دوستانی که N95 دارن :
کیفیت فیلمبرداری این گوشی چطوریاست ؟ شباهتی به N93 داره ؟ در مقایسه با N73 ؟
Printable View
دوستانی که N95 دارن :
کیفیت فیلمبرداری این گوشی چطوریاست ؟ شباهتی به N93 داره ؟ در مقایسه با N73 ؟
عزیزم برای دیدن کیفیت فیلمبرداری می تونی به لینکی که تو چند صفحه قبل گذاشتم مراجعه کنی...نقل قول:
پدرام جان...نقل قول:
من فریم ور گوشی خودم رو به 12.0.013 آپدیت کردم...
این آپدیت حدودا 3-4 روز بعد از خرید گوشی انجام شد...
یعنی زیاد با فریم ور قبلی (که الآن رو اکثر گوشی ها هست) کار نکردم...
اما در فریم ور جدید مشکل هنگ کردن دیده نمیشه...
من از 1 گیگابایت رم خودم، 600 مگ رو پر کردم...
در کل مشکل نرم افزاری خاصی دیده نمیشه...
فقط در چند مورد مشابه، گوشی خود به خود سویچ آف میکنه...!
البته شاید این مسئله به کار بیش از حد با گوشی برگرده که بازم نباید یک همچین اتفاقی بیفته...
شاید هم مثل اکثر دوستان، گوشی (حتما) باید بعد از خرید مستر ریست بشه...!
اگر باز سوالی بود بگو...
ممنون tanzad جان به خاطر جوابت.
دوستان دیگه ای هم که n95 دارند اگه می شه جواب بدید و بگید گوشیتون مشکل هنگ کردن داره یا نه.
لطفا بگید که آپدیت کردید یا نه و قبل و بعد از آپدیت از این نظر(هنک کردن) تغییری داشته یا نه
ممنون
دوست گلمنقل قول:
من حدود دو هفته ای هست که 95 خریدم رم یک گیگ رو تقریبا پر کردم یعنی فقط 90 مگابایت خالی داره
اما تا به حال هنگ نکرده به جز یک مورد که یادم رفته بود محافظ لنز دوربین رو ببندم
اونی که ازش خریدم گفت سعی کنم همیشه بعد از استفاده از دوربین ببندم تا گوشیم هنگ نکنه
نمیدونم ربطی داره یا نه
اپدیت هم نکردم
عزیزان کسی کمک نمیکنهنقل قول:
نکنه گوشیم عیبی داره :18:
منتظر می ما نم :5:
tanzad جان...پس با این اوصاف کیفیت فیلمبرداری N95 پایینتر از N93 هست درسته ؟
چون فرمودید بهتره در حالی که N93 قابل مقایسه نیست چون سایز فیلمش 480*640 هست و کیفیت هم تقریباً 3 برابر N73 هست .
دوست عزیز تا اونجائیکه بنده اطلاع دارم نقشه های موجود در n95 فقط قابل استفاده به همراه gps است یعنی اینکه شما برای دیدن نقشه یک جای معین باید به ماهواره gps وصل بوده و همچنین با رعایت setting های مربوطه در نقطه ای حضور داشته باشید که خواستار دیدن آن در روی موبایل هستید وگرنه بدون این موارد نمی توان نقشه ها را رویت نمودنقل قول:
اقا این گوشی رنگ دیگه ایی هم داره یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
صداشو به طور دقیق هر کسی داره بی زحمت واسم تشریح کنه (هدفون و اسپیکر) ( ( من صفحات قبل و خوندم ولی هرکس یه چیزی میگه راستش منم چیزی نفهمیدم)اگه میشه با یکی از گوشیهای زیر مقای3 کنین : ن73 یا پ990 یا و810 یا ک750 مقایسه کنین )
1 هدفون ( کیفیت - ولوم )
2 اسپیکر (ولوم)
ممنون
متاسفانه من کیفیت فیلم N93 رو ندیدم...نقل قول:
اما به نظر من (که فکر کنم همه دوستان هم با اون موافق باشن) کیفیت فیلم برداری N95 در حد بسیار خوب و فوق العاده ست و در این زمینه مقایسه اون با N73 اصلا منصفانه نیست چون N73 تو فیلم حرف زیادی برای گفتن نداره...
مهم کیفیت تصویره که N95 در این مقوله کاملا حرفه ای هست...
رنگ دیگه ای هم داره...نقل قول:
سبز یشمی (اگر اشتباه نکنم) که اونم برای خودش قشنگه و تو بازام دیدم...
تو صفحات قبل هم از نظر صدایی هر کسی که داشته مقایسه کرده...
من هم نظر خودم رو گفتم...
از نظر هدفون هیچ چیزی به هدفون های سری W سونی اریکسون نمیرسه تا جایی که من هنوز هدفون خود گوشی رو تست نکردم چون یه هدفون w810 دارم و از اون استفاده می کنم...
ولوم هدفون هم در حد مطلوبی هست (با همون هدفون بالا البته!)
از نظر اسپیکر هم که مقایسه N95 با گوشی هایی مثل w810 که از نظر ولوم چندان قدرتی ندارن شاید یه کم خنده دار باشه...
چیزی که مشخصه کیفیت صدای اسپیکر این گوشی در حد عالی هست و در این مورد حتی N73 هم نسبت به اون عقب میمونه...
اما از نظر بلندی صدا باید بگم که K750 و W810 که در این زمینه حرفی برای گفتن ندارن...
متاسفانه من صدای اسپیکر p990 رو نشنیدم و اینو باید از عزیزانی پرسید که این تجربه رو داشتن...
ولی در قیاس با N73 به نظر من اگر صدای N95 بیشتر نباشه کمتر هم نیست (البته اینو برای ME به کار نمی برم!)
خوب پس با این اصاف گوشیه خوبیه چون منصرف شده بودم که اینو بگیرم ولی دوباره...نقل قول:
ولی چندتا سوال دیگه :
منظوره من کیفیته خوده هدفون نیست منظورم کیفیته پخشه خوده گوشی از هدفون هست
1- ولومه هدفونش در حد مطلوبه منو قانع نمیکنه که ایا میتونه جوابگوی من باشه:10: از نظر اهنگ گوش کردن از هدفون یا نه ؟؟؟
2-دوربینش (عکسبرداریش) به کیفیته 5 واقعیه ؟؟
سلام
کسی یه دیکشنری آکسفورد کامل انگلیسی به انگلیسی (اگه با تلفظ باشه که نور علی نور) واسه این گوشی داره؟
مرسی
دوست عزیز در مقابل w800 اینا پی 990 صدایی ندارهنقل قول:
با کا 750 هم که گذاشتیم صداشون تو مایه های هم بود
در حدی که که اگه با همون هدفون هایی که گفتم گوش کنی (اون هم نه تا ولوم آخر) از بیرون صدایی نمیشنوی...نقل قول:
اما کیفیت عکسبرداریش رو هم اگه یه کم بگردی بازم می تونی نمونه هایی رو که خودم گذاشتم رو پیدا کنی...
خودت ببینی خیلی بهتره...
K750 شاید در بلندی صدا (کمی) قوی باشه اما در برابر، از لحاظ کیفیت صدایی در مقابل این گوشی هیچ نیست...نقل قول:
صدای که n95 داره تو عمرا 990 داشته باشه
من قبل از 95 گوشی 990 داشتم صداش اینقدر ضعیف بود که باید گوشم رو به گوشی میچسبوندم تا بشنوم :-)
95 خیلی سلطانه
کاملا تایید میشهنقل قول:
صد در صد 100%:10:
n95 هم شاخ شکن صدا که نیست دو ست عزیز
شاخ شکن...؟!نقل قول:
ربطی به شاخ و شاخه نداره...!
البته اگر شما w810 و k750 رو در صدا (به قول خودتون!) شاخ میدونید، N95 شاید شاخ شکن صدا هم باشه...!:46:
یکی بگه من چطور میتونم gps رو فعال کنم.هر کاری میکنم پیغام زیر رو میده
no wlan network fond
برنامه ای چیزی ... میخواد؟
باید باهاش وصل شم به اینترنت و چیزی رو آپدیت کنم؟
سلام دوستان
می خواستم ببینم برای خریدن اصل فلاندی این گوشی به چه نکاتی باید توجه کنم؟
منظورم مقایسه ای بود که شما یا N73 کردید . اومجا گفتید کیفیت 95 بهتر از 73 هست..اما اگه بخوایم 93 رو مقایسه کنیم باید بگیم خیلی بهتر از 73 هست !نقل قول:
سایز فیلمبرداری 95 چنده؟ 320*240 یا 640*480 ؟
من هم همین سوال رو دارم ...نقل قول:
تو چند صفحه قبل یک سری توضیحاتی داده شده...نقل قول:
راستی چرا اینجا تاپیک ان 95 هست ولی در باره گوشی های دیگه صحبت شده ؟؟؟!
کیفیت N95 خیلی خیلی بهتره...!نقل قول:
ابعاد فیلمش هم 640*480 هست...
گاهی سعی شده که با گوشی هایی که (کمی!) توانایی رقابت با این گوشی رو دارن مقایسه ای انجام بشه...نقل قول:
همین!
از n95 شاخ تر هم گوشی ای هست تو دنیا ؟ البته در مورد کیفیت دوربین ...
آقا برای این گوشی هنوز screensaver نیومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من تمام دنیا رو گشتم ولی پیدا نکردم
ترجیحا تاپیک رو به سوی کل کل نبرید !!!!!!!!!!
اگه تموم دنیا رو گشتی خوب یه گوشی شاخ تر میخریدی !!!!!!!نقل قول:
به هیچ عنوان هنگ نداره .من خودم عمری n70 داشتم خدای هنگ بودنقل قول:
هیچ کس در مورد این گوشی نه قصد زیاده گویی داره و نه بیهوده گویی...
اصلا نیازی به این کار نیست...
بنابر این "کل کل" کردن معنی نداره...
هر کسی که میتونه در جهت اطلاع رسانی و کمک به دیگران حرفاشو بزنه و نظر خودشو بگه...
اگر هم مدل های دیگه به میان میاد فقط بخاطر مقایسه و فهم بیشتر هست...
کسی اینجا نه قصد شاخ بازی داره و نه کل کل...
امیدوارم که همه بتونیم با هم برای شناخت و معرفی بیشتر این گوشی کاری کرده باشیم...
فکر میکنم که از هفته دیگه بیام اینجا پست بدم:8:نقل قول:
فقط بچه ها تو پکیج n95
چی هست ؟
ضمنا مگه n95
تقلبی هم هست که مثل 73n
کپی فنلاندی باشه ؟؟؟
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم که اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
1.آیا الان مشکل رجیستر N95 حل شده؟
2.آیا واقعا با کیفیت شبه DVD فیلمبرداری میکنه ؟چون تو تیزرهای تبلیغاتی Nokia نوشته DVD Like Quality ...
3.آیا رنگ مشکی این گوشی توی بازار در دسترس هست یا نه ؟
ممنون
مورد 2وم رو من رد میکنم !نقل قول:
اینجا 90 صفحه داره لطفا آدرس دقیق بدیدنقل قول:
شنیدم gps ان 95 الکیه یعنی فقط با دکل مخابرات کار میکنه!!!!!؟؟؟؟
راسته؟؟؟؟
لطفا قبل از پرسیدن سوال یه کم تاپیک رو بگردین و سرچ کنین...نقل قول:
تو آدرس زیر می تونین جواب سوال اولتون رو ببینید:
در مورد سوال دوم هم دقیقا نمی دونم که کپی فنلاند باشه یا نه اما به هر حال بهتره که جوانب رو موقع خرید رعایت کنی...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1352868&postcount=598