سلام..دوستان مرسی برای دفترچه.....جالبه کنترلش عین رسیودهای استرانگ هست....ازین نظر تداخلی پیش نمیاد؟
Printable View
سلام..دوستان مرسی برای دفترچه.....جالبه کنترلش عین رسیودهای استرانگ هست....ازین نظر تداخلی پیش نمیاد؟
1-فایل مورد نظر film.mpg را تغیر نام دهید به film.mkvنقل قول:
2-به پوشه StaxRip رفته بعد به پوشه Applications بعد به پوشه DGIndex رفته وDGIndex.exe را اجرا کنید از سربرگ audio به output method رفته و demux all tracks را انتخاب کنید از منو فایل film.mkv را باز کنید بعد از منو فایل demux audio-only stream را انتخاب کنید فایل film.mp1 در کنار فایل اول تولید می شود آن را تغیر نام دهید به film.aac
3-برنامه Nero WaveEditor را اجرا کنید و فایل film.aac را باز کنید و بصورت film.mp3 ذخیره کنید.
4-برنامه StaxRip.exe را اجرا کنید template نوع xvid را انتخاب کنید آدرس film.mkv برای سورس بدهید در قسمت فلترز تیک دو مورد بالایی فقط باشد. آدرس film.mp3 را برای audio بدهید در صورت عدم همزمانی صدا وتصویر در قسمت edit برای audio مقدار به delay بدهید برحسب میلی ثانیه
خوب next و الی آخر در تمام مراحل نرم افزار ها صبر لازم را انجام دهید.
نقل قول:
سلام خدمت همه دوستان
کریمی هستم از شرکت پروویژن- ارائه کننده دستگاه ستاپ باکس در ایران
برای راحتی کار خریداران بزودی نرم افزار درخواستی این شرکت برای تبدیل راحت فایلهای رکورد شده داخل سایت قرار خواهد گرفت. آدرس سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست.
در سری آینده که کالا در بازار پخش شود 1- قابلیتی در سیستم طراحی شده که شما بتونید فورمت ذخیره سازی فایل رو خودتون تغییر بدید
2- کل منو ها به صورت ترنس پرنت می باشد و اندازه آن به درخواست کاربر متغییر خواهد بود.
3- مدت زمان نمایش INFO هنگام تغییر دادن کانال توسط کاربر قابل تغییر خواهد بود.
در صورتی که نسبت به ----T ما سوالی داشتید در خدومت دوستان هستم
در ضمن از Mohsen1 که منو به این تالار دعوت کرد ممنون هستم
ارادتمند
کریمی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام خدمت دوستان.
در حال حاضر روی فرستنده دیجیتالی که در مرکز جماران نصب و راه اندازی شده 14 کانال سیما و 10 کانال صدا قابل دریافت است
کانالهای تلویزیونی
1- شبکه یک
2- شبکه دو
3- شبکه سه
4 شبکه چهار
5- شبکه تهران
6- شبکه خبر
7- شبکه العالم
8- شبکه الکوثر
9- شبکه پرس تی وی
10- شبکه آموزش
11- شبکه قرآن
12- شبکه مستند
13- شبکه استانی ( هرشب یک مرکز طبق کنداکتور پخش برنامه خواهد داشت)
14- شبکه جهانی جام جم 1
بزودی قرار است 3 شبکه دیگر شامل فیلم - برنامه کودک - ورزش هم روی سیستم دیجیتال راه اندازی شود.
از قابلیت های یک دستگاه خوب این موارد رو میشه نام برد :
<LI dir=ltr>
<SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Arial','sans-serif'">Support SD & HD MPEG-2/4(H.264) & fully ----T compliant
سلام خدمت کلیه دوستان
برای خرید ستاپ باکس به مواردی از جمله Chipset و موارد ذیل دقت بفرمایید
با توجه به اینکه ارسال سیگنال از طریق مرکز جماران تهران HD شده هنگام خرید مراقب باشید دستگاهی خریداری کنید که با سرویس هاس سازمانی Compatible باشید.
یادم رفت مشخصات بزنم
عذرخواهی میکنم
<LI dir=ltr>
<SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY: 'Arial','sans-serif'">Support SD & HD MPEG-2/4(H.264) & fully ----T compliant
سلامنقل قول:
با توجه به مشخصات فنی 12-13 مدل که توی بازار هست من شخصا پروویژن رو انتخاب کردم و با قابلیت هایی که داره به نظرم خیلی عالیه.
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم مربوط به شرکت پروویژن هست.
من تک به تک این تعداد کالا رو تست گرفتم و چون در واحد فنی صدا وسیما کار میکنم به واسطه کار و علاقه شخصی نزدیک به 8-9 ماهه روی دی وی بی تی کار کردم.
اگر سوالی بود در خدمتم
نقل قول:
سلام
در حال حاضر تهران راه اندازی شده
استان اصفهان راه اندازی شده
استان مازندران هم راه اندازی به صورت پایلوت شده
طبق صحبت معاون محترم توسعه و فناوری رسانه کل پروسه این راه اندازی در کل مراکز 18 ماهه برنامه ریزی شده است.
<LI dir=ltr>
سلامنقل قول:
پروویژن T7 دارای پورت های زیر است:
Hdmi
Composite
Component
Spdif
USb برای ارتقاء نرم افزاری و رکورد برنامه و همچنین نمایش فایلهای داخل کول دیسک مانند DivX & Mp3 ,...
اگر منوال دستگاه رو کسی خواست آدرس میل بدید تا براتون ارسال کنم