آقای سیمور
من فکر کنم
nano ipod 1gig
داشته باشه
حالا بین creative و iriver
کدوم بهتره؟
کدوم مدل iriver مد نظر شما است؟
Printable View
آقای سیمور
من فکر کنم
nano ipod 1gig
داشته باشه
حالا بین creative و iriver
کدوم بهتره؟
کدوم مدل iriver مد نظر شما است؟
Ipod nano نسل دوم ، یعنی چیزی که الان تو بازار موجوده ، 2 و 4 و 8 گیگ داره .... 1 گیگ مال نسل قبلی بود ...نقل قول:
بین Creative و iriver ، اعلام یه برنده قطعی کار درستی نیست ... مثل اینه که بخوای دو تا کمپانی رو با هم مقایسه کنی ... بهتره که محصولاتشون رو تک به تک مقایسه کنیم ... یا قابلیت های مختلفشون رو با هم بسنجیم ...
شما بودجه ات چقدره ؟ ...
چه بد ... بله ، iriver رو تهران فقط دیدم ... سامسونگ رو می تونی از نمایندگی هاش بپرسی (سام سرویس) .. یکی از دوستان توی مشهد گیر آورد ...نقل قول:
درباره نرم افزار سونی : شما با sonicstage کار کردی ؟ .... می تونی بری review ی محصولات سونی رو بخونی ، امکان نداره به این نرم افزار ، به عنوان یکی از ویژگی های منفی محصول ، اشاره نکرده باشن ...
از سایت معتبر cnet نقل می کنم :
ترجمه : نرم افزار افتضاحیه !! ... ازش متنفرم !! ...نقل قول:
This software is simply awful--I found myself hating it all over again
چرا بده ؟ : فهرست صفحه اول این تاپیک رو چک کن ... توی دو سه تا پست ، توضیح کاملی داده شده ...
کد:http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1366250&posted=1#post1366250
خلاصه اینکه : سونی بد نیست ، خیلی هم خوبه ... مساله اینه که گزینه های بهتری هم وجود داره که از نظر کیفیت و قیمت و ... در همون حد و بهترن ... اما آخرش سلیقه اس ...
من گفتم بودجه ام 100هزار تومان است
البته تا 115 هزار تومان هم میشه رفت بالا
نگفتی کدوم مدل ای ریور مد نظر شما است؟
من منظورام از مقایسه این بود که اگر شما جای من می بودید با این شرایط از این دو تا کدوم رو انتخاب می کردید؟
میشه راجب مزایا آیریور برام بنویسی؟
راستی قضیه این nano ipod RF چیه؟
کد:http://saeeidf.blogfa.com/rss.aspx
saeeidf.blogfa.com/rss.aspx
گفتم که با نرم افزار مشکلی ندارم
فکر نکنم انتخاب دیگه ای بمونه غیر از کریتیو
باتری سونی خیلی بیشتر از کریتیو میره حدود 28 ساعت تازه سرعت شارژشم بالاست کدوم کریتیو باتریش اینقدر میره؟
حالا تو این تاپیک کسی نیست هم با کریتیو کار کرده باشه هم سونی e00 بیاد نظرشو در مورد کیفیت صدا بگه؟
من اين MP3Player رو حدود 8 ماه پيش خريدم. 1 گيگابايت ظرفيت داره. كسي ميدونه اينو الان ازم چند ميخرن؟؟؟
مدل : Creative ZEN Neeon
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت چند خریدی؟
چند میفروشی؟
چقدر کار کرده؟
باتریش به طور دقیق چقدر میره؟
دلیل فروش؟
یه گیگش 80 تومن بود فرضا ، بنابراین باید الان زیر 50 تومن بیرزه ...نقل قول:
اخه گفتی " نرم افزارش مزیته " ... من تعجب کردم ! ...نقل قول:
در مورد باتری : درسته ... کارای creative ، نهایتا 20 ساعت رو کار می کنن ... اما یادت باشه که عددی که کمپانی اعلام می کنه ، همیشه واقعی نیست ... از Cnet نقل می کنم :
یعنی توی آزمایش های Cnet فقط 18.8 ساعت ، دووم آوردن این باتری ...نقل قول:
Battery life is rated at 28 hours, but CNET Labs was able to squeeze out only 18.8 hours.
در مورد کیفیت صدا : ببین من با هر دو کار کردم و دارم میگم که در یه سطحن ... ضمن اینکه اینجور بحث ها کاملا سلیقه ایه ... الان فرض کن یکی بیاد بگه " آره .. سونی عالیه ... بقیه مارک ها آشغالن ... " ... خب ، چرا حرف این دوستمون باید ملاک باشه اصلا ؟ ... چه جوری می خواد ثابت کنه ؟ ...
من نمی خواستم شما رو ناراحت کنم ، ولی این یه واقعیته که سونی خیلی در زمینه mp3 player ها ، وزنه سنگینی محسوب نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... فهرست مدلهای منتخب سایت های معتبر رو یه چک بکن تا خودت ببینی ...
اگه تا 115 می تونی بری بالا ، سامسونگ T9 هم انتخاب خوبیه ...نقل قول:
//
در مورد iriver ، منظورم سری T بود که شامل مدلهای زیادی میشه ... T50 و T60 و ... تفاوتشون با هم خیلی کمه ... (خودت برو روی اینترنت چکشون کن دیگه)
//
در مورد اینکه iriver یا creative ؟ ... من چون شارژی دوست دارم و اکثر کارای iriver توی اون دامنه قیمت قلمی می خورن ، می رفتم سراغ creative ... بنابراین صرف بحث سلیقه اس ... اما اگه ضبط واسه ات مهمه ، برو سراغ iriver ...
//
ببین mp3 player هم مثل ماشین می مونه ... یعنی همه شون چهارتا چرخ دارن ، بوق دارن ، و ... مهم کیفیتشونه که فرق داره ... بنابراین سوالی مثل " میشه راجع به مزایای iriver بنویسین " ... یه ذره جواب دادن بهش سخته ... چون مشخصات همه شون مثل همه ان و مهم کیفیت یکیه که از اون یکی بالاتره ...
//
اون لینک آیپاد رو هم چک کردم ... آپیاد تقلبی بود ...