دوستانی که این تبلت رو خریدن برای خرید کیف چکار کردن؟ از کجا خریدید؟ چند؟
Printable View
دوستانی که این تبلت رو خریدن برای خرید کیف چکار کردن؟ از کجا خریدید؟ چند؟
سلام به همه. من پست های قدیمی رو نخوندم. زیاد هم اینجا نمیام که با شما در تماس باشم. فقط جهت اطلاع بگم هفته پیش پنجشنبه مدل 32 GB سیمکارت خورش رو از علاالدین خریدم 1.370. الان از توکیو قیمت گرفتم همین مدل طی خرید دوستانه به تهران برسه 1.100 تموم میشه و مدل وای فای 810 تومن. حالا خودتون برید حساب کتاب کنید ببینید براتون قیمت های اینجا مناسب هست یا نه.!!
سلام من هم مدل 32 گیگ سیمکارت خور رو گرفتم ولی یه مشکل دارم اونم اینه که
نمیتونم از روی خود تبلت سیمکارتم رو شارژ کنم و از نرم افزار های مختلف هم ( شارژ ایرانسل) که استفاده میکنم موقع اتصال ارور دیال میدن
نمیتونن اتصال برقرار کنن
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از طریق سایت ایرانسل شارژ کن ... !نقل قول:
با سلام
من نسخه اول این تبلت (Asus Google Nexus7) رو خریدم ولی مشکلی که داشت قطع شدن قابلیت استفاده از اینترنت چه از طریق وایرلس و چه از طریق جی پی آر اس به محض قرار دادن سیمکارت درو تبلت بود که اونطوری که من شنیدم بخاطر تحریم ها بود. میخواستم از دوستانی که مدل جدید رو استفاده کردم بپرسم آیا ایم مشکل در نسخه جدید هم پیش میاد یا نه؟
سلام به هیج وجه این مشکل وای فای با وارد کردن سیم کارت وجود نداره.
نگران نباش.
من یک هفته ای میشه که این تبلت رو دارم و مشکلی باهاش ندارم.
اره تو ورژن جدید اندروید مشکل حل شده یعنی از ۴.۴ به بعد :sly:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
سلام من یه مشکل جدید دارم که اولا نمیشه اسمشو مشکل گذاشت ثانیا بعید می دونم کسی بتونه کمک کنه چون خیلی تو اینترنت گشتم و ....
مساله اینه که برنامه ی google now من که باهاش خیلی حال می کردم پاک شده و نمیتونم فعالش کنم.
فکر می کنم بخاطر محدودیت ایران باشه،
اگر کسی بتونه راهنمایی بکنه ممنون میشم.
سلام.
اگه خدا بخواد احتمالا یه چند روز دیگه nexus7 2 رو بخرم ولی یه چیزی خیلی رو اعصابمه و اون هم مشکل مولتی تاچ و کلا تاچ nexus هست.
خیلی فیلم و کلیپ از عملکرد نادرست این تبلت حتی با اندروید 4.4 دیدم!
دوستانی که این تبلت رو دارن چنین مشکلی رو باهاش ندارن؟؟
من نسخه اولش رو دارم و از بعد از آپدیت به ۴.۴ دیگه google now از کار افتاده. تا الان هم گوگل کاری واسش نکرده. خیلی ها دیدم این مشکل رو داشتن. پیغامی که میده اینه که شما استفاده تجاری کردی! تجارتم کجا بوده!نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2