مهدی من این تب رو ندارم اما می خواستم بخرم قصد داشتم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو براش بخرمنقل قول:
قسمت ما که نشد ببین اگه خوشت میاد بر دار
Printable View
مهدی من این تب رو ندارم اما می خواستم بخرم قصد داشتم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو براش بخرمنقل قول:
قسمت ما که نشد ببین اگه خوشت میاد بر دار
ممنون داداش گزینه خوبیه:n02:نقل قول:
اما متاسفانه بودجم الان نمیرسه:n28:
مهدی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من تازه کشف کردم نگاه کن شاید چیزی نظرتو جلب کردنقل قول:
نقل قول:
رایتل ندارم مگرنه برات تست میکردم
ولی بعید میدونم این چیزی که میگی صحت داشته باشه ، به احتمال زیاد باید رام بزنی تا مشکلت حل بشه
البته بهترین کار تست با فون پد دیگر است.
تو فروم xda developers هم این سوال رو پرسیدم و در جواب بهم گفتن که به احتمال زیاد بخاطر تفاوت سخت افزاری ایسوز و سامسونگ این افت سرعت پیش میاد و کلا نمیشه دو مارک مختلف رو برای تست سرعت نت با هم مقایسه کرد.نقل قول:
نهایت ماجرا اینه که ایسوز عزیز فعلا تو این زمینه گند زده که حالا علتش یا سخت افزاره و یا رام
Sent from my K00E using Tapatalk
تفاوت سرعتی میتونه وجود داشته باشه اما نه سرعت 15 در مقابل 150 !!!نقل قول:
من خودم با ایرانسل بعضی مواقع تا 17 سرعت دارم !!
این تفاوت فاحش نشون از یک عیب سخت افزاری یا نرم افزاریه !
حالا اگر اختلافشون در حد 10 ، 15 بود حرف شما رو قبول داشتم!
ببخشین این مشکلو تو هنگام اتصال با وایرلس هم دارین؟
یه سوال دیگه هم اینه که شما بعداز روت کردن گارانتی تون از بین نرفت که ؟ و بعداز روت امکاناتی از تبلت کم و کاست شد یا نه ؟
دوستان یه اپدیت جدید براش ریلیز شده من همین الان اپدیت کردم کیبوردش که خیلی خوشگل شده بود.تغییر دیگه ای هنوز احساس نکردم
همینکه 129 مگابایت هست؟ درضمن مشکل هنگ تاچ هم برطرف شده؟نقل قول:
بچه ها معنی این اپدیت های ۷۵ مگابایتی قبلی و این ۱۲۹مگابایتی جدید چیه?
به نظرتون میتونه ی جور بیس و پایه برای اندروید کیت کت باشه?
در مورد اپدیت جدیدم میتونم به افزایش سرعت,تغییر کیبرد اشاره کنم
اما مشگل هات اسپات و میرکست سرجاشه