ویرایــــــــــــــــــــ ش
Printable View
ویرایــــــــــــــــــــ ش
سلام دوستان :40:
من جدیدا یه هارد 500 گیگ ساتا 2 وسترن خریدم .
به زودی میخوام مادربردم رو هم ارتقا بدم .
و بعد از اون میخوام یه سی پی یو ی دو هسته ای
و دو تا رم 1 گیگ DDR2 هم بگیرم .
یه کارت گرافیک 6200 انویدیا هم بهشون اضافه کنید .
یعنی الان دو تا هارد دارم . یه 500 ، و یه 120 ساتا1 .
یه مادربرد خوب بهم پیشنهاد کنید که حداقل تا یکی
دو سال قدیمی نشه و موارد بالا رو هم در حد تیم ملی
ساپورت کنه !
قیمتش هم زیر 100 تومن باشه ...
ممنون
یا حق
:40:
به نظر من با 100 تومن برای مادربرد برو سراغ Amdنقل قول:
gigiabye ga69_s3h
یعنی از GIGABYTE - P35 - DS3R بهتره ؟ قیمتش چقدره ؟نقل قول:
مين خوبيه abit ip35 pro و قيمتش حدودآ 180بايد باشه...نقل قول:
یعنی از GIGABYTE - P35 - DS3R بهتره ؟ قیمتش چقدره ؟
مين GIGABYTE - P35 - DS3R مين خوبيه با قيمت خوبش 130
فکر کنم اشتباه کردید! قیمت Gigabyte - P35 - Ds3r حدودا 180 تومنه ولی Abit Ip 35 Pro رو نمیدونم ؟
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
184,000 تومان تومان سايت rayansaba زده........ok من فكر كردم ds3l هسته.....
اینی که شما نوشتی DS3L هست نه Rنقل قول:
خیلی ممنون از اطلاعاتتون ولی قیمت Abit Ip 35 Pro رو نگفتید و ما که نفهمیدیم کدومشون بهتره ( Abit Ip 35 Pro یا GABYTE GA-P35-DS3R )
بالا تر جواب هر دو سوالتون رو دادن.با دقت نگاه کن.نقل قول:
خیلی ممنون از اطلاعاتتون ولی قیمت Abit Ip 35 Pro رو نگفتید و ما که نفهمیدیم کدومشون بهتره ( Abit Ip 35 Pro یا GABYTE GA-P35-DS3R )
با تشکر از همه دوستاننقل قول:
تو این رنج 3 تا انتخاب دارینقل قول:
asus p5k e
abit ip 35 pro
giga p35ds3r
قیمت همشونم از 180 تا 200 هست
برای اور ابیت ip 35 pro
سلام.آیا مدل asus m2n-e مشکلی از نظر سازگاری با 3850 یا 8800gt 512 داره؟
x48 آمده به ایران؟
این مدل پیشنهاد نمیشهنقل قول:
اگه میخوای 3870 بگیری giga ga 69 _s3h
اگرم 8800 gt میخوای یه مین خوب با چیپست nforce 570 مثل Asus m2n sli deluxe
نهنقل قول:
سلام دوستان. آیا واقعا m2n-e با ویستا سازگار نیست؟؟؟
با ویندوز ویستا نباید مشکل خاصی داشته باشه ولی کلا در مقایسه با بقیه مادربوردهای هم رده از سایر برندها، ضعیفتره...نقل قول:
دوستان میتونید در مورد مادر بورد Gigabyte - X38t-dq6 توضیحاتی عرض کنید.
قیمت Gigabyte - X38t-dq6 الان چند هست.
دوستان قیمت مادر بورد ASUS M2A-VM با ASUS M2NPV-VM فرقی هم دارن
گرافیک هر دو ان برده فقط از دو شرکت ATi و دومی GeForce 6150
اگه قیمت هرکدوم رو دارید ممنون میشم بگید
وایا مادربورد خوبی هستM2NPV-VM
مادربرد با گرافیک ان بورد غیر اینا دیگه چی تو بازار هست دوستان؟
قیمتش 360 هست فک کنمنقل قول:
مادربرد با چیست x38 اینتل
پشتیبانی فقط از رم ddr3
................
ولی الان رمهای ddr3 گرونن . و آنچنانم تو پرفورمانس تاثیر نداره
یه نظر من ddr2 ساپرت بگیر مثل
asus maximus formula
giga x38_dq6
قیمتشون ایسوس 320 هست
دوست عزیز با توجه به قیمت بالای ddr3 مادربورد ASUS - P5KC که هم ddr2 و هم ddr3 را پشتیبانی میکند از نظر شما نسبت به Asus Maximus Formula چگونه است میشه ایندو رو مقایسه کنی ASUS - P5KC ازان تر هم هست.نقل قول:
ببین عزیزم !! مهمترم از نوع رمی که یه مادربرد میتونه ساپورت بکنه چیپستی هست که روی مادر برد نصب شده و همه چیز مادر برد به این چیپست بستگی داره !!!:46:نقل قول:
برای مثال همین asus p5kc که شما فرمودی از چیپست intel p35 استاده میکنه که این چیپست خودش از pci express 1 و fsb 1333 ساپورت میکنه و در کنار اون چیپست intel x38 وجود داره که از pci express 2 (( برای کارت گرافیک پهنای باند و میزان انتقال داده بیشتری فراهم میکنه )) و fsb 1600 ساپورت میکنه از طرفی چیپست های x38 از فناوری intel extreme memory استفاده میکنن که باعث میشه کارایی سیستم هنگام استفاده از نرم افزار های حساس به مفدار حافظه (( مثل بازی )) افزایش پیدا کنه !!!
الان هم یواش یواش قیمت مادربرد هایی با چیپست intel x38 داره زیر سیصد تومن میاد !! بنابر این خرید مادربردی با این چیپست در صورت داشتن بودجه کافی یه انتخاب هوشمندانه هست !!
در ضمن همونطور که آکتروس گفت رمهای DDR3 همچین تفاوت خاصی با DDR2 ندارن و تنها تفاوتشون تو قیمت بالای اونها هست !!! (( از دویست تومن تا ششصد تومن !!!:18:))
قیمت x38 پایین نمیاد.اگه امکاناتش رو بزنن پایین میاد که بازم زیر 220 نخواهد شد...الان چیپست x38 حدود 70-80 دلار به کمپانی ها داده میشه.ضمن اینکه مادر برد هایی با x38 که قیمتشون کمه باید از لحاظ کارایی بررسی بشن چون امکان پایین بودن کارایی به خاطر کم تر کردن قیمت زیاده.نقل قول:
ممنون راهنمایی های شما بسیار مفید بود
Asus Maximus Formula
اگه x38 ارزونتر میخوای asus p5e هست فک کنم 275 تومن باشه
سلام دوستان . من یه سیستم دارم می بندم با این مشخصات :
Cpu:intel core2 duo E4500 2.2Gh قیمت حدودا 122
VGA: Geforce xfx 8600 gt 256Mb قیمت حدودا 135
Ram:kingstone 2gig ddr2 قیمت حدودا 60-70
اولا می خاستم بدونم قیمت هام درسته؟ و از همه مهمتر نظرتون چیه راجب این سیستم؟
و در آخر ((((( چه مادر بوردی سازگار با این سخت افزار ها و قیمت متوسط 70-80 تومن پیشنهاد می کنین؟)))))
ممنون از شما دوستان عزیز.
منظورم این نیست که یهو قیمتش 50 -60 تومن بزنه پایین !!!:31:نقل قول:
حداکثر کاهش قیمتش در خوش بینانه ترین حالت 20 تومنه !!!
در ضمن منم فکر نمیکنم مادربرد با این چیپست زیر 270 تومن پیدا بشه !!!:13:
با سلام دوباره:31:
دوستان مادربردی با چیپست x48 تو کشورمون هست اگه هست قیمتش چنده
راستی مادربورد با چیپست بالاتر از x38 چی هست قیمتش رو هم اگه میشه بنویسید.
دوستان يه مادربورد ميخواستم براي کارهاي گرافيکي فوق العاده سنگين اعم از بازي و نرم افزار با مشخصات زير:
قيمت ~ 300000 هزار تومان
Chipset Intel® X38
SLI Support
FSB 1600 / 1333 / 1066 / 800 MHz
Memory DDR2-1200/1066/800/667
Expansion Slots 2 x PCIe 2.0 x16 slot, support at full x16, x16 speed3 x PCIe x1 ( the PCIEx1_1 (black) is compatible with audio slot)2 x PCI 2.2
ممنون:11:
نمیدونم چرا هر چیپستی که اسمش بالا تره بدون توجه به کارایی خریدارش زیاد میشه.دوست عزیز این مادر برد توی قیمت میخاد از x38 هم بالاتر باشه!فعلا هم موجود نیست.اگه فکر آینده هستید بهتره تو فکر p45 باشید...چون در اوایل ورودش قیمت بهتری و کمتری داره.نقل قول:
Beny-Nvidia جان مطمئنید X38 فقط از DDR3 پشتیبانی می کنه؟
نقل قول:
یعنی هیچکس جواب منو نمیده:37:
نقل قول:
X38 فقط DDR 3 رو پشتیبانی میکنه ...
همین برد Asus Maximus با اینکه x38 هست فقط DDR2 داره !
beny-nvidia داری تازهگیها بد جور سوتــــــی می دی ها......
اون از EPP این هم DDR3 ......شوخی بود ها....البته خودم هم دست کمی از شما ندارم.......
عزیز به نظرم مادربورد.....نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط .bahman. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان قیمت مادر بورد ASUS M2A-VM با ASUS M2NPV-VM فرقی هم دارن
گرافیک هر دو ان برده فقط از دو شرکت ATi و دومی GeForce 6150
اگه قیمت هرکدوم رو دارید ممنون میشم بگید
وایا مادربورد خوبی هستM2NPV-VM
مادربرد با گرافیک ان بورد غیر اینا دیگه چی تو بازار هست دوستان؟
یعنی هیچکس جواب منو نمیده
GIGABYTE - M68SM-S2
AMD - Socket AM2 - GeForce 7025 Chipset - DDR2 800 - PCI Express -SOUND + VGA +LAN+SATA 2 + 1394
ویا GIGABYTE - MA69G-S3H که قیمتش فکر کنم در حدود 90باشه.....
مین خوبیه و یا از ASUS M2A-VM
AMD - Socket AM2 - AMD 690G Chipset - DDR2 800 - PCI Express SOUND + VGA 256MB ATI Radeon X1250 + Gigabit LAN + SATA 2
این هم خوبه......قیمت ASUS 70 تومن و GIGA 85 تومن هسته
سلام.آیا برد Gigabyte Ga-ma69g-s3h دو مدل داره؟ کدومش بهتره آخه اسمشون که دقیقا یکیه؟ چجوری باید فهمید کدوم مدلشه؟
نه عزیز کی گفته که 2مدل داره اون مدلهای که من گفتم....یکی
Gigabyte - M68sm-s2
Gigabyte - Ma69g-s3h
که با هم فرق دارند عزیز...
با سلام به خدا و رهبر کبیر انقلاب
من میخام سیستم ببندم . خب مادربورد میخاد . ممکنه بگید در انتخاب مادربور چه فاکتور هایی را باید در نظر گرفت ؟
چی میشه که یه مادر بورد 350 تومن ولی یکی 80 تومن ؟ بدیهی است که پشتیبانی از 2 پردازنده مورد نیاز هر کاربی نیست . به جز این قابلیت های خیلی خاص ، دیه چه فاکتور هایی مهم است ؟
مکنه یکی مادربورد و پردازنده پیشنهاد کنید که برای بازی های 2006 تا 2009 کم نیازه ؟
اخه امام خمینی و 22 بهمن و انقلاب اسلامی چه ربطی به سخت افزار و مادربرد خریدن داره دوست من ؟؟؟:31::13::13:نقل قول:
نوع سی پی یو و مدل (( amd-intel )) که ساپورت میکنه و چیپست مادربرد و مقدار رم که مادربرد ساپورت میکنه و اسلات گرافیک مادربرد و گذرگاه های ارتباطی مادربرد و پورتهای آن و نوع اتصال هارد دیسک و نوع خازنها و توانایی مادربرد در دفع گرمای بوجود اومده توسط پردازنده ها مهمترین چیزهایی هستند که تو خرید مادربرد موثرند و اصولا قیمت مادربرد رو همینها تعیین میکنن !!!نقل قول:
بله که ممکنه !!!:46: منتها شما باید اول بودجه رو بگید تا بشه تصمیم گرفت که چه مادربردی میشه خرید !!:20:نقل قول:
اگه منظورتون از بازی چیزهایی مثل crysis - ghostrecon3 -nfs prostreet- call of duty 4 و بازیهایی از این دست هست که خوب حداقل باید یه 150 تومنی خرج کنید !! مسلما با پرداخت پول بیشتر هم جنس بهتری میخرید و پولتونو دور نمیریزید !!!:46:
شاید اونو با این مدل اشتباه میگیرینقل قول:
GIGABYTE - MA69VM-S2
نه آخه تو این فروشگاه دقیقا اسمشون یکیه نمیدونم......
کد:http://rayaneh.com/cat-316.aspx
عزیز این سایت به اشتباه 2بار این مین بورد رو نوشته و داخل سایت گذاشته.......نقل قول:
نه آخه تو این فروشگاه دقیقا اسمشون یکیه نمیدونم......
کد:
کد:http://rayaneh.com/cat-316.aspx