javad جان مرسي از جواب؛ براي من چنين گزينه وجود نداره ! آيا راهي هست که بتونم اون رو اضافه کنم ؟نقل قول:
شاد و پيروز باشي
Printable View
javad جان مرسي از جواب؛ براي من چنين گزينه وجود نداره ! آيا راهي هست که بتونم اون رو اضافه کنم ؟نقل قول:
شاد و پيروز باشي
>javad جان مرسي از جواب؛ براي من چنين گزينه وجود نداره ! آيا راهي هست که بتونم اون رو اضافه کنم ؟
اگه وجود نداشته باشه راهي براي اضافه كردنش سراغ ندارم. شايد با دانلود آخرين ورژن از درايور اون پرينتر، بتونيد اين كار رو بكنيد. اما بعيد مي دونم وجود نداشته باشه چون تا به حال با پرينترهاي مختلف قديمي و جديد كار كرده و تمام آنها، يك نماي استاندارد Print Dialog box دارند كه در تنظيمات آن، حتماً گزينه هاي Even pages و Odd pages در جايي وجود دارد. مثلاً مال خودم اينجوري هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه باز هم گزينه مربوطه رو پيدا نكرديد، لطفاً يه عكس از Print Dialog تون (ترجيحاً توي برنامه Word) ارسال كنيد و نوع چاپگر رو هم ذكر كنيد تا شايد راهش رو كشف كنم.
javad2625 جان از لطفي که کردي يک دنيا ممنونم ؛ هر دو عکس رو گزاشتم اولي در IE و دومي در Word .
در word اين option وجود داره ولي در IE متاسفانه نه
ممنون از کمکت
البته فکر مي کنم با همين هم مشکلم حل بشه ؛ اول با word پيرينت ميگيرم بعد اونجا اين کارو انجام ميدم ؛ فقط اميدوارم وقتي ميره تو word کادرها درست از آب در بياد
بي نهايت از کمکت ممنونم javad جان:)
نقل قول:
مگه Canon یا Hp شارژ نمیشه !؟:blink:
>مگه Canon یا Hp شارژ نمیشه !؟
كنن شارژ نميشه. اچ پي شارژ ميشه. اما قيمت اچ پي نسبت به سامسونگ 30% گرانتر هست. يعني سامسونگ چهاركاره داراي اسكنر تخت 320 تومان در حالي كه اچ پي 4 كاره داراي اسكنر تخت 450 تومان است.
فکر نکنم دوست عزیز !!!! من از چند جا معتبر پرسیدم ، به من گفتن که کارتریج HP به کانن هم میخوره ! شارژش هم دورو بر 9 تومن تموم میشه ! دوستان کسی اطلاعی از صحت حرف دوستمون داره ؟!:ohno: :blink:نقل قول:
اگه اين سرويس را براي چاپ پشت و رو نياز داريد، در IE هم يك روش مشابه وجود داره:نقل قول:
ر word اين option وجود داره ولي در IE متاسفانه نه
در كادرمحاوره اي Print:
Preferences> Finishing> Print On both Sides
در اين صورت ابتدا، صفحات زوج چاپ ميشه و سپس از شما خواسته ميشه كه در جهتي كه توي شكل خود برنامه نشون داده، كاغذها رو مجدداً داخل دستگاه بگذاريد تا روي ديگر آنها هم چاپ شود.
من از دو نمايندگي مختلف كنن پرسيدم، گفتند كه هر چند بعضي ها چاپگرهاي كنن را شارژ مي كنند اما ما اصلاًاين كار را توصيه نمي كنيم و خودمان هم آنها را شارژ نمي كنيم. بر همين مبنا گفتم قابل شارژ نيست. اگر كسي تجربه كار با چاپگر كنن را دارد لطفاً نظر دقيق تري در اين باره بدهد. چون اگر قابل شارژ باشند، ما هم ميخوايم.نقل قول:
فکر نکنم دوست عزیز !!!! من از چند جا معتبر پرسیدم ، به من گفتن که کارتریج HP به کانن هم میخوره ! شارژش هم دورو بر 9 تومن تموم میشه ! دوستان کسی اطلاعی از صحت حرف دوستمون داره ؟!
ممنون
javad2625 جان ممنونم ؛ پيروز باشي
لطفاً دوستان پيشنهاد بدن...
يه پرينتر رنگي كه قيمتش در محدوده 200 تا 300 هزارتومن باشه. تا قطع A3 رو پشتيباني كنه. مواد مصرفي اون گرون نباشه و براي چاپ عكس هم مناسب باشه.