سرعت گوشي من شديد اومده پايين ريست به حالت كارخونه هم كردم ولي فايده نداشت چي كار كنم؟
Printable View
سرعت گوشي من شديد اومده پايين ريست به حالت كارخونه هم كردم ولي فايده نداشت چي كار كنم؟
خب احتمالا عکسی که با این گوشی گرفته شده باشه منظورشون بود،عکس خودش که تو اینترنت فراوونهنقل قول:
ببین از کی اینطوری شده...تم جدید,نصب برنامه,ویروس...نقل قول:
اگه هیچکدوم نیست بهتر یه بار فلش بشه تا دوباره جون بگیره...من خودم هر وقت اینطوری بشه فلشش می کنم...متاسفانه آخرین فیرم ارائه شده هم مشکل داره!خبری هم از فیرم جدید نیست!
همه ان 90 هاتون رو بفروشید یه 5700 بگیرید حال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت عکس و فیلم 5700 و N90 قابل قیاس نیست پس دلیلی نداره بیام 5700 بگیرم!:46:نقل قول:
بهتر می دونی که 5700 Xpress Music...
الان قيمت N90 دست دوم تو بازار چنده؟
سلام
من يه سوالي داشتم ، وقتي كه داريد با دوربينش كار ميكنيد و عكس ميگيريد باطري گوشيتون داغ ميشه يا نه؟
آخه من اومدم يكم با دوربينش ور رفتم بعد كه دست به پشت گوشي زدم داغ شده بود حالا ميخام ببينم مال شما هم همينطوري ميشه يا نه؟
ممنون
متاسفاته در حال حاضر قیمت ندارم...
در مورد باتری هم باید بگم خیلی کم پیش میاد به این دلیل داغ کنه...
سلام
نماز روزه هاتون قبول باشه
اگه ميشه قيمت N90 صفر و اصل رو لطف كنيد
و اگه تايپيك يا سايتي در مورد N90 و برنامه هاش و تم و... دارين ممنون ميشم لطف كنيد
ومن اگه گوشيمو فورمت كنم برنامه هاي رو گوشيم(اونايي كه از اول روش بود ) پاك ميشن؟
سلام علی جان...
قیمتش باید حدود 250-300باشه...اگه گذرم افتاد حتما قیمت دقیق می گیرم.
سایت در موردی که خواستین زیاد .حتما سایت اختصاصی نمی خواد بخصوص برای نرم افزار هاش.یه سرچ کنید پیدا می کنید.
در مورد سوال سوم هم باید بگم بله...همه نرم افزارها پاک میشن.