نترسین خانوما بیاین.اینا بچه های خوبین. حالا شیاد یه شماره ای چیزی از زبونشون در رفت یا شایدم... .نقل قول:
در ضمن خانوماي انجمن خودشون نميان به ما چه!
حالا دیگه حتما میان.نگران نباش.!!!
Printable View
نترسین خانوما بیاین.اینا بچه های خوبین. حالا شیاد یه شماره ای چیزی از زبونشون در رفت یا شایدم... .نقل قول:
در ضمن خانوماي انجمن خودشون نميان به ما چه!
حالا دیگه حتما میان.نگران نباش.!!!
میخوایید یه دستی بزنید :tongue:نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
ولی عیب نداره من میگم اون یکی مونده به آخری منم ;)
قیافه تو هم خیلی آشناس یجا ندیدمت :blink:
نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
مگه شما قيافه بنده رو ديدي عزيز ؟
اميد آقا مي خواستم بدونم اوني كه فيلم گرفته كيه ؟ اسمش ؟
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط soleares
اسمش فیلمبرداره
با تشکر
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط royayetalkh55
من جایی نرفته بودم
شما مارو نمیدیدی
با تشکر
نقل قول:
نوشته شده توسط Friend
مگه شما فرند نيستي پس چرا به سوال يه نفر ديگه جواب دادي ؟
گذشته از شوخي مي خوام بدونم كيه كه فيلم گرفته ..
ميبينم كه با نامردي هر چه تمامتر منو دك كرديد و بهتون خوش گذشته. آقا مهدي بست عكسها را كه ديدم خفن افتادي تو جنگ اين هم شعار من تو جنگه: ((يه دونه طلبت))
انشا’االه قرار مهرماه ميبينمتون.
دوستان ميشه يه بار ديگه بگيد توي اين قرار ها درباره ي چي حرف مي زنيد ؟
متشكرم .
در باره ی همه چیز!نقل قول:
دوستان ميشه يه بار ديگه بگيد توي اين قرار ها درباره ي چي حرف مي زنيد ؟
متشكرم .
از سعید رونالدو بپرس میگه بهت!;)
اره تنها خاصیت سعید رونالدو همینه. موقع صندلی نشین شدنمون میرسه همه یادشون میره
..........................
نیم ساعت اول قرار ما وایساده بودیم تو افتاب و دوستان با مرام و با معرفت ما نشسته بودن تو سایه داشتن بهمون میخندیدن.(جدا معرفتو حال میکنی؟)
اتفاقا منم یه لحظه برگشتم دیدمشون. حدسم زدم اونا باشن ولی صبر کردم ببینم بلاخره معرفت یکیشون گل میکنه بیاد سراغم یانه. هرچی وایسادیم دیدیم نه بابا اینا سیب زمینی تر از این حرفان :happy:
بعد رفتیم و معرفی شدیم.
منم نیم ساعت گذاشته بودمشون سرکار که حدس بزنن من کیم
که اخرشم این الفین دی منو شناخت
بعد لاولی من اومد پیشم و درمورد یه کار مشترکی که با هم داشتیم حرف میزدیم. بقیه هم بیشتر در مورد انجمن ماهواره بحث میکردن.
بحث ادامه داشت تا اینکه یوسف نژاد عزیز سر رسید و بحثو عوض کرد.
اون نظرش این بود که باید توی پی سی انقلاب بشه
میگفت من دولت تعیین میکنم. باید انجمن فلان بشه بهمان بشه.
ما هم همش میگفتیم بابا بیخیال. مگه ول کن بود
ولی گذشته از شوخی پیشنهاداش واقعا جالب و بدرد بخور بود. کاش یکی بود رسیدگی میکرد
مهدی بست عزیز هم که رکورد تاخیر رو شکوند. اومد و همه هم به طرز عجیبی تحویلش گرفتن. گویی رئیس جمهور محترم به جمع اضافه شده باشه.
یکم حرف زدیم و به پیشنهاد یکی از بچه ها از روی نیمکتی که مجبور بودیم چهار نفر بشینن و ده نفر سرپا نگاشون کنن
به اون طرف لبه حوض فواره نقل مکان کنیم.
یادم رفت بگم قبلش یه بنده خدا بسات پهن کرده بود وزن میگرفت و فال میفروخت که منم یه فال ازش گرفتم. پیداش کردم براتون میذارم.
خلاصه حرف همه چی پیش اومد.
اصلا چقدر سوال میکنی تو؟ خودت قرار بعدی بلند شو بیا ببین چه خبره. فقط اگه تو افتاب معتل شدی دور و برتو نگاه کن. اگه دیدی یه نفر داره به ریشت میخنده بدون اون الفین دیه
روز قرار هر كسي كه بره جلوي لجند مجسمه ي ابوريحان بايسته 99% پي سي ورلديه!منم ديدم اين رفته اونجا وايساده ،هي به بچه ها ميگفتم اين از برو بچ پيسيه ولي هيچ كس بلند نميشد بره صداش كنه!~خلاصه بنده خدا مثل اينكه نا اميد شده بود از قرار و داشت ميرفت كه من بلند شدم يه داد گنده زدم:پي سيييييييي! و اين بنه خدا اومد سمت و ما و ادامه ي ماجرا!نقل قول:
نیم ساعت اول قرار ما وایساده بودیم تو افتاب و دوستان با مرام و با معرفت ما نشسته بودن تو سایه داشتن بهمون میخندیدن.(جدا معرفتو حال میکنی؟)
اتفاقا منم یه لحظه برگشتم دیدمشون. حدسم زدم اونا باشن ولی صبر کردم ببینم بلاخره معرفت یکیشون گل میکنه بیاد سراغم یانه. هرچی وایسادیم دیدیم نه بابا اینا سیب زمینی تر از این حرفان
بعد رفتیم و معرفی شدیم.
آخه يه چيزيم هست ماديديم اين آقاي سعيد رنالدو خيلي بي حال بعد قيافشم اصلا به آدما كامپيوتر كار كن نمي خوره گفتيم حتما اسپمره (اينا رو الفين گفت>:) )(شوخي كردم چرا مي زني حالا؟)
سلامنقل قول:
اون نظرش این بود که باید توی پی سی انقلاب بشه
میگفت من دولت تعیین میکنم. باید انجمن فلان بشه بهمان بشه.
ما هم همش میگفتیم بابا بیخیال. مگه ول کن بود
ولی گذشته از شوخی پیشنهاداش واقعا جالب و بدرد بخور بود. کاش یکی بود رسیدگی میکرد
خوب چند تا از پیشنهاداش رو بنویس اینجا . ما یه بهانه داشته باشیم.
و به این ادمین ها گیر بدیم :):):):):):):):):)
فعلآ باي.
خوب برو از خودش بپرس. یوسف نژاد از بچه های مشهدنقل قول:
نوشته شده توسط soldier
ینی اگه منم همکار انجمن بودم(خدا اون روزو نیاره :puke: )نقل قول:
نوشته شده توسط lovelyman
همه اینطوری ازم پاچه خاری میکردن؟ :biggrin:
خوب من از بچه هاي مشهد نيستم.نقل قول:
خوب برو از خودش بپرس. یوسف نژاد از بچه های مشهد
يكيشون رو بگو. لطفآ . :):):)
عزیز منظورم این بود که ایشون رو میتونی تو تاپیک بچه های مشهد پیدا کنینقل قول:
نوشته شده توسط soldier
نام کاربری ایشون یوسف نژاده
طرح هاشم واقعا عالی بود
من جای ادمینا بودم همین الان میرفتم سراغش
آقا قرار مهر ماه را از الان اعلام كنيد. تا برو بچ تبليغات كنند و آماده بشند .
من هم براي مهدي بست يه برنامه هايي دارم كه ....
مهر ماه قرار نداريم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط mostafaeshghi
نقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
کی داریم پس ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نيدونم!رئيس بزرگ گفته اين ماه نزاريم!ما هم مطيع!!!نقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
انشالا براي آبان بايد وارد مذاكره بشيم
اگر به خاطر ماه رمضان هستش خب مي تونيد يه هفته دير تر بگذاريد ؟! البته اگر دوست داريد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
دوس ندارن خو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار بود يه ماه در ميون بشه قرار ها احتمالا واسه همين اين ماه قرار نداريم
امروز قرارا ملاقات برويچز شيرازين ساعت 4:00 باغ ارم
اقا اینجا معمولا مال بچه های تهرانه شما لطف کن توی انجمن متفرقه برای شیرازی یه تاپیک بزن ...
نه عزيز دلم!نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
اينجا براي همه هس!منتها بچه هاي تهران چون تاپيك ندارن بقيه ي هماهنگيها رو اينجا انجام ميدن
الفين جان با اين نوشته پاتال من فكر كردم فقط تهراني ها اينجا قرار مي گذارند :
نقل قول:
نوشته شده توسط patal
دوست جونم!اگر صفحه هاي قبلي رو ببينين متوجه ميشي كه از خيلي وقت پيش شهرستاني هم گزارش قرارشون رو مينوشتن!نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
فكر نميكنم مورد خيلي حادي باشه كه ما داريم ميبحثيمااااا!
آقاي رئيس بزرگ خودشون بيايند و اين اعلاميه ي الفين را تاييد كنند تا ديگران مطلع شوند. ولي خدا نكنه اين ماه قرار نداشته باشيم. انشا’الله داريم.
سلام
گزارش چهارمین قرار ملاقات بچه های شیراز
تاریخ:پنجشنبه-13/7/85
زمان:ساعت 16
مکان:باغ ارم
حاضرین:
Mohammad !
mshiraz.2006
gladiator.shiraz
mohsenkhan
Lord_theone
MssoftCo
Mohammad Modarresi
omidshsh
(حاضرین رو به ترتیب حضور نوشتم)
غایبن:
تموم کردیم! :blink:
من به عنوان رئیس (!) ساعت 15:40 دقیقه در مکان مقرر بودم.مجله هم گرفته بودم و خودم رو مشغول کرده بودم تا اینکه حدود 5 دقیقه بعد اسماعیل و مهرداد عزیز (mshiraz.2006 و gladiator خودمون) از راه رسیدن.
بعد از حال و احوال حسابی منتظر بقیه شدیم تا بیان.خیلی بد کامپیوتر آدم تمرین سقوط آزاد داشته باشه نه؟ :sad: البته بعضی جنبه هاشم خوبه! ;)
حدود 5 دقیقه بعد هم محسن عزیز با آستین بالا زده (!) آمد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی هم به پایان خدمتش نمونده واسه همین قرار بعدی یه شیرینی اوفتادیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (من که می دونم واسه قرار بعدی همه دوست داره بیان شیراز! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بعدشم مسعود عزیز و MssoftCo که اسمشم فراموش کردم آمدن.همه قبل از ساعت 16 اونجا بودیم.
امید و محمد عزیز هم با تاخیر کمی اومدن.امید تیپ مهندسی اومده بود و محمدم مثل همیشه خوشتیپ و سرحال! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره امید عزیز زحمت بلیط رو کشید و وارد باغ شدیم.تا 5 دقیقه منو امید با هم درگیر بودیم!بماند چرا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوا خوب و باغ به نسبت خلوت بود!البته بهترین تعبیر این بود که "هوا دو نفرست!".
چقدر مرغ عشق زیاد شده بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه شروع کردن به قدم زدن و زیرورو کرده باغ.امید این دفعه زیاد کم حرف نبود و کارگردان عکس ها شده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یه تابلو هم برخورد کردیم که بین بچه ها اختلاف نظر بود که متعلق به کدوم دورست.ساسانی-هخامنشی ویا سلجوقیان!(عکس 3) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از صخره ها و جنگل های بی شماری عبور کردیم و اکثرا به بن بست میرسیدیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این بین من هم هرجا رو مناسب میدیم از بچه ها عکس میگرفتم.
سوژه اصلی محمد بود!خیلی دوست داریما! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه چون دوست نداشتیم آرزو به دل بمونه آخر همه قسمت های باغ رو نشونش دادیم!(عکس های 4 و 9)
همه باغ رو دور زدیم.یه سری عکس +18 هم منو محمد گرفتیم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه سر حال بودن و نسبت به قرار های قبلی جو خیلی گرم تر بود.همه باغ رو گشت زدیم و در مورد مسایل مختلفم صحبت می کردیم.
این درخت های میوه هم بدجوری چشمک میزدن!واسه عکس گفتما!(عکس 15) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه هارو دعوت کردم...کجا؟اینجا==>عکس 11
ولی هر چی اصرار کردم خودشون نیومدن!بعدا نگین دعوتتون نکردم!
شنیده بودیم این ژاپنی ها خیلی سریع هستن ولی نمی دونستیم اینجوری! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه تعدادی ژاپنی تویه باغ مشغول بازدید بودن که ما هرچی دنبال دیکشنری گشتیم تا بهشون وصل کنیم متاسفانه چیزی پیدا نکردیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادمون باشه دفعه بعد لباس شنا هم ببریم چون بچه ها بدجوری هوس شنا کرده بودن!
کنار استخر (!) بودیم که یه عکس هنری از محسن عزیز گرفتم.بچه ها وقتشه ها!(عکس 13) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه ساعت بازدید تا 17 بود و ما از این یک ساعتی که تویه باغ بودیم 45 دقیقه راه رفتیم!10 دقیقه ایستاده بودیم!5 دقیقه هم نشسته بودیم!
بالاخره ساعت 17:05 بود که از باغ بیرونمون کردن!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین نفر MssoftCo بود که از ما جدا شد...خوشحال شدیم آقا! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسته جمعی راه افتادیم...حالا دیگه نوبت بحث های کامپیوتری و تخصصی بود!از Overclock گرفته تا دانلود فیلم!
سر راه محمد عزیز یه کتاب گرفت!کتاب شاعر سایت خودمون جناب "محمد جاوید" عزیز.(عکس 22)
البته اگه کافی دارت! هم باز بود یه دارتم می زدیم!(عکس 21)
خلاصه از هم جدا شدیم و هر کسی به راه خودش رفت...و از قرار امروز فقط یه خاطره خوش باقی موند... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون محمد جان واقعا گل كاشتي
به نام خدا
باز هم گزارشت بي نقش بود. با تشكر آقا محمد.
Mohammad جان فقط اسم دوستان رو کنار آیدی می زدی که مثلا اسماعیل که می گی کدوم از بچه ها هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل مثل همیشه کارت بیست و گزارش قرار + عکس ها عالی بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی تو عکس ولی زاده هم که هست :rolleye:
محمد جان. گزارشت باحال بود
فقط من چندتا عکس ها رو باز کردم اما نتونستم عکس دسته جمعی بچه ها رو ببینم. اصلا چنین عکسی هست؟ اگه آره شمارشو بگو لطفا
سلام
مهران عزیز
خواهش می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسماعیل==>mshiraz.2006
مهرداد==>Gladiator
مسعود==>Lord_theone
بقیه هم که مشخص!عکس هارو هم با گوشیه خودم گرفتم!N90 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی زاده؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورت به کیه؟نه...!
Kolang جان
عکس های 7-14 و 18 رو نگاه کن.
ولي زاده منظور مافيا جان Vast-Vision هست كه اصلا نيومده بود
رفيق كوچيك شما مرتضي هستم :)نقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad
توو عكس هاي دسته جمعي هم اگه به آواتورم توجه كنيد پيدام ميكنيد(فقط موهامو باد برده ^^^ همشو نه) :biggrin:
اين اميد رو من مي شناسم والا قبلا ها كه باهم بيرون ميرفتيم اينقدر ولخرجي نمی كرد! حتما هر بلیطی 50 تومان بوده نه؟ بعد هم بعید می دونم بیشتر از 15 تا کلمه صوبت کرده باشه! :blink: اما در کل پسر خوبیه من که دوسش دارم
نقل قول:
نوشته شده توسط Ali-ss
به نام خدا
نه خير دوست عزيز. بليطي 50 تومان نبود و شما هم اشتباه مي كني. ما كه مخلص آقا اميد هستيم.