
من برای فرستنده رادیوی ماشین یک فلش گرفتم . با فلش قبلی مشکل نداشتم . یک دونه san disk 4 g گرفتم . توش هم موزیک ریختم . اما نمی دونم چرا تو ماشین اجرا نمی کنه ..........
علت چیه ؟