سلام .
دوستان ، کسی هست که تازگی خرید کرده باشه و هک هم کرده باشه ؟ می خوام ببینم cid 53 اومده تو بازار یا نه ؟
مرسی
Printable View
سلام .
دوستان ، کسی هست که تازگی خرید کرده باشه و هک هم کرده باشه ؟ می خوام ببینم cid 53 اومده تو بازار یا نه ؟
مرسی
کسی نیست آموزش فلش K850 را همرا با درایورش بگذاره.
ممنون میشم اگه جواب بدین
من که تازگی نخریدهام!اما حتما هست دیگه...چند وقتی هست سید 53 امده حتما رو گوشی های جدید هستش دیگهنقل قول:
والله نمیدونم میشه فلشش کرد یا نه.اگه بشه با ورزن 1.11 ستول مگه اینکه بشه.چون این ورژن رو ندارم دقیق نمیتونم بگم میشه یا نه.شرمنده:19:نقل قول:
اگه فریمورش رو خواستی من در خدمتم.فریمورش رو اپ شده دارم
شاد باشید:20:
مصطفی خان میبینم که هی بن میشی و سیبیلات رو هم میزنی ؟ :دی
یکی از دوستام w800 داره ولی بلوتوثش از کار افتاده می خواستم ببینم که با فلش درست میشه یا نه ؟ اصلا میتونه این ایراد از فریمور باشه یا نه؟
سلام محمد جان.درست گفتم اسمت رو؟خوبی؟اره تغییر قیافه دادم شناسایی نشم!!نقل قول:
والله دارم سر به راه میشم.کم کم:31:
اتفاقا دیروز یه گوشی زیر دستم بود بلوتوثش میگفت مشکل داره
واسش فلش کردم اما تغییری نکرد
دقیق بگو مشکلش چیه؟یعنی فایل دریافت نمیکنه؟یا نمیتونه فایل بفرسته؟یا هر 2 تاش هست؟
اگه هر 2 تاش باشه.احتمال زیاد بلوتوثش مشکل دار شده
در غیر اینصورت اگه یا دریافت کنه یا بفرسته.پس بلوتوثش درسته و مشکل از چیزهای دیگست
الان جواب من رو بده ایا یکی از کارهای دریافت یا فرستادن رو میتونه انجام بده؟تا من راههای دیگه رو بگم..ببینیم اخر مشکلش رو میشه حل کرد یا نه
شاد باشید
هیچ کاری نمیشه باهاش کرد موقع سرچ هم اسم گوشی طرف پیدا نمیشه ، نه سند نه رسیو خلاصه هیچی !!
سلام
شرمنده می خواستم بگم من طیق این دستورالعمل
(((((5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است...ok
.....ویرایش شد.....
فایل db2010cid49_4_alpha.rar و sefp 0.10.051 رو از حالت فشرده خارج کنید و
فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
فولدر SEFP نهایی رو در پوشه plugin فار منیجر کپی کنید(برای گوشی ها RED)
برای گوشیهای brown هم این کار رو انجام بدین ولی بجای db2010cid49_4_alpha فایل شماره 5 رو دانلود کنید
توجه :اگه گوشیتون brown هست لازم نیست بقیه متن رو بخونید چون میتونید بدون اینکه چیزی رو گوشی فلش کنید به fs دسترسی پیدا کنید دقیقا مثل cid36 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )))))
انجام دادم و بعد که داخل نرافزار Far شدم بعد از اینکه FS رو زدم این پیغام اومد
╔═══════════════ ?═══ SE Flash Plugin (c)Darkmen ════════════════ ?══╗
║ ║
║ ║Connect cable holding "c" key. Waiting answer from phone ║
║ ChipID: 80 40 03 01 FF FF FF FF k750/w800/w550 series detected ║
║ EPIUSB: speed changed from 921600 to 921600 ║
║ ***All loaders are taken from SETOOL2*** ║
║ Sending break_in ldr: cid49run: sent 1 byte(s) ║
╟─────────────── ?──────────────── ??─────────────── ──────────────── ?╢
║ Command progress: 1 of 1 byte(s) ║
و همین جا می مونه و لود نمی شه در ضمن گفته بودم که مال من brown هستش و اطلاعات گوشیم هم
READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W550/Z520.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI: 352557-01-721802
Phone CID 49, Color BROWN
You must use CID49 Flash Files For this phone!
Press button - "Get Files From Web" and download free firmware
Execution Time - 00:01:02
Done! هستش
راستی یادم رفت بگم من با اون نرافزار ++XS هم کار کردم و فایل SWW رو هم دانلود کردم ولی موقعی که Flash o می زنم یک چند خونه لود می شه و قفل می کنه واسه همین من Cancelesh کردم
اگه لطف کنی بهم بگی من چکار باید بکنم ممنون می شم
با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــکر
سلام
(((((5- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .........فقط برای گوشی های brown مورد نیاز است...ok
.....ویرایش شد.....
فولدر SEFP داخل فایل sefp 0.10.051رو در داخل فولدر SEFP فایل db2010cid49_4_alpha قرار بدین و کل
برای گوشیهای brown هم این کار رو انجام بدین ولی بجای db2010cid49_4_alpha فایل شماره 5 رو دانلود کنید
توجه :اگه گوشیتون brown هست لازم نیست بقیه متن رو بخونید چون میتونید بدون اینکه چیزی رو گوشی فلش کنید به fs دسترسی پیدا کنید دقیقا مثل cid36 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )))))
╔═══════════════ ?═══ SE Flash Plugin (c)Darkmen ════════════════ ?══╗
║ ║
║ ║Connect cable holding "c" key. Waiting answer from phone ║
║ ChipID: 80 40 03 01 FF FF FF FF k750/w800/w550 series detected ║
║ EPIUSB: speed changed from 921600 to 921600 ║
║ ***All loaders are taken from SETOOL2*** ║
║ Sending break_in ldr: cid49run: sent 1 byte(s) ║
╟─────────────── ?──────────────── ??─────────────── ──────────────── ?╢
║ Command progress: 1 of 1 byte(s) ║
و همین جا می مونه و لود نمی شه در ضمن گفته بودم که مال من brown هستش و اطلاعات گوشیم هم
READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Phone attached!
Done! هستش
راستی یادم رفت بگم من با اون نرافزار ++XS هم کار کردم و فایل SWW رو هم دانلود کردم ولی موقعی که Flash o می زنم یک چند خونه لود می شه و قفل می کنه واسه همین من Cancelesh کردم
با تشــــــــکر
سلام
.....ویرایش شد.....
SE Flash Plugin (c)Darkmen
Connect cable holding "c" key. Waiting answer from phone
ChipID: 80 40 03 01 FF FF FF FF k750/w800/w550 series detected
EPIUSB: speed changed from 921600 to 921600
***All loaders are taken from SETOOL2***
Sending break_in ldr: cid49run: sent 1 byte(s)
Command progress: 1 of 1 byte(s)
READING CID STARTED ****
Turn off the phone.
Phone attached!
Done! هستش
با تشــــــــکر
شرمنده که 3 -4 تا فرستادم نمیو مد یهو همش با هم اومد
من می خوام کا 550 بگیرم ، چقدر احتمال داره 53 بهم بیافته ؟:13:نقل قول:
در ضمن من گوشی مو از کجا می تونم متوجه بشم که رجیستر اصلی یا نه و لطفا لینکی که در مورد فریمور و اطلاعاتی در مورد این اصطلاحات داره بدیننقل قول:
ممنون می شم اون سوال رو جواب بدین که من چطوری به fs گوشیم دسترسی پیدا کنم 2 روز کامل دارم ور می روم ولی نمی شه :2:
گوشی باز شده؟یا ضربه خورده؟نقل قول:
مشکل انگار از بلوتوثشه.ببر یه نمایندگی معتبر.ببین چقدر خرج داره
اگه یکی از کارهای سند یا ریسیو رو انجام میداد حدسم روی مموری کارتش میرفت اما اینجوری که تو میگی از بلوتوثه.اگه بردش بیرون.خبرش رو هم به من بده.کنجکاوم بدونم کارش به کجا میرسه و چقدر خرج داره
شهرام عزیز من خیلی وقته با فار و ایکس اس کار نکردهام یادم رفته.چرا از ستول استفاده نمیکنی؟اما اگه مصرانه میخواهی ازش استفاده کنی.تاپیک هایی چون اموزش فلش و امثالهم مطرح کن سوالت رو اشالله زود تر جواب بگیری
-----
در ضمن بحث رجیستر هم که کنسل شده.اما اگه میخواهی بفهمی گوشیت قاچاقه یا اصل.صفحه ی اول این تاپیک.پست فکر کنم دوم رو بخون یا پست سوم
در مورد اصطلاحات هک هم برو صفحه اول این تاپیک.پست اول فهرست مطالبش هست.اگهدرست خاطرم باشه یه عنوانی مثل "اشنایی با اصطلاحات هک و فلش"گذاشته بوده ام.پیداش کن و اون پست رو بخون.واسه شروع کمکت میکنه.
اوا خوب گوشی رو که گرفتی همونجا تست کن.اگه اشتباه نکنم توی منوی تنظیمات گوشی سیدش رو نوشتهنقل قول:
کجاش نوشته ؟ همه می گفتند که بدون برنامه های هک نمیشه فهمید ، دقیق آدرس می دی ؟:11:نقل قول:
آقا دستت درد نکنه ، ولی فکر نکنم که درستش کنه !!نقل قول:
<اقایون ممنون >
اگه فریمور k850 داری اپ کن:10:
آیا با این نوع گوشی من میشه با SETtollsفلش کنم یا بقیه تغییراتو انجام بدم ؟
اخوند جان این رو گفتی کمی افتادم تو شک:19:گوشی هم دستم نیست تا چک کنم بگم بهت.اما فکر کنم سید رو توی منوی تنظیمات بشه فهمید.خودت اگه گوشی دستته همه جاش رو یه چک کن.متنها رو دقیق بخون ببین هست یا نهنقل قول:
به هر حال وظیفم بود بگم.حالا حداقل یه نشون بده بیرون که.ضرری نداره.من حرفهام از راه دور هست و ندید میگم.پس ضریب خطا هم میتونه داشته باشه:46:نقل قول:
قابلی نداشت محمد جان
عزیزم اپ شده دارم اما اینجا نیست.اگه بگم تبلیغ محسوب میشه.شما اگه میخواهی پیام خصوصی بهم بده.والله از بس الکی بن شدیم خسته شدم:19:نقل قول:
گوشیت چیه دوست من؟ستول اکثر گوشی ها رو ساپورت میکنهنقل قول:
شاد باشید:10:
نقل قول:
عزیزم گوشیم k750i بعد Brown بعد cid49 و بعد اینکه R1CA021 هستش در ضمن من با Setool2lite هم آزمایش کردم موقع اضافه کردن پچ دیگه گیر می کنه و در ضمن هیچ مشکلی برای گوشیم پیش نیومده خوشبختانه هنوز :31: آقا من چکار کنم همه نرافزارارو امتحان کردم تورو به خدا جان ما جان هر کی دوست داری بگو چی کار کنم برای این مدل گوشی ما هیچ راهی نیست ؟ شاید راه ها رو اشتباه می رم آره ؟:2:
بازم دمت گرم که جواب می دی :10::11::27:
خواهش میکنم.کمی توضیح بده یعنی چی گیر میکنه.یه عکس هم از زمان همون گیر کردنی که میگی بگذار
سلام دوستان .
امروز روز گندی بود ، رفتم برای خرید ، هر جایی می رفتم ، رجیستر چنج شده بود ، با 4 تا مغازه دار دعوام شد ، 4 تا گوشی رو باز کردم و همه کارهاش رو کردم ، آخرش رجیستر رو که چک کردم ، دیدم چنج شده است و دعوام می شد ، چون اولش از همشون می پرسیدم .
شما چجوری خرید کردید ؟ شما هم چنج شده خریدید ؟
یه جایی هم می داد ، رجیستر اصلی ، اما گفت همین الآن آوردیم ، ترسیدم که سید 53 باشه .
یه جایی هم رفتم گفتم اگه کا 550 رجیستر چنجی بیارم ، چقدر می گیری اصلی کنی ، گفت 10 تومان هم برام زور داشت ، هم اینکه می گفت اونوقت دیگه آنتن نمی ده ، بهش نمیومد عوضی باشه یا دروغ بگه ، برا همین به حرفش اعتماد کردم و این کار رو نکردم .
اولین کاری که به ذهنم رسید این بود که بیام و از شما مشورت بگیرم ، راهنمایی ام کنید ، فقط زود .
مرسی
سلام یه سوال داشتم اگه یه درایو مثلا صدا بریزیم بعد به هردلیلی بخواهیم یکی دیگه بریزیم باید قبلی رو delet کنیم من درایو میسکس 1.6 با1.2 رو ریختم ولی بعدش نه صدایه گوشیم در اومد نه هندس فری بعد aqustic 2 رو ریختم صدای گوشی در امد ولی هندس فری و میکروفن خود گوشی قطع شد
این عکس موقعیه که Identify رو زدم اینجا هیچ مشلکی نداره و میره ولی یک جا توی آموزشها که گفته بود دفعه اول که گوشی رو وصل می کنه یک پیغام می یاد اون واسه من نیومده ها ...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این موقع ریختن پچ
امید وارم ایرادشو بفهمی از چیه و به ما بگی که دارم دیوونه می شم از بس ور رفتم با این گوشی حیوونی و این نرافزاراااااا
بازم دمت گـــــــــــــــــــرم
اها.گوشیت براون هست
باید گوشیت رد باشه خوب.من اموزشهای تبدیل براون به رد رو نمیدونم.اما همه جا هست یا خودت یاد بگیر.یاد بده بیرون برات انجام بدن گوشیت رد بشه و دیگه همیشه راحت گوشیت رو هک کنی
در ضمن قبلش با ورزنهای قدیمی تر ستول هم یه تستی کنی بد نیست مثل 1.6 یا 1.8.اون ارور اخر سری یکی از دلایلش ورژن برنامه میتونه باشه
خیلی خیلی دستت درد نکنه مصطفی جان حالا من عکس های دیگه ای هم گرفتم اونا رو می زارم ببین هیچ راهی نداره :31::10:نقل قول:
اینم ارور های نرافزار Far manager :
مصطفی جان من یک سوال دیگه داشتم اینه که چطور پس بعضی ها رو من توی این چند وقع که سرچ می کردم می دیدم که می خوان red و به brown تبدیل کنن من فکر می کردم brown بهتر باشه که همه می خوان brown کنن در ضمن اون ها هم مثل من cid 49 بودم 2-3 تاش توی همین سایت بودن اگه دیده باشیشون -
ممنون می شم عکس ها رو هم نگاه کنی و یک نظر بدی
یعنی من برعکس گفتم؟!!نقل قول:
اقاجان تو فقط یه چیز رو امتحان کن دیگه.اون خط اخر ارورت.یکی از دلایلش ورژن نرم افزار میتونه باشه.مال یکی دیگه هم همین ارور رو میداد.ورژن قدیمی تر رو استفاده کرد مشکلش حل شد
شما هم یه تستی بزن
متاسفانه من خودم گوشی خیلی وقته ندارم.نمیتونم چیزی رو تست کنم.خیلی مطالب از ذهنم رفته.میترسم حرفی بزنم چپه باشه!همین مسئلهی رد و قهوه ای رو که گفتی من رو انداختی تو شک:19:
نه مصطفی جان چون همه دنبال برون هستند منم تعجب کردم می گی redesh کنم :41:
با ورژن پایینتر هم امتحان کردم نشد که نشد :2:
لطفا یکی منو راهنمایی کنه که آیا تقویت صدای W810 هیچ مشکلی برای گوشی ایجاد میکنه یانه؟؟؟:20:
من که هزار برابر تقویتش کردم ، نه تنها صدا بلکه دوربین و ... هزار تا کار دیگه هم روش انجام دادم ولی گوشی آخ نگفته !!!نقل قول:
سلام
یه آکوستیک خوب ، با صدای زیاد و کیفیت عالی میخوام واسه w850 (آخه اینی که جدیدا ریختم صداش بالاست ولی کیفیتش پائینه)
یه درایور دوربین خوب هم میخوام واسش اگه مقدوره
مرسی
مصطفی جان کجایی پس به دادم برس بـــــــــــــــــــــــگ و چه کنـــــــــــــــــــــــ ـم؟
براي پست اولي اگه با ورژن 1.8 setool2lt استفاده كني فكر كنم مشكلت حل ميشه:11:نقل قول:
برا پست هاي بعدي با اون نرم افزارها كار نكردم:41:
موفق باشيد!:40:
نقل قول:
ممنونم امتحان می کنم ببینم میشه واسه اون setools قبلی که فیکس 2 ساعت صبر کردم تا دانلود شد ببینم این چقدر طول می کشه:27:
یعنی تو اون موقع که گفتم ورژن قدیمی تر ستول رو استفاده کن و خبر بده.این کار رو نکردی؟که الان میگی تازه میخواهی دانلود کنی!!!بابا ایول!!!
نقل قول:
مصطفی جان دانلود کردم و امتحان هم کردم بازم همون گیر و داد یعنی دیگه باید ببرم بیرون red کنن ؟:41::13:
سلام مصطفی جان
ببینم W880 عین W810 هست مسیر منوی فلشش ؟
tpa\preset\system\desktop\flash
سلام دوستان عزیز خسته نباشید
من سونی اریسون یکی از دوستانم را بمدل k750 سری cid 49 ، بوسیله لودر Phone-XS V2.01 Beta و پیجهای بنامهای زیر:
W800_new_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49
W800_new_R1BC002_FS_EMEA2
فلش کردم ظاهرهمچیز مرتب بود و کار تبدیل به w800 تمام ولی مشکلی بوجود امده که حتی با زدن پیجهای دوباره فریمرMAIN,FS
k750 و بازگشت بازم حل نشد
مشکل:
please wait و گیر کردن روی این و بالا نیامدن کامل گوشی
ظاهرا مشکل بر میگرده بمشکل چنج دستی کد IMEI آنها با باکس عوض شده میباشد که بعلت عدم خواندن گیر میکند
با برنامهsetool2lite فایل Please_Wait_W800_R1BC002 را ریختم ولی فایده ای نداره
اگر راه حل یا مرجعی بنظرتان میرسند بنده را راهنمایی نمایید
منتظر م
با تشکر
شرمنده ترجیح میدم بگم نمیدونم تا با دادن اطلاعات غلط اذیتت کنم.عذر میخوام.چیزی دیگه یادم نمی یاد:19:گوشی هم که ندارم تست کنم بگم بهت:13:نقل قول:
اره دیگه محمد جان.مال همه یکیه:20:نقل قول:
راستی یه پیام خصوصی بهم بده سوپریز برات دارم:46: