من خودم با رم2 وبا Ram Fixدارم بازی رو با اخرین کیفیت اجرا میکنم. البته فکر کنم به خاطر گرافیکمه(GTS 450 1GB GDDR5 3ِD).تنضیمات هم دست خودمه الان همه رو بالا بردم نه لگ میزنه ونه کیفیت بازی رو پایین میاره.
Printable View
من خودم با رم2 وبا Ram Fixدارم بازی رو با اخرین کیفیت اجرا میکنم. البته فکر کنم به خاطر گرافیکمه(GTS 450 1GB GDDR5 3ِD).تنضیمات هم دست خودمه الان همه رو بالا بردم نه لگ میزنه ونه کیفیت بازی رو پایین میاره.
اینجا نوشته با این پچ میشه با دایرکت 10 بازی کرد:.فقط فایل دانلود نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ممنون میشم لینک سالم دانلود این بازی رو بزارن!:n16:
و کماکان منتظر راهنمایی!!
دوستان چرا میرین راحت گول می خورین:n04:
اگه قرار باشه پچی برای بازی عرضه بشه سایت های مهم مثل gamespot , gamefaq و... میزارن نه سایت های الکی و فیک ( یه عده رفتن تو وبلاگا دارن می گردن :n04:)
هنوز هیچ خبری برای عرضه پچ برای DX10 نیست:n15:
و فکر هم نکنم بخواد بیاد ( آخه بازی با این گرافیک بعید میدونم بشه رو DX10 اجرا کرد واگه هم بخواد بیاد باید کل texture ها عوض بشه ( شما یه پچ ~25 گیگی در نظر بگیرید :n23:))
:n26:
مطمئن هستی که تنظیمات, رو حالتی که گذاشتی میمونه؟نقل قول:
رم من ۴ هست و کارت گرافیکم ۵۷۰ نتونستم همش عوض میشه تنظیماتش. نه تنها من بلکه تمام کسایی که دارن از رم فیکس استفاده میکنند.
لطفا یه عکس از تکسچر بازی رو حالت الترا بذار.
تجربهی اموزشی:
اول این تاپیک رو چک کنم بعد 30 گیگ فایل دانلود کنم... :(
بازی به سیستمم میخندید و گفت واقعا فک کردی من روی سیستم با رم 2 و گرافیک 512 نصب میشم؟ منم دیدم حرف حساب جواب نداره پاکش کردم :(
دوستان کن نسخه 27 گیگی رو نصب کردم تو بازی هم میره و مشکلی نیست اما این گزینه image تو تنظیمات گرافیک
هرچی تغییر میدم بازم برمیگرده به حالت اولیه خودش راه حالش رو لطفا بگین ممنون میشم.
رمت 4 هست؟نقل قول:
نه دوست عزیز 6 هستنقل قول: