بهترين راه براي اينكه با در بسته بتوني به آهنگ ها گوش بدي اينه كه. گوشيتون رو به كامپيوتر وصل كرده و با استفاده از برنامه motomidman روي برنامه ايتونز دابل كليك كرده و گزينه flipintensive رو انتخاب كنيد. با اين كار مشكلتون حل ميشه.
Printable View
بهترين راه براي اينكه با در بسته بتوني به آهنگ ها گوش بدي اينه كه. گوشيتون رو به كامپيوتر وصل كرده و با استفاده از برنامه motomidman روي برنامه ايتونز دابل كليك كرده و گزينه flipintensive رو انتخاب كنيد. با اين كار مشكلتون حل ميشه.
سلام به همه دوستان
من چند وقت پیش گوشیمو فلش کردم با راهنمایی دوستان در همین سایت ولی الان فارسی نه میخونه نه مینویسه
چه جوری language pack پیدا و نصب کنم
ایا مشکل حل میشه؟؟؟؟
گوشيتون چيه عزيز؟
اگه به p30mob سر بزنيد ميتونيد پك هاي فارسي رو پيدا كنيد. اول p30mob عبارتwww و آخرش هم com رو اضافه كنيد. اگه به بخش موتو سر بزنيد ميتونيد مشكلتون رو رفع كنيد.
چنين چيزي در جايي كه شما گفتين وجود ندارهنقل قول:
مطمئني كه اشتباه نكردي؟
گوشي V3i
دوسته عزیز شما کاری که آقا ناصر گفت انجام بدیم مشکلتون حل میشه..نقل قول:
من اين كارو كردم اما اينكار براي چي بودنقل قول:
راستي اونيكي گزينه چيكار ميكنند ؟
اگه ميشه يه توضيح مختر راجب برنامه بديد چون برنامه مفيدي به نظر ميرسه
يه درخواست ديگه من Itunes v3x را نصب كردم و الان باز نميشه
لطفا يكي Itunes v3i را هم بزاره ممنون
در مورده این نرم افزار باید خوده آقا ناصر توضیح بدن چون من تجربه ای باش ندارم!نقل قول:
اما برایه itunes اینجا برو
کد:http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=cat&id=36
اين پايين يه چيز هايي در اين مورد نوشتم. اگه p30mob بييايد ميتونيد در اين مورد چيز هاي ديگه اي هم ياد بگيريد.
در مورد برنامه هاي جاوا با استفاده از برنامه motomidman شما ميتونيد 6 حالت و ويژگي رو براي برنامه جاواي نصب شده به كار ببريد كه اين موارد عبارت اند از :
Background – flip insensitive – Resident – signed – CORElet – Protection
معمولا در اكثر برنامه هاي جاوا همه ي گزينه ها به غير از گزينه هاي CORElet و Protection براي انتخاب آزاد گذاشته شده اند. اين 2 گزينه فقط براي برنامه هاي جاوايي كه CORElet هستند آزاد گذاشته شده است.
همون طور كه ميدونيد برنامه هاي جاوا به دو شكل موجود هستند: 1- MIDElet كه يك برنامه ساده جاوا هست و براحتي از داخل گوشي قابل نصب و اجرا هست. 2- CORElet كه يك برنامه جاوا با يك سري از اطلاعات سيستمي هست كه به راحتي از داخل گوشي نصب نميشود و يا اگر نصب شود اجرا نميشود مثل برنامه هاي itune ، mediaviewer. براي نصب اين چنين برنامه هايي لازم هست كه شما كد گروپ 1 خود رو تغيير بديد كه براي اطلاعات بيشتر ميتونيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه كنيد.
و اما توضيح در مورد ويژگي هاي بالا:
حالت Backgrand در واقع حالتي هست كه اگه انتخاب بشه برنامه به صورت پنهان در پشت صحنه اجرا ميشه و معمولا برنامه هاي CORElet چنين ويژگي هايي رو دارند. مثلا برنامه itune كه يك برنامه موزيك پلير هست ميتونه پشت صحنه اجرا بشه بدون اينكه از آيكون برنامه خبري باشه كه براي برگشتن به حالت اوليه نيازمند يك كليد ميانبر هستيد ( همون طور كه در v3i ايتونز دار اينچنين هست البته با اندكي تفاوت ) تا برنامه رو صدا بزنيد در غير اين صورت برنامه در بك گراند اجرا ميشه و شما نميتونيد دوباره به برنامه وارد و يا از آن خارج شويد. در v3x كه كليد شورت كات (ميانبر ) غير فعال هست شما فقط ميتونيد با اعمال تغييرات در Seem اين گزينه رو فعال كنيد كه مبحث پيچيده اي هست. با اين تفاسير هيچ وقت در برنامه هاي جاوا از اين گزينه استفاده نكنيد مگر اينكه خود برنامه داراي چنين ويژگي باشد كه با تنظيمات خاصي بتونيد دوباره به برنامه دسترسي پيدا كنيد. كه معمولا توي Help برنامه به اين موضوع اشاره ميشه.
گزينه Signed و Resident هم زياد به درد نمي خورند و برنامه بايد خودش داراي چنين ويژگي باشه. اگر اين گزينه ها رو تيك بزنيد برنامه خراب ميشه و ديگه كار نميكنه.
بيشترين كاربرد مربوط به گزينه Filipinsensitive هست كه با تيك زدن اون ميتونيد برنامه ها رو با در بسته هم اجرا كنيد.
همون طور كه قبلا هم اشاره كردم گزينه CORElet و Protection براي برنامه هاي CORElet كاربرد دارند كه اگه برنامه ايي CORElet باشه اين گزينه به طور اتوماتيك تيك خواهد خورد. ( اگه نياز باشه بعدا در مورد نحوه نصب CORElet هم مطالبي رو عنوان ميكنم.)
براي اعمال تغييرات بالا در Attribute لازم هست كه برنامه motomidman رو باز كنيد و روي برنامه مورد نظر دابل كليك كنيد و از پنجره باز شده ويژگي مورد نظر رو انتخاب كنيد. و يا ميتونيد روي برنامه مورد نظر راست كليك كرده و گزينه Attribute رو انتخاب كنيد و حالت دلخواه رو تنظيم كنيد. اين از Attribute برنامه هاي جاوا!!
گوشيم v3xضمنا من طريقه نصب language pack بلد نيستمنقل قول:
اگر ميشه در مورد نصب اون توضيح بديد!!!
من mp براي فلش كردن را از سايت mod my motoگرفتم!!!!
البته لينكش از اقا تورج گرفتم
با نصب language pack فارسي مشكلي واسه mp فبلي پيش نمياد؟؟؟
نه دوست عزيز مشكلي پيش نمياد رختن پك فارسي هم مثل ريختن mp هست
موفق باشي اما فقط يادت باشه به نرم افزار rsd بريزيش ok
خيلي ممنون اما من هر كاري كردم نتونستم تو اين سايت رجيستر كنمنقل قول:
در ضمن از آقا ناصر هم ممنونم
عزیز من mp رو با motokup ریختمنقل قول:
ممکن مشروح نصب language pack بذارید
همون طور كه تورج جون گفتند هيچ فرقي با مونستر پك نميكنه. فقط اين دفعه به جاي مونستر پك آدرس لنگوييج پكتون رو ميديد.
نقل قول:
از اینها استفاده کن
corvette
12345
ممنون ناصر جان ، بسیار مفید بود:12:
ممنوننقل قول:
من چند تا دانلود كردم اما موقع نصب خطا داد
ديدم نميشه دوباره فلش كردم
الان وقتي رو گوشي دكمه مربوط به ITunes را ميزنم برنامه باز ميشه اما هيچي نمياره
الان بگين چيكار كنم
بابا اين گوشي كشت مارو
حداقل يكنفر كه v3i داره و ITunes گوشيش كار ميكنه يه بكاپ از گوشي بگيره و آپ كنه واسه ما
بعد از جستجو ها يك راه بسيار مناسب پيدا كردم اونم استفاده از برنامه mototunes هست
واسه همين آموزش كار با اين برنامه را ميذارم تا هر كس ديگه اي هم كه اين مشكلو داره بتونه حل كنه
ابتدا برنامه mototunes را دانلود ميكنيم لينك دانلود :براس كار با اين نرم افزار ابتدا وارد removable disk ( درايوي كه در my computer بعد از اتصال گوشي ايجاد مي شود) شده سپس وارد فولدر Mobile\audio شده فايل هاي موزيك خود را در اينجا بريزيد ( فايلهاي صوتي در هر جاي گوشي كه باشند بايد در اين مسير انتقال يابند)کد:http://storage.e398mod.com/soft/moto_tunes-0.8.1.rar
سپس برنامه فوق را اجرا كرده در بالاي پنجره ابتدا scan mobile رو زده سپس فايل هاي صوتي از حافظه گوشي خوانده مي شود. دقت كنيد اگر موقع زدن scan mobile پيغام زير را داد !you cant choose flappy drive بايد برويد به قسمت Actions و بجاي فلاپي گوشي را انتخاب كنيد
حال آهنگ هاي مورد نظر را select كرده سپس update mobile را بزند. حالا ديگه كار تمومه ...
اكنون مي تونيد آهنگهارو در قسمت itunes گوشي خودتون گوش بديد.
اينم يه عكس از برنامه :
موفق باشيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي دوست عزيز خيلي جالب و خوندني بود
@ golmohammadi
ممنون از پسته آموزنده ی شما:12:
....عاقبت جوینده یابنده شود....:46:
قابل شما رو نداشت مسعود جون.:11:نقل قول:
سلام به همه. امیدوارم حالتون خوب باشه.
غید غدیر خم بر همه مبارک!!؟؟:11:
یا علی...:11:
خواهش ميكنمنقل قول:
خداييش پدرم درومد تا آخرش پيدا كردم :46:
دركت ميكنم چقدر وقت گيره تا بتوني پيدا كني:31:موفق باشينقل قول:
سلام. مشکل ایکن حل شد ولی برنامه هایی که فخ مموری هست رو نمی شناسه
ببين دوست عزيز فقط بر نامه ها رو نميشناسه يا اين كه موسقي عكس و كليپ ها رو هم نميشناسه؟
اگه هيچي رو نميشناسه بايد مموري رو فرمت كني
menu>setting>phon status>stronge devices>options>format
موفق باشي
با سلام
بعد از اون flash كه انجام دادم به يك سري مشكلات و سوالات بر خوردم كه ميخوام نظر شما رو بدونم
1 - يكي از improvment هاي اون MP نوشته بود 5 درصد بهبود كارايي باتري ولي انگار بر عكس شده چون احساس ميكنم خيلي سريع تر از قبل كم ميشه باتريش
در كل واقعا باتري ضعيفي داره موتورولا و مخصوصا اين v3x چون رسما مثله اينه كه من گوشي 1100 دستمه و عملا هيچ استفاده اي نميكنم 48 ساعته خاموش ميشه ( بدون هيچ استفاده اي يعني فقط در حالت stand by )
واقعا بعد از 7 ماه كه اين گوشي رو خريدم ميتونم به جرات بگم بزرگترين مشكل و نقطه ضعف عصبي كننده و سرسام اور اين گوشي همينه
2 - بازي 3 بعدي جاوا رو تونستم بريزم ولي واقعا frame rate اونها پايينه و به شدت كند ميشه fr حدودا 6 يا 7
مثلا بازيهاي shado fighter يا epos
3 - من يه گوشي L7 ديدم كه بعد از فلش كردن و upgrade كردن MP در بخش SMS گزينه Deliveri اون هميشه روشن ميمونه
ميخواستم بدونم براي v3x همچين چيزي نيست ؟ چون اين مورد هم اذيت ميكنه
با تشكر از همگي
آره ميتوني دليوري رو براي هميشه فعال كني. به اينجا سر بزن:
با سلامنقل قول:
مرسي از جوابتون ولي اون يك monster pack جديده كه حجمش حدود 28 مگابايته:13:
من mp ريختم و فقط ميخوام deliverish رو فعال كنم:20:
دستوري يا ترفند ديگه نداره ؟ بايد seem رو تغيير بديم اما ادرسشو نميدونم
اخه اين mp جديد زنگ بين sms و ringtone رو تو ringer ID جدا كرده كه اگه بريزم ديگه براي كسي كه زنگ گذاشتم sms اون طرف هم با زنگ sms پخش ميشه كه من نميخوام اينجوري باشه:13:
فكر نكنم پدرام جان همچين چيزي باشه
ولي خوب شايد بشه با سيم اين كار رو كرد ولي تا حالا نديدم بتونن اين كار رو بكنن
سلام به همه دوستان خصوصا مسعود و تورج جان یه مدت نبودم حال دوستان که خوبه انشاالله
mp جدید heartless اومده ورژن 3 توسایت mymoto خودم چون دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارم دانلود نکردم البته چون نبودم نمیدونم خبر جدیده یا نه
سلام عزيزم
حجمش چقدره من خبر نداشتم اما فكر كنم مسعود خبر داشته اخه اونجا زياد ميره
به هر حال ممنون هم از خبر هم از اين كه حالمونو پرسيدي منم دلم واسط تنگ شده بود
با سلامنقل قول:
حجمش حدود 27 مگابايت
دليل اصلي اين كه من اين mp رو نگرفتم اينه كه ور داشتن sms و ringtone رو جدا كردن توش وقتي براي كسي ring ميگذاري ديگه زنگ sms اون ميشه مثله زنگ sms خود گوشي و ديگه اون زنگ ringtone ID پخش نميشه كه من دوست ندارم اينجوري :13::13:
ولي چيزي كه وسوسه ميكنه ادم رو اينه كه توش تونستن كاري كنن كه deliveri زو هميشه ON كني :10:
سلام مجتبی جان.. کم پیدایی!!.. بله اومده عزیز.. خیلی هم جدید نیست... تو پسته 907 ناصر جان لینکش رو
گذاشته..
دوستان لطف کنید یه لینک سالم برای language packبرای فارسی کردن v3x بذارید:10:
سلام دوباره :10:
چی بگم مسعود جان
بودن ما که بجز دردسر واسه دوستان چیزی نداره:11:
نقل قول:
دوست عزيز ميتونيد از لينك زير پيدا كنيد. البته چون پي سي موب لينك هاش ----- ميشه مجبور شدم لينك خارجي بزارم:
در ضمن تو سايت بايد عضو بشيد.
البته اگه مايل نيستيد تو سايت عضو بشيد و نوع فونت هم واستون مسا له اي نداره ميتونيد از لينك هاي زير پك فارسي با فونت هاي مختلف دانلود كنيد.
ناصر جان تو پي سي موب اموزش ساخت فونت رو دارين؟
من نديدم اگه يه توضيحي بدي ممنون ميشم اخه ميخوام ياد بگيرم
[quote=naser maldini;1968463]دوست عزيز ميتونيد از لينك زير پيدا كنيد. البته چون پي سي موب لينك هاش ----- ميشه مجبور شدم لينك خارجي بزارم:
در ضمن تو سايت بايد عضو بشيد.
البته اگه مايل نيستيد تو سايت عضو بشيد و نوع فونت هم واستون مسا له اي نداره ميتونيد از لينك هاي زير پك فارسي با فونت هاي مختلف دانلود كنيد.
دوست عزیز این لینکها بعد دانلود error میده
the archive is either in unkmown format or damage
احتمالا برنامه اي كه زيپ رو باز ميكنه ايراد داره و يا فايل رو با دانلود منيجر دانلود ميكنيد. بهتره شما فايل رو با خود ويندوز دانلود كنيد. در ضمن ميتونيد به p30mob هم سر بزنيد. اول سايت www و آخرش هم com بزار. بيا تو بخش موتورولا ميتوني دانلود كني.
:11:نقل قول:
آره عزيزم. ميتوني از p30mob آموزش ساخت فونت رو دانلود كني.