ديگه اين سوالت رو بايد محمد جان جواب بده(اون سرگروه هستش).نقل قول:
Printable View
ديگه اين سوالت رو بايد محمد جان جواب بده(اون سرگروه هستش).نقل قول:
دوستان یه احتیاجاتی پیدا کردم به اون نرم افزاری که میومد و مختصات یه محل رو تو بازی به ما می داد.....یادتونه؟
یعنی هرجایی ما استادیم همون جا رو مختصاتش رو می داد ...برای مرحله سازی بهش احتیاج دارم...اگه بزارید ممنون میشم...و یه چیز آیا این محدوده ای مختصات میده یا نقطه ای ؟
بله من دارم.اين نقطه اي مختصات مي ده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن آقا رضا من 3دي مكس دارم.اگه ميشه بگيد چطوري كوچيك كنم.:20:
خوب دوست عزیزنقل قول:
در ضمن آقا رضا من 3دي مكس دارم.اگه ميشه بگيد چطوري كوچيك كنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک آموزش تا امروز عصر درست میکنم برات میزارم
بدرود :40:
ممنون.منتظرم.نقل قول:
بهتر نیست این صحبت های کوچک رو با پیام خصوصی انجام بدید البته این یه نظریه هستش تا در اینجارو تخته نکنند
چرا دیگه جواب ما رو نمیدی میر محمد :41:نقل قول:
فکر کنم تا حالا سه دفعه در مورد مجله ات گفتم که اگه میخوای من کمکت کنم ولی جواب نمیدی :13:
آقا توماج لینک رو برای من نفرستادی جریان چیه ؟
واسه این چیزا در اینجا رو تخته نمیکنن :19: .. ولی باشه .. دیگه تکرار نمیشه :20: :10:نقل قول:
بهتر نیست این صحبت های کوچک رو با پیام خصوصی انجام بدید البته این یه نظریه هستش تا در اینجارو تخته نکنند
اینم واسه دوست عزیزم .. آموزش کوچیک کردن توی 3D Maxنقل قول:
ممنون.منتظرم.
فیلم هست !! :20:
داره آپلود میشه
حجمش هم کم هست ...
بدرود
رضا .. ایرن :40:
ببخشيد.چشم.نقل قول:
ببخشيد.فرستادم.نقل قول:
چرا دیگه جواب ما رو نمیدی میر محمد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم تا حالا سه دفعه در مورد مجله ات گفتم که اگه میخوای من کمکت کنم ولی جواب نمیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا توماج لینک رو برای من نفرستادی جریان چیه ؟
خيلي ممنون.نقل قول:
اینم واسه دوست عزیزم .. آموزش کوچیک کردن توی 3D Max
فیلم هست !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره آپلود میشه
حجمش هم کم هست ...
بدرود
در ضمن احتمالا ديگه از فردا نيام.
رضـــــــا یه خبر بد :31:
ای خدااااااااااااااااااااااا اااا
هر کاری کردم اون برج میلاد ، مسجد ، میدون آزادی نیومد تو مپ ........
این مکس اسکریپت برای اکسپورت DFF خیلی اذیت میکنه
فقط گنبد مسجده شد :31:
اگه میتونی با Zmodeler بساز من میدونم که میتونی
ما هم که نتونستیم از کار تو کپی بگیریم . اومدم برج میلاد بسازم شبیه لوله خودکار بیک شد
:41: :19: :41:نقل قول:
رضـــــــا یه خبر بد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای خدااااااااااااااااااااااا اااا
هر کاری کردم اون برج میلاد ، مسجد ، میدون آزادی نیومد تو مپ ........
این مکس اسکریپت برای اکسپورت DFF خیلی اذیت میکنه
فقط گنبد مسجده شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میتونی با Zmodeler بساز من میدونم که میتونی
ما هم که نتونستیم از کار تو کپی بگیریم . اومدم برج میلاد بسازم شبیه لوله خودکار بیک شد
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد .. ؟؟
شاید توماج بتونه کاری کنه .. نمیدونم .. پاک قاطی کردم ...
با Zmodeler که اصلا نمیشه همچین چیزی ساخت
این ماشینهارو هم که میبینید مدلشو با 3D Max میزنن
تازه اون ماشینه .. چه برسه به ساختمان
من امتخان میکنم .. ببینم چی میشه
یک انیمیشین سه بعدی خیلی قشنگ هم ساهتم .. ( فایل تصویری هست .. الحمدالله نیازی به تبدیل نیست )
این انیمیشن را توی سایت ژاپنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم و نمره 8 از 10 گرفتم ..
یک نمره عجیب که خودم باورم نمیشد
آخه این سایت بالا ترین نمره هایی که میده 5 یا 6 هست
براتون لینک دانلود اینجا بذارم یا پیغام خصوصی بدم ؟؟؟ :40:
خیلی اصابم خورد شد :19:
واصه همین .. ساهتمان ها ..
حالا من با فرمت 3DS سیو میکنم و تو ZModeler .. ایمپورت میکنم .. شاید شد
این انیمیشنی هم که ساختم حدود 6 ثانیه هست .. ولی خیلی طول کشید تا Render شد
من امتحان میکنم خبرتون میدم :40:
بدرود
رضا .. ایرن :40:
راستش من اين كار رو كردم . تو مپ اديتور مياد اما وقتي مي رم تو بازي هيچ خبري از اون ساختمون كه گذاشتم نيست.در ضمن txd هم نداره.(تو مپ اديتور).
در ضمن آقا رضا اون انيميشن رو به صورت پيغام خصوصي بذاري بهتره.همچنين اين رو هم بگم كه اگه مي خواي تو اول بازي باشه بايد فرمتش avi باشه.
نقل قول:
شرمنده ندیدم عزیز
یه آمکوزش کم بده بزارم دیگه
رضا بده شاید تونستم از روش تو zmoder طراحی کنم حالا بده ...
برج میلاد!(بازم بگید بده!)دیگه من از این بهتر نمیتونم بسازم انتخاب با خودتون!:13:
:2: :2: :2:
درود ... اینو دقیقا از تو GTA Inside برداشتم .... ببینید . این ساختمان با 3D Max ساخته شده ... و الان هم توی GTA هست ... پس میشه .. فقط باید بدونیم چه طوری ..
مثالا Yahya عزیز که زبانش Full هست میتونه تو Forum های خارجی بپرسه تا سر سه صوت جوابشو بدن :20:
.................................................. .................................................. ........................
Lنngere Zeit war es wieder still um [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , doch trotz oder gerade wegen GTA IV rückt auch die deutsche Modifikation wieder stنrker ins Rampenlicht. So berichtet das Spiele-Magazin PLAYZONE in seiner Mai-Ausgabe ausführlich über GTA IV und fügt diesem Artikel auch einen kurzen Text zu [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] an. Wنhrend wir keine neuen Informationen zu GTA IV erwarten kِnnen (der Kauf des Magazins lohnt aber sicher schon allein wegen der schicken Screenshots!), verِffentlichte das Mod-Team zahlreiche Impressionen aus der Hauptstadt.
Beginnen wir zunنchst mit der Umsetzung der Humboldt Universitنt, für die Sonny_Black verantwortlich ist:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .................................................. .................................................. .....................باشه .. دستت درد نکنه ولی این طوری خوب نیست .. ببین Convertor این هومده .. همون Max Script عوضی ... اگه از توی ZModeler دوباره بخواهیم طراحی کنیم .. هم نمیشه ( قدرت 3D Max ده برابر ZModeler هست ) و هم کاره بیخودی هست .. الان خارجی ها با Max میسازن و بعد هم یک Convert .. فقط باید ببینیم که چه جوری این کارو میکنن ( منظورم Convert هست )من الان برات پیغام خصوصی اون ساختمانهارو میفرستم ... :10: .................................................. .................................................. ..................... من تو 3D Max با پسوند 3DS سیو میکنم .. بعد تو ZModeler ایمپرت میکنم ولی نمیاد ...البته گروه بندیهاش میاد ولی هودش نمیاد :41: .................................................. .................................................. .....................نقل قول:
رضا بده شاید تونستم از روش تو zmoder طراحی کنم حالا بده ...
.. توماج عزیز.. Avi هست .. ولی مشکل آپلود هست ..3 MB دارم آپلود میکنم .. :40: بدرود:40: رضا .. ایران :40:نقل قول:
در ضمن آقا رضا اون انيميشن رو به صورت پيغام خصوصي بذاري بهتره.همچنين اين رو هم بگم كه اگه مي خواي تو اول بازي باشه بايد فرمتش avi باشه.
سلام این هفته نامه با قالب جدید زیاد ناراحت نشید ها در ضمن ما رو عضو گروه می کنید یا ول معطلیم
[quote=آرش 3d;1109224]برج میلاد!(بازم بگید بده!)دیگه من از این بهتر نمیتونم بسازم انتخاب با خودتون!:13:
سلام کی میگه بده خیلی هم خوبه منتها اگه بتونی دوتا ستون بالایی رو (توی شکل هست) بیاری واسه پایین اولی ستون هم بزاری بهتر میشه:27: :27: :27:
دراگون جان خیلی خوب شده اما یکمی روی سربرگ کار کن من فردا هفته نامه 4 دو صفحه ی رو میزارم آدیت 3 هستش.
بچه ها من كمي فتو شاب بلدم اگه طرح بسازم بدم شما براي جي تي اي ميزنيد
اول نمونه کار.......نقل قول:
بچه ها من كمي فتو شاب بلدم اگه طرح بسازم بدم شما براي جي تي اي ميزنيد
مثلا چی ؟نقل قول:
مخم کار نمیکنه .
شما بگو من برات نمونه کار هم میزارم .
اینو زدم ببین خوبه اگه که نه تا عوضش کنمنقل قول:
واسه گروهم یه اسم انتخاب کردم ببینید خوبه pg Group نظرتون چیه واسش لوگو درست کنم
در ضمن بابا :42: می کنم جواب مارو بدید مارو عضو گروه میکنید یا نه
سلام دوستان عزیز
من به دلیل گرفتاری در ساخت یک مجله نتونستم با شما دوستان همکاری کنم. ولی از یه نظر باهاتون همکاری می کنم اونم تبلیغ شما در مجلمون.
مجله ی ما الکترونیکی هست. شماره ی اولشه. اسمش بازیخور هست. می خوایم درباره ی گروه شما مطالبی در مجله همراه با عکس بزاریم. آقا محمد و آقا یحیی لطفا مطالب به همراه تمامی عکس ها رو برام با پیغام خصوصی بفرستند اگر دمویی دارید یا پوستر یا ... اونا رو هم بفرستید. امیدوارم کارتون به مرحله ی فروش برسه. اگر هم خواستید یه چند صفحه از مجله رو می زارم. می تونید به اون مصاحبه هایی که توی هفته نامتون می زارید برام بفرستید توی مجله می زارم. این هم کمکی هست که من از دستم بر می یاد.
ممنون از همگی
ســــعـــــیــد :10: :46:
همین خوبه .. دستت درد نکنه .. فقط .. لوگو را بساز و بده من تا ازش یک انیمیشن توپ بسازمنقل قول:
واسه گروهم یه اسم انتخاب کردم ببینید خوبه pg Group نظرتون چیه واسش لوگو درست کنم
در ضمن بابا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می کنم جواب مارو بدید مارو عضو گروه میکنید یا نه
:10:
ممنون :40:نقل قول:
سلام دوستان عزیز
من به دلیل گرفتاری در ساخت یک مجله نتونستم با شما دوستان همکاری کنم. ولی از یه نظر باهاتون همکاری می کنم اونم تبلیغ شما در مجلمون.
مجله ی ما الکترونیکی هست. شماره ی اولشه. اسمش بازیخور هست. می خوایم درباره ی گروه شما مطالبی در مجله همراه با عکس بزاریم. آقا محمد و آقا یحیی لطفا مطالب به همراه تمامی عکس ها رو برام با پیغام خصوصی بفرستند اگر دمویی دارید یا پوستر یا ... اونا رو هم بفرستید. امیدوارم کارتون به مرحله ی فروش برسه. اگر هم خواستید یه چند صفحه از مجله رو می زارم. می تونید به اون مصاحبه هایی که توی هفته نامتون می زارید برام بفرستید توی مجله می زارم. این هم کمکی هست که من از دستم بر می یاد.
ممنون از همگی
ســــعـــــیــد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدرود .. رضا . ایران :40:
نقل قول:
خواهش می کنم فقط زودتر نظراتتون رو بدید اگر موافقید بگید
ممنون سعید جاننقل قول:
اگه محمد موافق باشه من از قبل چند صفحه ای در مورد بازی نوشتم که همون رو بدیم بهت که تو مجلتون بیاری
حالا اعضای گروه در مورد خودشون هر چی دارن بفرستن مهم نیست چقدر میشه من خودم مطالب مهم رو میزارم و بقیه رو حذف میکنم و حتما در مورد کاری که مسئولشن بنویسن که چه کارهایی انجام دادن یا قرار انجام بدن
مثلا من که مسئول صداها هستم این کارها رو کردم
گذاشتن آهنگ های ایرانی بجای آهنگ های اصلی بازی و به این صورت شروع میشه که اول میگه این آهنگ مال کی هست و اسمش چیه و مال چه البومیه و مال چه سالیه
چون قرار شد من چیزهای اضافی برای بازی دانلود کنم منم خیلی گشتم و بهترین پک اسلحه ها رو دانلود کردم و برای این اسلحه ها بهترین صداها رو با کیفیت عالی پیدا کردم و برای اسلحه گذاشتم
تمام صداهای قبلی بازی عوض شده البته بخاطر اینکه تکراری نباشه ولی من تمام تلاش خودم رو کردم که عالی در بیاد و به کار خودم از 10 نمره 9.99 رو میدم :31:
شما هم اینجوری بنویسین و بفرستین برای من تا متن رو درست کنم و بفرستم برای آقا سعید
راستی عکس های کارهایی که اینجا نزاشتین رو برام بفرستین ولی اگه اینجا هست خودم همه رو دارم
از آقا سعید هم تشکر میکنم که به فکر گروه قدیمیشون هستن مطمئنا کمک بزرگی برای تبلیغ بازی است
ببخشید دو تا پشت سر هم اومد
تقصیر من نیست فروم خرابه
یه مجله الکی ساختم
:31:
در ضمن DRAGON شما اگر لودینگ برای بازی بسازید توی گروه عضو میشی :31:
فکر کنم دیگه کسی با فتوشاپ کار میکنه نیازی نباشه....نقل قول:
مثلا چی ؟
مخم کار نمیکنه .
شما بگو من برات نمونه کار هم میزارم .
آخ اینم یادم رفت بزارم براتون
این عدد های بالا سمت راست رو فارسی کردم :31:
در ضمن Dragon شما اگر لودینگ برای بازی بسازید توی گروه عضو میشی :31:
اول اینکه مدل آدمها رو تموم کنید . واسه بازی داستان طرح کنید . بعد بدید به من که لودینگ درست کنم آخه مگه من نمونه لودینگ واستون درست نکرده بودم که حالا وایستم ببینم کی اینکارا رو انجام میدید تا منم عضو گروه شم :41:
خیلی باحال شده فقط بجای علامت دلار بنویس(ریال یا تومان!):31:نقل قول:
آخ اینم یادم رفت بزارم براتون
این عدد های بالا سمت راست رو فارسی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن این 2 هفته رو دندون رو جیگر بذارین(صبر کنین!)تا بعد!
تخصص من هم در همچی هست!(اما گرافیک بیشتر!)
این کارهایی هم که گذاشتم (به دلیل امتحانا!)زیاد خوب در نیومد!(یعنی الکی ساختم!)اونارو حساب نکنید!:31:
بگید چی میخواید نمونه کار براتون بفرستم!:46:
راستی رضا جان ممنون از لطفت صبرکن آقا محمد بگه من چیکار کنم منم بهت می گم چه تکسچری بده!:27:
تا پنجشنبه بای!(شاید وقت گیربیارم بیکارشم!):11:
آدم و شخصیت نخواستیم که :31:نقل قول:
اول اینکه مدل آدمها رو تموم کنید . واسه بازی داستان طرح کنید . بعد بدید به من که لودینگ درست کنم آخه مگه من نمونه لودینگ واستون درست نکرده بودم که حالا وایستم ببینم کی اینکارا رو انجام میدید تا منم عضو گروه شم
هر چی می خوای همین جوری یه دونه درست کن فقط
فعلا هم عضو هستی اگه صفحه ی اول رو ببینی
زودتر بفرستید تا 5 روز دیگه مهلت دارید :46:
آقا محمد جواب ندادی میخوای توضیحات بازی رو که نمشتم بفرستم برای سعید
من تونستم یه 7.8 صفحه در مورد کدهای بازی پیدا کنم حالا بازم میگردم و بیشتر جمع میکنم چون یه دفعه یه تایپک پیدا کردم خیلی زیاد بود ولی الان هر چی میگردم پیدا نمیشه
littledemon فردا صبح ساعت 10 تا 10.5 بیا من آن میشم و بهت میدمشون البته انگلیسیه
آقا پس جواب ما چی شد؟!
نه بابا خیلی کارهای فتوشاپی داریم با یه نفر اصلا نمیشه کار کرد اولا طرحها تکراری میشه دوما من الان هزار تا طرح دارم :31: با یه نفرکه نمیشه میخواد چند تا رو درسته کنه یه نفری :18:نقل قول: