نه باووونقل قول:
من که میخوام برم
باید سرویس شبانه 1 ساله بخری که تقریبا 450 گیگ تو سال میده و 12 گیگ روزانه که نسبت به پولش خوب نیست و ریسکه
Printable View
نه باووونقل قول:
من که میخوام برم
باید سرویس شبانه 1 ساله بخری که تقریبا 450 گیگ تو سال میده و 12 گیگ روزانه که نسبت به پولش خوب نیست و ریسکه
دوستان برای 16 مگ شمارو هم معطل کردن؟الان یه هفتست میگه خطتون داره مانیتورینگ میشه:|اعصاب منو خورد کردن:n34:
Downstream Upstream
Line Coding(Trellis): On On
SNR Margin (0.1 dB): 74 139
Attenuation (0.1 dB): 245 136
Output Power (0.1 dBm): 196 109
Attainable Rate (Kbps): 20004 1260
سلام الان نویز خط من چجوریه؟
تا چند مگ میکشه؟
با تشکر :n12:
زیاد مناسب نیستنقل قول:
snr شما ۷.۴ هست که کمه
حدودا بالای ۱۰ باشه استیبل هست
البته با همین هم ممکنه استیبل باشه اما ممکنه ماکس دیتا ریت رو نتونین بگیرین
البته شما دیتا ریت رو نذاشتین که ببینم خطتون رو چند بسته الان!
حدس میزنم ۱۶ مگ بسته خططتون رو که اگه مشکلی ندارین خیلی خوب هست رو ۱۶ مگ خطتون!
اما اگه مورد دارین بگین ۱۲ مگ کنه!
آقا ما هم رفتنی شدیم...
فرم فسخ قرارداد و فرستادم براشون
حجم منصفانه ی نامحدود خیلی کمه و کلی دزدی میکنن... (میرم شاتل)
فقط یه سوال داشتم چند روز طول میکشه تا فسخ بشه ؟ بعد از فسخ شدن شاتل ثبت نام کنم یا الان؟ از کجا بفهمم که تجهیزات رو ورداشتن از روی خط چراغ adsl خاموش میشه؟
:n33:
دوستان افزایش سرعت آپلود از 512 به 1 مگ آیا پینگ رو کاهش میده به خصوص توی بازی آنلاین؟
همه جای دنیا وقتی صحبت از ارتقا میشه آدم یاد بهبود کیفیت میافته، تو ایران برعکسه.
هفته پیش 2 - 3 روزی به خاطر کابلبرگردان تو مرکز مخابراتیمون، تلفنا قطع بود، بعدشم که تلفن وصل شد، اینترنت نداشتیم. پیگیری کردم از پشتیبانی پارسآنلاین، گفتن که داریم تجهیزات تو مرکز مخابرات رو ارتقا میدیم. پیش خودم گفتم چه خوب. بعد از چند روز علافی و نداشتن اینترنت، بالأخره 4شنبه اینترنت وصل شد. اما خط دستهگلم که رو پروفایل 9مگ SNR دور و ور 13 دسیبل میداد، حالا اومده روی کمتر از 8 مگ با SNR دور و ور 7 دسیبل. تازه تو ساعتهای مختلف هم ریت خط نوسان داره. بین 7 مگ تا 8 مگ. تازه مدولاسیون خط رو هم از ADSL2+ فیکس کردن روی G.dmt.
یعنی تازه فهمیدم که تو کل عمرم برداشتم از واژه «ارتقا» برعکس بوده.:n28::n28::n28:
امیدوارم دیگه بیشتر از این «ارتقا» ندن تجهیزات رو.:n27::n27:
سلام
دوستان میشه نحوه محاسبه حجم مصرفی نامحدود !!!!!!!!! رو بگید
مثلا نامحدود سالیانه با سرعت 2 مگ جه جوری محاسبه میشه ؟
البته من از هیچ کدوم از شرکتها ندارم - تبلیغات رو که دیدم یه سرس به این تاپیک زدم -- دیدم دل همه خونه --
سلامنقل قول:
محاسباتشو کردن قبلا که زحمت نشه :n10: شما فقط باید پولو پیاده بشی و استفاده...
پارس هم همون چیزیه که نوشته روی سایت. چیز خاص دیگری نیست.
2مگ= هر ماه 240گیگ با سرعت بالا و 2مگ تا آخر ماه. 426تومن ناقابل :n09: سالی 4-5میل پول یه پراید (قدیم:n29:)
خداحافظ پارس انلاین
امروز بعد از پنج سال از این شرکت رفتم
واقعا مشتری مداری تو این شرکت غوغا میکنه