همگى شاد و سربلند باشيد
Printable View
همگى شاد و سربلند باشيد
برای یک بی نماز که در مسجدو نمیبندن که عزیز جان :n31:نقل قول:
++++++++
حالا که تا اینجا اومدم یک اعترافی هم بکنم براتون :
اعتراف میکنم چند روز پیش به شدت عصبانی بودم بعد انجمن هم اومدم یک مقدار حاشیه وجود داشت با تندی و پرخاش با برخی دوستانم در یک جایی صحبت کردم که همینجا ازشون عذرخواهی میکنم و از همشون میخوام بیان جلو تا تک تک ماچشون کنم و خودشون هم بیان اعتراف کنن حالا که تا اینجا اومدن :دی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتراف می کنم یک ماهه قراره برای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و انجمن لپ تاپ یک کار ساده که 5 دقیقه هم وقت نمی گیره انجام بدم ولی همش پشت گوش می اندازم :n02:
اعتراف می کنم اصلا ناراحت نشدم که یک ماه معطل هستم . ولی یه جورایی اینکه @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت " یه کار ساده 5 دقیقه ای " احساس خوبی بهم دست نداد :n27: احساسی بهم میگه ممکنه به دلیل عجله ( انجام کار در پنج دقیقه ) نتیجه کار خوب از آب در نیاد . :n23: ترجیها بهتره یه کار سر فرصت و با حوصله انجام بشه تا اینکه بخواد سر پنج دقیقه تموم بشه :n40:
اعتراف میکنم من بیشتر نگران سروش شدم که چرا اینقدر ناراحت شده! حتی یه فکر احمقانه هم اومد که نکنه آیدیش هـک شده!!:n09: [امان از بزرگواران!!:n02:]نقل قول:
ضمن اینکه اعتراف میکنم که یه کوچولو هم ناراحت شدم که البته بعد رفع سوء تفاهم به همون سرعت اومدنش، به همون سرعت هم از بین رفت.:n11::n16:
اعتراف می کنم امشب اومدم کارها رو انجام بدم و خیلی بیشتر از 5 دقیقه طول کشید :n02::n09:نقل قول:
اعتراف ميكنم كه تا حالا اينجا رو نديده بودم :دي
اعتراف میکنم که اوایل سال 2008 به یک یوزر دیگه فعالیت میکردم که به علت درگیری با Stream@ تو تاپیک کارت گرافیک ، دسترسیم به انجمن سخت افزار رو بست :دی :n09: بعد یه یوزر دیگه ساختم و با دوستان آشنا شدم و الان با عنوان مدیر انجمن سخت افزار در خدمتتون هستم :n09:
اعتراف میکنم آدمی هستم که میدونم یه کاری اشتباهه ولی باز انجامش میدم و دقیقا به اون نتیجه منفی میرسم ، آخرشم خیلی خوشحالم که کاری که میخواستم رو انجام دادم بدون در نظر گرفتن عواقبش :n33:
من اعتراف میکنم که از مدیریت اینجا خیلی متنفرم و از همشون بدم میاد و به زودی جدا میشم :n15::n21:
اعتراف یکی از اعضای داعش در تکریت : دی
نقل قول:
اعتراف میکنم نزدیک بود پستت رو پاک کنم : دی