Printable View
گوشی من که k750i هست وقتی با bluetooth عکس sms میگیرم ,ان ها را نمی خونه. باید چی کار کنم؟
شما می تونی از پیکچر مسیج با فرمت wbmp استفاده کنی نه otaنقل قول:
گوشی من k750i است چند روزیست وقتی sms به کسی می فرستم تاییدیه ارسال را بهم نمی ده من کارهای زیر رو کردم
1- مستر ریستارت کل
2- خاموش و روشن کردن تاییدیه
3- برگرداندن تنظیمات کارخانه ای
4- انتقال سیم کارت به گوشی های دیگر و گذاشتن سیم کارتهای دیگر به داخل گوشی ( در حالت اول دیدم که تاییدیه پیام آمد و وقتی سیم کارت دیگر گذاشتم دیدم به هیچ وجه تاییدیه پیام نمیاد )
لطفا راهنماییم کنید نمی دونم چه کار کنم ضمنا اینو بگم من به تاییدیه ارسال نیاز مبرم دارم چون در اکثر مواقع به خارج از کشور پیام می فرستم و موقع تحویل گرفتن پیام برای من مهمه
مال منم یه چند روزی اینطوری شده بود ... بعد نمی دونم چی شد که خودش درست شد ... شاید به خاطر مخابرات باشه ... از اینا هیچ چی بعید نیست
حالا این ریپورت مسیج اونوقدر هم چیز مهمی نیست که نگرانش هستی
سلام بچه ها.هر کی طریقه پاک کردن بازی تنیس کا 750 رو میدونه یه داد من برسه.
یکی کمک کنه منو دیگه.
مرسی
همونطوري که گفتم ريپورت به درد اين مواقع مي خورهنقل قول:
1-وقتي کسي در دسترس نباشه و بخواهي وقتي به محلي رسيد که آنتن مي داد به اون زنگ بزني
2- وقتي کار مهمي داشته باشي و بخواي بفهمي که پيام به دست فرد مي رسه يا نه
3-زماني که بخواهي پيام رو به خارج از کشور بفرستي
شما بايد عکس sms مخصوص سوني اريکسون رو دريافت کني که با فرمت wbmp است يا خودت با کمک نرم افزار فرمتش را عوض کنينقل قول:
اگر دوست داشتي اونا رو اپلود کن که من برات به فرمت سوني اريکسون تبديل کنم
اين بازي به هيچ وجه پاک نميشه فقط شما يک راه داريد و آن اين است که شما بدون استفاده از مموري کارت داخلي (32 مگ داخلي) آن را روشن کنيد و با استفاده از برنامه ها آن را پاک کنيدنقل قول:
اين کار کار بسيار خطرناکيه که ممکنه گوشي شما رو براي هميشه از بين ببره و احتمال سالم ماندن آن 1% است