یا باید سرویستو ارتقا بدی یا اینکه 2 هفته،کل 24 ساعت رو با سرعت 10 کیلو طی کنی!!!!!!!نقل قول:
تو بخش نامحدود،فک کنم الان فن آوا و مخابرات از همه بهتر باشه...
Printable View
یا باید سرویستو ارتقا بدی یا اینکه 2 هفته،کل 24 ساعت رو با سرعت 10 کیلو طی کنی!!!!!!!نقل قول:
تو بخش نامحدود،فک کنم الان فن آوا و مخابرات از همه بهتر باشه...
سلام
دوستان بزرگوار ایا سرویس ART شاتل دارای محدودیت هست ؟
مثلا اگه ART 3 بگیرم نوشته تا 192 سرعت دانلود میده
ایا میتونم هرچقدر بخوام با این سرعت دانلود کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
اگه اینجوری که شما میگی بود،الان همه اومده بودن شاتل :n02::n02:نقل قول:
تو بخش نامحدود،شما اصلا نباید سمت شاتل بیای؛چون هم سرویس هاش مزخرفه و هم اینکه اصلاا به صرفه نیست؛ فن آوا و مخابرات تو نامحدود از همه بهترن...
شما اگه آرت 3 بگیری، پس از 17 گیگ دانلود،هر لحظه باید منتظر محدود شدن باشی که این محدودیت بستگی به مرکز مخابراتی داره که کی اعمال شه ولی کلن همون حول و حوشه؛و اگه محدود شی،باید کل 24 ساعت رو با سرعت لاک پشتی طی کنی( 2 هفته باید صبر کنی تا سرعتت درست شه بلکم بیشتر) یا اینکه هی به شاتل باج بدی و سرویستو ارتقا بدی تا از محدودیت در بیای...
در نهایت برای نامحدود، اصلا سمت شاتل نیا.
اگه می خوای محدود بگیری و در ساعات رایگان کمتر از 2 گیگ دانلود می کنی،شاتل برات مناسبه...
نه اقا چرت گفته:n02:این فروشنده های شاتل بزرگترین کلاه بردار های دنیا هستند...به دروغ میگن مودمت جور نیست تا مودم را با قیمت بالاتر از واقعیش به طرف بندازن...بترسید از اینا...عینا مال حروم می خورن :n02:نقل قول:
حتما برای بنده که حداقل 9 سال هست ADSL دارم و کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر دارم توضیح بده کجاش خنده داره تا یاد بگیرم:)))نقل قول:
ای خدا تا کی باید این افراد بی منطق را تحمل کنیم خدا می دونه:n02:
وای به حال این مملکت که کارشناس ارشد مهندسی کامپیوترش تویی...نقل قول:
از این به بعد حرف های تو رو اصن جواب نمیدم چون حال و حوصله سر و کله زدن با امثالی مثل تو رو ندارم؛ یه چند سال که بیشتر تو نت چرخیدی جواب جوکاتو می فهمی دکتر...
art4 دارم سرعت رو110-120 هست..به نوشته ها توجه نکن!نقل قول:
به بینم داداش مشکلت چیه میشه پستی که مشکل توش بوده رو نقل قول کنی بزاری اینجا من خودم الان ناممحدود دارم و مزه محدودیت نامحدود رو هم چشیدم :)نقل قول:
ولش کن، تا حالا از افاضات جناب دکتر فیض بردیم و خوب نیست دوباره مستفیض شیم :))))) :n06:نقل قول:
یه قسمت از بیانات بسیار علمی جناب دکتر که پس از 9 سال تحقیق و جستجو به دست آوردن این بود: "انتظار داری هر چه قدر دلت می خواد دانلود کنی ولی فکرت به این نمیرسه که دانلود زیاد شما کیفیت خط بقیه را کاهش می ده و اون فردی که مصرفش کم هست حقش هست هر زمان بخواد کیفیت مناسبی داشته باشه "
خودت قضاوت کن و نمی خواد بیای اینجا توضیح بدی چون جناب دکتر نیاز به چند سال تحقیق بیشتر برای گرفتن phd پهنای باند دارن...
آرت 1 حدود 2 هفته ست با 20 گیگ محدود شده روی 30 تا 50... تا پایان دوره 2 هفته مونده.
الان به نظرتون چیکار کنم؟ ارتقا بدم به آرت 2 و یا 3 سرعت ردیف میشه؟
بعد چطوری حساب میشه؟ زنگ بزنم بگم ارتقا بدید بعد باید مثلا کل پول دوره آرت 3 رو بدم و این دو هفته باقی مونده از سرویس قبلی میسوزه؟
یا ماوالتفاوتش رو باید بپردازم؟
و اینکه ایمیل بدم به شاتل ردیف میکنه یا باید زنگ بزنم حتما؟
مرکز به مرکز فرق می کنه ولی معمولا 2-3 هفته ای محدودیت میره(در صورتی که مصرف آن چنانی نداشته باشی در غیر این صورت 1 ماه معطلی)نقل قول:
اگه ارتقا بدی،محدودیتت میره ولی من که میگم ارزش نداره برای 2 هفته دوباره به اینا باج بدی؛ اگه اکو نمی خوای بگیری و فقط نامحدود مدنظرت هست،تخلیه کن از جاهای دیگه بگیر(تو نامحدود:فن آوا و مخابرات خوبه)
ایمیل نده،زنگ بزن 23099 سریع تر کارت راه میوفته...
کل پول رو هم ازت نمی گیرن، فقط ما به تفاوت سرویس آرت1 با هر سرویسی که بخوای رو ازت می گیرن...
فرمول ما به تفاوت سرویس ها اینه:
قیمت کل سرویس ها رو از هم کم می کنی، بعد تقسیم بر میزان دوره ای میکنی که سرویس گرفتی(3 ماهه و... در صورتی که چند ماهه سرویس گرفته باشی) ، بعد ضربدر تعداد ماه باقی مانده می کنی( در صورتی که چند ماهه سرویس گرفته باشی)؛ ولی برای سرویس ماهانه همون قیمت کل سرویس ها رو باید از هم کم کنی...