این سرویس یک سال ۱۰ گیگ روزانه ۱۰ گیگ شبانه اشانتیون روی مودمه و بعد از اتمامش چه زمان چه ترافیک میتونین بقیه طرحارو فعال کنین.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Printable View
این سرویس یک سال ۱۰ گیگ روزانه ۱۰ گیگ شبانه اشانتیون روی مودمه و بعد از اتمامش چه زمان چه ترافیک میتونین بقیه طرحارو فعال کنین.نقل قول:
دوست عزبز طرح اوليه ثبت نام اينه. 200 تومن هزينه مودمه بعدش ميتونيد طرح بخريد
دوستان این طرح 1000 گیگش تخفیف خورده 20 درصد بنظرتون میارزه؟ چون اینجوری با مودم میشه 950 اینطورا
من خیلی خوشم اومده از طرحش
بعد اینکه اول باید پولو پرداخت کنی یا نصاب میاد اگه اوکی بود پول میدی؟
کسانی که داشتن از مبین نت تو این چند وقت راضی بودن از نظر پینگ؟ چون مثلا الان ایرانسل ساعت 9 شب به بعد خراب میشه کسی از این مشکلا نداشته؟
با تشکر
نه پينگ من براي رينبو 140 هست برا ايراني 24 سرعتم رو پنج مگ هست ابلودم رو چهارصد كيلوبايتنقل قول:
دوست عزیز نصاب میاد تست میگیره اگر اوکی بود پرداخت میکنی اول باید ۱۰ گیگی که روی مودم هست رو استفاده کنی بعد طرح بخرینقل قول:
برای من با سیگنال ۱۸-۲۰ سرعت میانگین روی ۲۵ مگابیت هست. یکمی هم جدیدا نوسان پیدا کرده که خب قابل پیش بینی بود که این اتفاق میفته وگرنه جای تعجب داشت. ولی در کل
حقیقتش من اونقدری که پینگش واسم مهمه سرعتش نیست برای همین خیلی فرق نمیکنه اگه ثابت نباشهنقل قول:
این ایرانسلم یک روز خوش نذاشته با این 4g که پینگش خیلی نوسان داره
یک نکته جالب دیگه من الان نشستم حساب کردم دیدم تعرفه 1ماهش ارزون تر میوفته از 1ساله حتی با وجود تخفیف
علت خاصی داره بنظرتون؟
شما پینگ کجارو میخوای بگو تست کنمنقل قول:
login.p1.worldoftanks.euنقل قول:
4.2.2.4
همینا خوبه خیلی ممنون
فقط یک سوال دیگه شرمنده من خیلی اذیت کردم
اینکه اون مودم 200هزارتومانیه outdoor هست یا indoor ؟ چون من امکان نصب outdoor ندارم
با تشکر
اولی پینگش ۲۰۵نقل قول:
دومی ۱۱۰
مودم indoor هست
سلام دوستان
آیا در اهواز هم پوشش داره چون تو سایتش که میری مشخص نکرده
ممنون