نه ديگه شماها بزرگش ميكنيد سخت نبودن:18:نقل قول:
اما شايد براي اولين بار خيلي سخت باشه:46:
Printable View
نه ديگه شماها بزرگش ميكنيد سخت نبودن:18:نقل قول:
اما شايد براي اولين بار خيلي سخت باشه:46:
من راحنمای مراحل تام رایدر Anniversary میخواستم
من 11 درصد بازی رو رفتم وجای گیر کردم ( ابشار یعنی اونجا که باید سه تا دستا رو بکشی پایین تا اسیاب ها شروع به کار کنند ) اگه بتونید به من کمک کنید تا سومین دسته رو پیدا کنم خیلی متشکر میشم
فکر کنم شما نیاز به یک دسته ی دیگه داری که باید از صخره ها بری بالا و یه جا تو صخره ها یک سوراخه که از اون که رد بشید می رسید به یک جنگل .نقل قول:
بعد باید غول اول بازی یعنی یک دایناسور غول پیکر را بکشید و چرخ دنده را بردارید و دوباره به محل اول برگردید و چرخ دنده رو سره جاش بگذارید . بعد می بینید که آبهای اون آبشاره قطع شده و در بزرگی در پشت آن وجود دارد .
موفق باشی ، Dark Prince
:10:ایول دستت در نکنه
مرحله رو تموم کردم
متشکر
اگه بتونی راهنمای مراحل را برام بزاری خیلی خوب میشه:10:
mansoor.mb
اگه خودتون بريد كيفش بيشتره منظورم بدون راهنماس!:21:نقل قول:
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من توی این مرحله بدجوری گیر کردم اگه ممکنه یکی به من کمک کنه !
عکسشو میزارم براتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم براتون مقدوره بفرستید تو جی میلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا يونانه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه همون جايي باشه كه توي ذهنمه .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا عكس ديگه از دور و برش بزاريد تا بفهمم دقيقا كجاست:10:
آقا اینجا همون استادیومه که گوریلها حمله میکنن بعد وارد تونله میشه و یکی از کلیدها رو میگیره ،بعد دوباره که برمیگرده تو استادیوم شیرها بهش حمله میکنن، حالا نمی دونم چیکار کنم؟یعنی چطوری برم اون بالا و قلابا رو بگیرم ؟
این هم عکسهای جدید از این قسمت
امید است که یاد داشته باشید . با تشکر
دوست عزیز شما کی آنلاین هستید که زودتر بتونم جواب رو دریافت کنم؟
یا همون موقع با شما ارتباط برقرار کنم؟
راستی من چند وقتی هست که تو بازی Doom 3 گیر کردم مرحله سایت 2 کد رمز میخواد. من هر کاری کردم
نتونستم بازش کنم آیا کسی هست که در این بازی منو کمک کنه ؟خیلی ممنون میشم ! راستش از این بازی خیلی خوشم اومده ولی حیف که توش گیر کردم و تا حالا راه حلی براش پیدا نکردم.
البته من سایتی رو پیدا کردم که هم ترینر وهم سیو بازی ها و هم کد تقلب و خیلی چیزای دیگه در رابطه با بازی ها گذاشته که من اونو به شما معرفی میکنم دوست داشتین حتما یه سری به این سایت بزنید ضرر نداره.
امیدوارم که من هم توانسته باشم به دوستان خدمتی کرده باشم
ارادتمند شما salarsafa
توي اين عكس شما احتمالا بايد بتونيد قلاب ها رو بگيريد با همون طناب مغناطيسي ولي اينو ميدونم كه بايد بريد اينجا:نقل قول:
اونجا يه در هست كه با همون كليده باز ميشه:10:
شما درست میگی ولی مشکل همینه که من چطور قلاب رو بگیرم ؛ دو تا عکس دیگه میذارم شما یه نگاه بکن
شاید بهتر راهنمایی کنی
باید برم روی این تخته سنگه ولی هر کاری کردم نشد خواهشا یه کاریش بکن .سیو 100% رو دارم ولی میخوام خودم برم.
من تومرحله دوم بازی گیر افتادم مغزم هنگ کرد بازی پاکش کردم آدم نمیفهمه چیکار میکنه؟:31:
شما درست میگی ولی مشکل همینه که من چطور قلاب رو بگیرم ؛ دو تا عکس دیگه میذارم شما یه نگاه بکن
شاید بهتر راهنمایی کنی
باید برم روی این تخته سنگه ولی هر کاری کردم نشد خواهشا یه کاریش بکن .
آقا کسی نبود جواب ما رو بده احتیاج به کمک دارم . این سیو 100% که بچه ها گذاشته بودن جواب نداد .
توی لود بازی نمیان بازی از اول شروع میشه .
این عکس جایی که من گیر کردم!
لطفا کمک کنید
همين عكسي كه شما گزاشتي از اون سمت راست كه ميشه رفت داخل بايد از همون جا بري:18:نقل قول:
چطوريه كه نميشه؟:13:
سلام دوست عزیز
من بالاخره تونستم این قسمت رو رد کنم . از راهنمایی شما هم ممنونم.
راستش بازیش خیلی سخته البته برای من چون اولین بازی که منو اذیت میکنه
بازم تو یه قسمت دیگه بازی گیر کردم . دیگه داره کلافه ام میکنه
کاش یکی پیدا میشد کل مراحل بازی رو بصورت داستانی تو تاپیک میگذاشت تا راحت تر بازی کنیم
نقل قول:
دوست عزیز! تو هر جا گیر کردی بگو حتما کمکت میکنیم.
قرار دادن راهنما, لطف بازی رو از بین میبره.
عزیزان ب تاپیک بازی جدید این بازی سزی بزنید که تلزه میخود بیاد
در امضام آدررسش هست
اين بازي كه خيلي قديميه در ضمن شماره ي 5 هست و جديد هم نيست:46:نقل قول:
اسم تاپیک رو عوضی گذاشتی. نام بازی Tomb raider: Underworld است نه Tomb Raider: Chroniclesنقل قول:
آدرس درسته! ولی نام تاپیک اشتباه نوشته شده!نقل قول:
آقا درستش كردم مرسي اطلاع دادين
سلام من در بخش کشتن دایناسور سبز مشکل دارم مسخرهست بعد از تیر زدن به اون و تمام شدن جانش به من حمله می کنه و بعد می دونین چی میشه چطور می تونم جاخالی بدم؟
سلام دوست عزیز! عضویت شما رو تبریک میگیم.نقل قول:
برای کشتن دایناسور اول با شلیک, اون رو عصبانی کنید تا به شما حمله کنه.
در موقعی که دایناسور قصد حمله به شما رو داره باید پشت به تیغ هایی باشید که در اطراف محوطه موجوده.
قبل از برخورد با دایناسور در حالی که دکمه سمت راست ماوس رو نگه داشتید, صحنه آهسته میشه.
با زدن دکمه Shift با پرش به سمت چپ یا راست جا خالی بدید و وقتی که هدف (دایره) قرمز شد فورا شلیک کنید.
من فکر می کنم شما نمی دونید منظورم چیه من این کار رو می کنم ولی آخرش یک دمو پخش می شه من اونجا رو می گم
متوجه شدم ... در این قسمت شما هر وقت تصویر فلش ظاهر شد دکمه مربوط به اون رو بزنید که بستگی به تنظیمات پیش فرض (WASD) داره.نقل قول:
با این وضع نتیجه میگیرم که شما قسمت قبلی رو بازی نکردید چون اون هم چنین مورد هایی داره.
من در جایی که شما می گید هیچ فلشی نمی بینم من آن جایی را که شما می گید بازی می کنم ولی نمی تونم قسمت بعدی رو رد کنم.می تو نین به من کمک کنین؟
خوب وقتی که جونش تموم میشه فیلم بازی پخش میشه که باید در هنگام نشون دادن فلش, کلید مورد نظر رو بزنید.نقل قول:
... بعد T-REX در برخورد با سنگها کشته میشه و میتونید راهتون رو ادامه بدین... نباید مشکلی براتون پیش بیاد.
من میدونم فلش باید ظاهر بشه ولی اینجاش عجیبه که نمی شه. اگر می گین ظاهر می شه می تونین یک عکس از اون قسمت برام بزارین شاید من نمی بینم.
ببين وقتي جون دايناسوره تا آخر كم ميشه بهت حمله ميكنه تو هم همين طوري كه داري بهش تير ميزني صحنه آهسته ميشه و 4 فلش در 4 جهت نشونت ميده يكي از اون جهت ها رو فشار بده مثلا برو به چپ و تير بزن تا از جون اصليش كم بشه:10:نقل قول:
منظور من آخر این کاره جایی که باید جاخالی بدم تا دایناسور به ستون ها بخوره و بمیره در اونجا هیچ فلشی ظاهر نمیشه که جاخالی بدم.
آها آره گاهي اوقات اينطوري ميشه براي منم اينطوري بود بايد خودت شانسكي يك جهت رو فشار بدي تا درست در بياد:31: منم خودم همين كارو كردمنقل قول:
منظور شما از شانسکی چیه لااقل بگین چطور گذشتین شما که این مرحله رو تموم کردین واقعاً کسی نمیدونه چطوریه من یک جواب درست می خوام فقط یک جواب که به من کمک کنه این خیلی زیاده من که تازه اومدم .
بازی جدید Tomb Raider برای پاکت پی سی
بازی جدید Tomb Raider یک بازی زیبا با گرافیک بسیار بالا برای گوشی های پاکت پی سی میباشد . این بازی شامل 15 مرحله با گرافیکی فوق العاده و بسیار شبیه به نسخه PlayStation یا کامپیوتری آن .
لینک دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشاهده سایز کامل >> (از راست به چپ)
کد:http://i28.tinypic.com/15ewyfa.jpg
کد:http://i32.tinypic.com/zjib9w.jpg
کد:http://i25.tinypic.com/jv17vk.jpg
کد:http://i32.tinypic.com/2z6t6q0.jpg
این قسمت از بازی به هیچ وجه شانسی نیست... به محض نمایش فلش باید همون دکمه رو بزنید.نقل قول:
ميدونم شانسي نيست اما توي يكي از اين قسمت ها فلش رو نشون نميده فكر كنم مشكل از بازيه يا چيز ديگه چون يك بار كه اشتباه زدم فلشي كه يك خط روش كشيده شده ظاهر شد:13:نقل قول:
بعدشم جالب هم هست اگه هيچ جهتي رو نزني دايناسوره ميكشتت در حالي كه هيچ فلشي نشون نميده
من يك بار توي اين مرحله بود كه اين مشكلو داشتم يك بار هم غول آخر بود كه ميخواست يك گلوله آتيش به سمتش پرت كنه صحنه آهسته ميشد اما هيچ فلشي نشون نميداد
سلام میدونین اتفاق عجیبی برای سیو های بازی من افتاده یعنی هیچ یک از اونها عمل نمی کنن خودم در بخش دایناسور گیر کرده بودم حالا این مشکل هم به اون اضافه شده کسی می تونه کمکم کنه یا لاقل تا اون قسمت سیو این بازی رو برام بذاره چون من وقت کافی ندارم تا دوباره از اول بازی کنم .
دوست عزیز! این مشکل از 2 جا میتونه باشه که باعث شده بازی با این مشکلات روبه ور بشه:نقل قول:
- یا نسخه بازی ایراد دار هست و یا اون کرک بازی با اون نسخه نمیخونه.
برای این بازی دقیقا 2 نسخه تو بازار وجود داره. فرق این 2 نسخه فقط در فونتهای بازی و سیوها مشاهده میشه و در خود بازی هیچ تفاوتی وجود نداره.
سیو هر نسخه فقط قابلیت اجرا بر روی همون نسخه رو داره و برای نسخه مقابل قابل استفاده نیست.
کد:http://i25.tinypic.com/332s1go.jpg
محل Save نسخه عکس آدرس اول در ویندوز Vista به این آدرس:کد:http://i32.tinypic.com/nlubdk.jpg
C:\Users\xxxxx\Documents\Eidos\Tomb Raider - Anniversary
xxxxx >> نام کاربر