منظور از این نسل ، نسل هفتمه که شامله کنسول های Ps3 , xbox 360 و wii میشه و عمر این نسل ( هفتم ) هم با وارد بازار شدن کنسول های نسل هشتم داره به پایان میرسه !نقل قول:
Printable View
منظور از این نسل ، نسل هفتمه که شامله کنسول های Ps3 , xbox 360 و wii میشه و عمر این نسل ( هفتم ) هم با وارد بازار شدن کنسول های نسل هشتم داره به پایان میرسه !نقل قول:
ویدیوی صحبتهای Kei Masuda در مورد بازی بازیکنان ، Team ID و Edit Mode .
دانلود ( 8 MB ):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا شرمنده میدونم اینجا جاش نیست کسی میدونه این تاپاتالک اندروید چه جوری کار میکنه همش مینویسه دایرکتوری موجود نیست هیچی نمیاره
.
دوست عزیز من پیشرفت رو انکار نمیکنم، آرزوی من برگشت به دوران اوج این عنوان هست، ولی....نقل قول:
از سال 2007 تا به امروز، کونامی فقط گرافیک رو ارتقا داده و گیم پلی بسیار بسیار جذاب قبلی رو نابود کرد یا بهتره بگیم گم و گورش کرد ظاهرا :-(
انیمیشن و موشن کپچر و گرافیک و طراحی صورت و لباس و.....و.....و، همه ی اينا درسته به زیباتر شدن بازی کمک شایانی میکنن، ولی اصل بازی کشش و جذابيت اونه که میتونه مارو میخکوب خودش کنه
آرمین و حسين و خیلی از دوستانی که یادم نمیاد ، دو یا سه سال پیش هر روز توی این تاپیک پیگیر اخبار و ویدیو های منتشر شده بودن، همه ی دوستان هم تا قبل از ریلیز بازی از دیدن ویدیو ها ابراز رضایت نسبی میکردن ولی روزی که با هزار امید بازی رو نصب میکردیم متوجه میشدیم که....
کنار گذاشتن سیباس به نظر من بزرگترین جهش در کنار تغییر انجین بازی بود که صد البته بسیار دیر شکل گرفت، ولی باز هم کورسوی امیدی واسه ما فن های دلسوخته! هستش
باز هم آرزوی تکراریه خودم رو میگم، ببخشید اگه پرحرفی کردم:
بامید بازگشت KING
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
عالی ميشه اگه بشه تیم رو عوض کردنقل قول:
چراااااا این قابلیت رو اضافه نمیکنن ؟ خیلی عجیبه واسم
Sent from my MT15i using Tapatalk 2
من الان وقتی که میرم تریلرای قبلی بازیه رو میبینم چیز جدیدی توش نمیبینم بعد با خودم میگم پس چه چجوری این همه ما تریلر بازیای قبلی رو تعریف میکردیم هی میگفتیم بازی عوض شده بهتر شده ولی وقتی بازی میومد همه اخما میرفت تو همنقل قول:
به نتیجه رسیدم که ما در تریلرهای قبلی متعصبانه و کورکورانه به تریلرای قبلی بازی نگاه میکردیم و به نوعی میخواستیم به خودمون تلقین کنیم که بازی بهتر شده و الکی از تریلر تعریف میکردیم و شکست بازی رو نمی تونستیم قبول کنیم در حالی که تو تریلرا هیچ خبری از بهبود بازی نبود وهمش چیزای تکراری بود و وقتی بازی میومد همه ناراحت میشدن یواش یواش بعد از گذشت چند سال دیگه این احساس مثبت نسبت به بازی از بین رفت پس به این نتیجه رسیدیم که نباید به تریلرا احساسی نگاه کنیم و واقعیت ها رو بپذیریم اما حالا تریلر الان چطور ایا اون هم مثل قبلیاست مطمئنن دیگه بعدگذشت چند سال کور کورانه به تریلر نگاه نمیکنید و خیلی از جوانب رو در نظر میگیرید مثلا من خودم به شخصه ایندفعه بدون تعصب و احساس قبلی به تریلر وفیلمای بازی که نگاه کردم دیدم نه واقعا از تکرار خبری نیست همه چیز به لطف موتور جدید عوض شده من که به شخصه تحت تاثیر قرار گرفتم و کلا همه چیز بازی رو تغییر کرده دیدم و به این نتیجه رسیدم که این تریلر مثل تریلرای قبلی نیست توش سرتاسر تحول موج میزنه مطمئن باشید این دفعه حتی از پی اس شیش هم بهتر میشه... نخند این جمله اخریو جدی گفتم :n02:
قیافه ی دوست داران پی اس بعد از امدن بازی :n02::n02::n02: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
We have a new video including details on the 6 main pillars of PES 2014
+
720P HD
رفتم لینکی که دادی ولی نمی دونم چرا قسمتی که برای فیلمه سیاهه هیچ گزینه ای برای دانلود و پلی نداره مشکل از کجاست درضمن من با چیز پی ان رفتم .نقل قول:
مدیا فایر اضافه شد دانلود کننقل قول:
ما که دیال آپیم برامون ترجمه صحبتهاش رو بزارید ببینیم چی شده؟نقل قول:
متشکر