ACE COMBAT 6: Fires Of Liberation
سلام خدمت دوستان ،
بازی Ace Combat 6 هم یه چند روزیه برایXbox 360 عرضه شده و میتونید بگیرید و لذت ببرید !
بازی تازه عرضه شده و انصافا هم بازی خوبی هست. بازی انقدر از لحاظ گرافیکی بالاست که من خودم اول بازی برای چند دقیقه داشتم به بدنه ی هواپیما ی F-16 و نحوه ی انعکاس نور از روی بدنه ی اون دقت میکردم و تو رویا سیر میکردم !! اگر میخوایید به عظمت گرافیکی پپی ببرید ، کافیه با آنالوگ سمت چپ رو روی دهانه ی خروجی موتور تنظیم کنید و اونوقت دکمه ی RT رو فشار بدید تا شاهد خروج گازهای آتشین به شکل بسیار واقعی و طبیعی شوید !! روی شلیک موشک ها هم خیلی کار شده و تا چند دقیقه مسیر حرکتشون روی هوا باقی میمونه . هوش مصنوعی یارانتون هم خیلی بهتره شده و میتونید روشون حساب کنید !!
راستی اگه فکر میکنید بازی خیلی آسونه و میتونید با هواپیماهای فوق پیشرفته سریع رو دشمن Lock کنید و اون رو در چند ثانیه نابود کنید؛ سخت در اشتباهید !! بازی سخت هست و دشمنان به این راحتی دم به تله نمیدن ! مثلا نمیتونید راحت برید از پشت یه هواپیما رو به راحتی به پودر تبدیل کنید !
کنترل بازی هم بسیار روون و خوب هست و سریع بهش عادت میکنید .
نتیجه :
واقعا اگر بازی رو نگیرید ، ضرر بزرگی رو متحمل شدید ! ( شک نکنید ! )
>> عجب ماهی است این نوامبر ! تقریبا 10 تا بازی با کیفیت برای پلتفرم 360 عرضه میشه ! که هر کدوم از اون یکی بهتر هستن ! <<
منتظر Call Of Duty 4 و NFS: ProStreet باشید !!
موفق و پیروز باشید دوستان من:10: