نقل قول:
سلام متاسفانه باز هم همان مشكل :11:
Printable View
نقل قول:
سلام متاسفانه باز هم همان مشكل :11:
نقل قول:
Gsm جان دوباره سلام.از بابت راهنمایت ممنونم.ولی من مشکل زیاد خاصی برام پیش نیومده فقط میخواستم ببینم که میشه رنگ فونت روی صفحه نمایش رو تقییر داد یا نه.صفحه نمایش خارجیش رو میگم.لازم به ذکر هستش که من برای تغیر زبان فونت خودت یعنی R252211LD_U_85.98.70R_Lang0033_reflash.shx رو دالود کردم و ریختم.اگه میشه مشکیش کرد به من خبر بده.
:10:
عزیزم شما یکبار با طریقه نصب usb رو .رو مموری کارت بزار بقیه درایور ها اینطوری نصب میشهنقل قول:
سلام عزیز.......نقل قول:
خواهش میکنم.......
راستش .. میدونی که از طریق گوشی اصلا نمیتونی....پس باید باز هم از طریق همون آموزش رنگ رو تغییر بدی...
راستش من خودم هم .. تاحالا اون آموزش رو کامل نخوندم.. و انجام ندادم.. اما میدونم راحته و سمیه عزیز هم خوب توضیح داده...
موفق باشی.. عزیز :11:
نقل قول:
دوست عزيز سلام در صورت امكان كامل تر طريقه نصب رو توضيح بده
برخي از دوستان مي كن بايد گوشي توي وضعيت ديتا كانكشن باشد
و كليد * +# +و قرمز را با هم نگهداريم
لطفا كامل تر توضيح بده ممنون
نقل قول:
عزیز.. اینکه برای .. بوت بالا آوردنه.....
:10:نقل قول:
یک سلام خدمت GSM و همه بچه های خوب کلوپ:7:.
دیشب دوباره با یک مدل دیگه از فایل های فلش گوشیم رو فلش کردم همه چیز سالمه جز یک چیز که عجیبه:icon_mad: !!!
وقتی گوشی رو روشن میکنم به جای اینکه انیمیشن اولش لود بشه این پیغام رو میده که سیستمی هم هست.یعنی تا ok رو نزنیم وارد گوشی نمیشه :6:.
(Motorola test unit active panic report and logging are enabled.Sms Will be sent when the phone panics.). لطفا راهنماییم کنید که این پیغام یعنی چی و از کجا میشه غیر فعالش کرد :42:.
(((( راستی GSM عزیز اگه شد بگو چطوری میتونم رنگ فنت صفحه خارج رو عوض کنم منظورم اینه که شماره صفحه ای که سمیه آموزش داده بود رو به من بده.:45:)))
TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.TNX.T
سلام سعید جان.... در پیغام برات توضیح دادم.. اگه بازم مشکلی داشتی... بگو..همینجا.. من در خدمتم....
از بابت راهنمایهات ممنونم.نقل قول:
با عرض سلام خدمت همه موتو دوستا مخصوصا GSM جان که همش براش درد سر داریم:2: .
اگر زحمتی نیست میخواستم در مورد یکسری از فایلها ازتون اطلاعات بگیرم و بپرسم که هر فایل برای چه منظوری هست و چه تغییری در گوشی میده.
فایلها عبارتند از:
MXLP؟
Flexlash؟
ReFlash_Mlp؟
Reflash؟
Monster packs؟
از هر کی که میتونه اطلاعات به من بده تا علاوه بر اینکه هم به من آمزش داده باشه هم بقیه رو پیشاپیش تشکر میکنم مخصوصا از مدیر محترم GsM که تا حالا چه به من چه بجه های دیگه خیلی کمک کرده.
فردا صبح روز سال تحویل هست.امکان داره تا اول سال تحویل دیگه کانکت نشم که بتونم تبریک بگم.به خاطر همین گفتم الان بگم تا دیر نشده.سال نو همگی بچه های کلوپ مبارک باشه.امیدوارم سال گذشته سالی پر بار براتون بوده باشه و سال جدید پر بار تر از هر سال.اگه دوست داشتین اول سال تحویل هم برا خودتون دعا کند هم برای همه مریضها.برای جوونهایی که آرزو دارن تا به آرزوهاشون برسن.برای همه اونهایی که دستشون از دنیا کوتاهه و اگر دوست داشتین برای من حقیر که یک دنیا مشکلات دارم:46: سال خوبی داشته باشید
سال نو مبارک
[B]:11: :40: HAPPY NEW YEAR:40::11:[/B
]
سلام سعید جان....نقل قول:
اختیار داری وظیفمه....
ببین اینا رو ول کن .. بزار این طور برات بگم......:46:
ببین lp مخفف پک زبان که اگه غلط املای ازم نگیرین میشه lounguge pack ....خوب حالا 2 فایل هم داریم به اسم های flash &flex که اینا خودشون جدا 2 نوع....فلش محسوب میشن.. یعنی یا فلش می کنیم یا فلکس
حالاMonster packs چیه؟؟؟
تمام چیزایی که من در بالا گفتم.. همش تو اینه.. یعنی پک کامل.....
فکر کنم.... به طور مختصر ..گغته باشم جواب سوالت رو...
البته من که تا 3 هستم نت....:27:
ولی منم همین آرزو رو برای همه هموطن هام..... و شما.. عزیزان.....دارم....... و فرا رسیدن سال نو رو به همه عزیزان گلم تو این سایت و خصوصا برو بچ.. موتورولا تبریک میگم..... امید وارم سال خوب و پر برکتی برای همه عزیزان باشه.......
درخواست از دوستان ..............
از همه دوستان که v3x دارن... این درخواست رو دارم که در این تاپیک....سوال هاشون رو مطرح نکنند و به این تاپیک مراجعه کنند....تا در آینده نزدیک... سرنوشت و راه این تاپیک هم مشخص بشه.. فعلا.. برنامه های سمیه عزیز.. توسط متالیکا یا خود من.. به تاپیک جدا منتقل میشه.....
امید وارم... نهایت همکاری رو بکنید......
درخواست در این تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
میلاد
نقل قول:
سلام ........
دوست عزيز شما اين فايل رو دانلود كن و بعد از آنزيپ با برنامه RSD Lite ... منتقل كنيد به گوشيتون :
ممنون بهمن جان.....((( دستت درد نکنه که جواب داد)))
سعید جان ان شا الله که دیگه مشکلی نداشته باشی.....
از metal بعیده مگه ممکنه وسیله هی که محاسبه میکنه سی پی یو نداشته باشه.
ماشین حساب pu داره
این موضوع واسه خیلی وقت پیش.... با اندازه کافی هم.. برای این موضوع پست هدر رفت....نقل قول:
از metal بعیده مگه ممکنه وسیله هی که محاسبه میکنه سی پی یو نداشته باشه.
ماشین حساب pu داره
بهتره به به چیزیه دیگه ... فکر کنین....
مرسی gsm عزیز. یاد گرفتم. راستی برنامه ای نیست که message رو از همون فایل message ها یعنی inbox و outbox بتونیم blutooth کنیم. و در ضمن اینکه بتونیم اس ام اسی که یکی دیگه برای ما بلوتوث کرده دریافت کنیم چونکه فیل text رو از طریق بلوتوث نمیشناسه. تشکر
مرسی gsm عزیز. یاد گرفتم. راستی نرم افزاری نسیت که بتونیم با اون اس ام اس ها رو از طرییق فایل message ها یعنی inbox و outbox بلوتوث کرد. و اینکه برنامه ای برای اینکه اس ام اسهای بوتوثی دیگران برای ما رو گوشی بشناسه. ممنون
خواهش میکنم محسن جان.....نقل قول:
ببین فقط یه برنامه است..اونم تو تاپیک.. دانلود سنتر گذاشتم.....
موفق باشی....
سلام بهمن و میلاد عزیز.سال نو مبارک باشه.شرمنده ولی آدرس لینک دانلد نیست.save tarjet بزنم موردی نداره؟:13:نقل قول:
سلام عزیز...همچنین شما..... شما هر طور که میتونی.....دان کن.....نقل قول:
یه سوال داشتم
چطور میشه روی موتورولا V3x تم ریخت
آخه تم های موتورولا چند تا فایل هستند و یک فایل نیستند. پس چطور میشه روی گوشی و کجا باید تم بریزیم
ممنون میشم اگه کمک کنید
موتورولا تم نداره و اسکین داره...نقل قول:
باید همه فایل ها به جز عکس رو بریزی تو همون فلدر که تو آموزش همین تاپیک اومده.... عکس رو هم به پوشه عکس.
البته در مورد اسپلیت فرق میکنه...
با سلام خدمت همه v3x دارها. فعلا وقت ندارم. يه چند روز بعد سر ميزنم تا بتركونم.
سلام..نقل قول:
با سلام خدمت همه v3x دارها. فعلا وقت ندارم. يه چند روز بعد سر ميزنم تا بتركونم.
ببینم میتونی جواب مسابقه رو بدی......
خوشحال میشیم...
سلام بهمن و Gsm عزیز.مشکلاتم تموم شد.عالی بود.نقل قول:
بازم ممنون:40:
مژده مژده
آخرین فلش v3x هم بالاخره رسید.مال برج 3 2007
سایت منبع هم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه خوب بود نامرده هر کی تشکر نکنه
سلام gsm جان. من كه گفتم زياد وقت ندارم. تازه منظور من از تركوندن استفاده از اطلاعات شما و بقيه برو بچ بود. البته رفتم به سوالتون جواب بدم ولي چون قبل از من برنده داشت ديگه حال نكردم جواب بدم. ولي فكر كنم گزينه ج) جواب صحيح بود!!! خوب از وقتم ميرم براي دانلود كردن استفاده كنم. راستي يه چيزهاي خوبي از مطالب شما ياد گرفتم كه خيلي حال داد . دستت درد نكنه.:31: :11:نقل قول:
به هر شکل موفق باشی....
خواهش عزیز....
کاری نکردم...
سلام سامان جان.نقل قول:
از بابت اینکه به فکر تاپیک هستس ممنون.
ولی یک درخواست کوچیک ازتون داشتم.اگه فایلی رو خواستی توی تاپیک برای استفاده دیگران بذاری لطفا قبلش امتحانش کن بعد با تمامه مشخصاتش بذار.اگه اشتباه نکنم این فایل فلش ایراد داره و هنگ میکنه.(شایدم من بلد نیستم باهاش کار کنم:31: ).
به هر حال اگه خودت امتحانش کردی بگو چطوری استفادش کنیم.
بازم ممنون.
سلام خدمت همه بچه های تاپیک مخصوصا gsm و bahman عزیز.
یک سوال در مورد delivery اس ام اس ها داشتم.توی v3x هر دفعه که میخواهیم دیلیوری دریافت کنیم باید گزینه دلیوری رو تیک بزنیم. راهی هستش که با یکبار این کار رو کردن برای همه مسیجها دلیوری بیاد و نخوایم هر بار تکرار کنیم.منتظر راهنماییهاتون هستم.
دوستار همه شما سعید.
خيلي ممنون از اينكه برنامه رو دانلود كردي.راستش من برنامه رو امتحان نكرده بودم، ولي الان كه امتحان كردم ديدم براي خودم هم هنگ ميكنه.ولي به خاطر جبران اين سوتي ميگردم تا جديدترين پكيو پيدا كنم كه بتونه كامل نصب بشه.نقل قول:
باز تشكر.:10:
سلام جي اس ام عزيز اين اسپليت چه نوع اسكينيه ؟زياد شنيدمنقل قول:
سلام عزیزمنقل قول:
این نوع اسکین از گرافیک بالا و زیبایی برخوردار است..که... دارای فلدر آیکون در فایل زیپ شده ایی که دانلود میکنید معمولا داره...
سلام. یه لطفی بکن به منم بگو کجا باید برم که delivery reporto ان کنم
مر30:31:
سلام به همه شرمنده که من مدتی نبودم.گرچه بودنو نبودنمون فرقی نداره.خوشحالم که تو جمع میام.
سلام مخصوص به Gsm عزیز.
سلام عزیزمنقل قول:
دلمون برات تنگ شده...بود... این چه حرفیه......
سلام به بچه ها مخصوصا آقا سعید که ما شرمندشونیم و مدیران توانای این بخش.
من بالاخره تونستم گوشیمو با فلش جدید که هنگ میکرد، فلش کنم.باید از برنامه rsd_lite v3.5 استفاده کرد.اگه اونو دانلود کنید برنامه گوشیتونو حتما فلش میکنه.البته باید بگم لینکی که من دادم فقط firmware داره و فلکس یا drm یا langouge pack نداره.اسکینی هم اضافه نشده.میشه گفت اصلا فرقی با فلش های قبلی نکرده .
لطفا هر کس تونست کاملشو پیدا کنه لینک بده.
این لینک برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لینک فلش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[quote=somayehns;940539]ریختن برنامه
1- از روی گوشی به مسیر Menu\Connection\USB Setting\Defualt Connection برو و گزینه Memory Card را انتخاب کن و بعد از همه منو ها خارج شو و به صفحه اصلی ( زمینه ) برگردید.
2- حالا گوشی رو با کابل MiniUSB به کامپیوتر متصل کن
5- بعد از کپی فایل ها گوشی را از کامپیوتر جدا کن ( به روش استاندارد Safely Remove ) و به آدرس Menu\Games & Apps برو. توجه کن ، اون جا گزینه ایی به نام Install New هست اون و انتخاب و ok کن. حالا لیست فایل هایی را که روی گوشی کپی کردی می بینی. روی فایل کلید Option را بزن و بعد از منوی ظاهر شده گزینه Install و به دنبال اون به پیام های گوشی پاسخ مثبت بده.نقل قول:
3- پنجره My Computer را باز کن و به آدرس Tools\Folder Option\View برو و بعد گزینه Show hidden Files and folders را انتخاب کن و هم چنین دو خط بعد از اون گزینه Hide protect operating system files recommended رو غیر فعال کن.
4- حالا با استفاده از My Computer و پارتیشن مربوط به گوشی به آدرس M:\Mobile\Kjava ( :m Removable Disk است ) برو و فایل های JAR رو اون جا کپی کن.
6- بعد از اتمام کار به آدرس Menu\Games & Apps برو و فایل نصب شده رو اجراء کن.
××××××××××××××××××××××××× ×××××××
دوست عزیز لازم نیست این مسیرو بری شما هرجای حافظت که برنامه رو کپی کنی تو همون قسمت گوشی که گفتی خودش میشناسه و گزینه نصب میده........
نه.. عزیز..فقط k java
What?......نقل قول: