این استراتژی برا اتلتیکو هستنقل قول:
بهت میخندن یه ریز دفاع کنی بعد که گل خوردی بگی ای وای فک میکردم هیچ وقت گل نمیخورم
حالا ببین بازی بعد چی میشه
عین 4 سال پیش تفاوتش این بود که نیجریه به خودش گل نزد آن زمان
Printable View
این استراتژی برا اتلتیکو هستنقل قول:
بهت میخندن یه ریز دفاع کنی بعد که گل خوردی بگی ای وای فک میکردم هیچ وقت گل نمیخورم
حالا ببین بازی بعد چی میشه
عین 4 سال پیش تفاوتش این بود که نیجریه به خودش گل نزد آن زمان
اینایی که مخالفت میکنن و فاز منفی میدن
دقیقا فازشون چیه ؟؟
تیریپ روشن فکری دارن برمیدارن ؟ :n09:
یا نمیدونید فوتبال چیه یا فوتبال نمیبینید !
بازی های آتلتیکو رو ببینید
با همین سبک تیکی تاکی بارسا رو 2 فصل تو چمپیونز باطل کرد و صعود کرد
چند فصله تکنیک رئال رو نابود میکنه !
با بازیکنایی در سطح ایران جلوی تیمای تکنیکی که فضا داشته باشن 5 6 تا میزنن تنها سبک بازی همینه !
انتظار ندارید مثل رئال مورینیو تو ضد حمله در عرض 10 ثانیه گل بزنیم که ؟:n02:
دوشنبه شب اگه ایران ببره من از نتیجه امشب ناخشنود نخواهم بود. خیلی هم خوشحال میشم. چون بهتره اسپانیا و ایران بالا بیان تا پرتغال و ایران.
پرتغال شایسته ی صعود نیست.
دو ساله کثیفترین و کسل کننده ترین بازی ها رو از پرتغال میبینم... پپه شون میاد با آرنج میکوبونه توی دهن بن عطیه داور نمیبینه... بعد بن عطیه میره اشاره میکنه بهش به پشتش میزنه و خودشو میندازه زمین انگار چی شده... (چرا پپه به این سن و سال رسیده و هنوز مدافع جوونتر نتونستند جایگزینش کنند؟)
همون طور که مراکشی شانسی به خودش گل زدنقل قول:
احسنت من هم همین رو میگم بازی که بصورت غیر بازی اجرا بشه اصلا بازی نیست. در واقع ما تو تمامی ورزشها چنین چیزی داریم میشه بی اخلاقینقل قول:
نقل قول:نقل قول:
ببخشید که من نونهالم تازه گاگول و ابله هم هستم:n02:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیزم کجایی؟ تو ترول نیستی عزیزم. ما در اینجا ترول های بزرگتری داریم.
تازه گلمون هم سالم بود . بیشتر بسوزین روشنفکران:n09:
ارزشمندترین عملکرد کیروش به نظر من آماده سازی بدنی بچه های ما بوده
اون اوایل هم خودش خیلی به این موضوع اشاره میکرد
یه زمانی میانگین دویدن بچه های ما در طول بازی 7-8 کیلومتر بود ولی الان به راحتی 10 کیلومتر رو میدون و اصلا از بهترین های دنیا کم نمیارن
دلیل نتیجه گیری ها هم از نظر من همینه
اتفاقا با من با اون نظر دوستمون که میگه ایران کیفیت جام رو پایین میاره خیلی موافقم بله بازی دفاعی خوبه مشکلی نیست مشکل زمانیه که از بدو ورود به زمین شروع به بی اخلاقی و بی ورزشی شروع بشه. از دقیقه یک بازی اتلاف وقت ، درگیری بی جهت، درگیری با داور، انواع خطاهای پشت دروازه و عمد و بد...نقل قول:
بله مقابل تیم قدرتمندی چون اسپانیا باید دفاعی رفت اوکی بله ولی نه بطور بازی غیر اخلاقی
تو بیا با من فلان ورزش رو بکن من بیام وسط بازیمون بزن تو پات که خودت بفهمی! این الان خوبه یا نه؟
آقا بی خیال! سر هیچی داریم بحث می کنیم
والا پرتغالم که از اسپانیا مساوی گرفت، دو تا گلش، تقریبا با اقبال و شانس بود و این بخشی از فوتباله!
قرار نیست یه گل ایستگاهی بزنیم، یه گل هد شیرجه ای و یه گلم لایی به دخه آ ( که این آخریو فک کنم زدیم )
تنها ضعف تیم ما این بود که تو ضد حمله خوب و سریع کار نمی کردیم وگرنه سبکی که بازی می کردیم هرگز من در آوردی نبود و نوعی سبک ضد تیکی تاکاست که در حد و اندازه های خودمون اجراش کردیم.
حالا اینکه لذت نبردید از بازی، یه حقیقت غیر قابل انکاره. اکثر بازیا این جام که منو زود خسته کرده غیر از چند بازی محدود. اینطور سبک ها خسته کننده ان. من زمانی که بازیای بارسا با اتلتیکو رو بینم یا دربی مادرید، واقعا از دست سبک این تیم بزرگ با این بازیکنای بزرگ خسته میشم. ولی اونا گریزمانو دارن و ما سردارو! طبیعی اختلاف کیفی تو اجرای این سبک باشه.
سعی کنیم توقعات به جا و واقع گرایانه داشته باشیم. دفاع خوب هم هنره. انصافا دفاع خوبی می کردیم. آلبا و آندرس، حتی یه دونه یک دوشونم نگرفت و خیلی از سانتر های ایسکو و سیلوا دفع می شد.
پس لطفا روی اعصاب همدیگه نریم و آماده ی بازی با پرتغال بشیم : )