چطوری میتونم عکس پانوراما بگیرم؟رو کدوم مد باید بزارم...همچین مدی رو من ندیدم!نقل قول:
Printable View
چطوری میتونم عکس پانوراما بگیرم؟رو کدوم مد باید بزارم...همچین مدی رو من ندیدم!نقل قول:
دوست خوبم بنظر من حیفه با این بودجه slr نگیری با در نظر گرفتن اینکه قصد یادگیری عکاسی داری شبه slrها تفاوت قیمت محسوسی ندارند میمونه بحث لنز که هر وقت تونستی میگیری +لنزهای ارزان قیمت هم داریم که کیفیت راضی کننده ای دارند, یکی از دوستان من مدتهاست با 18-55 عکاسی میکنه و هنوز نتوسته لنز مد نظرش رو بگیره شکایتی هم نداره و بغیر از فواصل دور تقریبا از همه چیز عکس میگیره.نقل قول:
شما با دوربین کامپکت هم میتونید عکس خوب بگیرید مهم دید عکاسه و تفاوت در جزییات است .
پاینده باشید
شما برای پانوراما باید دستی عکس ها را بگیرید و با فتوشاپ و برنامه های مشابه اون ها را به هم متصل بکنید و عکس نهایی بدست می آید.نقل قول:
یه سرچ داشته باشید بسیار مطالب دراین باره وجود دارد.
راستش با توجه به قیمت شبه dslr ها بنده هم پشیمان شدم از نظری که داده بودم!نقل قول:
البته شبه حرفه ای های خوب هم هست (که لنز دیافراگم باز داشته باشد و...) اما باز شاید خیلی نمی صرفد.
لنز 18-55 برای خیلی از علاقه مندان آماتوری حدود 1 سال یا شاید هم بیشتر پاسخ گویشان خواهد بود تا کم کم سطح عکاسیشون را افزایش بدهند و...
اما لذت واقعی dslr ها در استفاده از لنز ها می باشد!
سلام دوستان
کسی در مورد sony alpha a77 اطلاعاتی داره؟بنظرتون چجور دوربینیه؟
سلام علیکمنقل قول:
راستش تا الان باهاش کار نکردم اما در رده خودش طبق ریوو هایی که ازش خوانده ام و... بدنه قابل رقابتی است. و مقداری قیمتش نیز از 7d کانن پایین تر هست.
اما رفتن به سراغ دوربین های سونی باید یک نکته را توجه داشت که در انتخاب لنز مقداری محدود تر از برند های نیکون و کانن خواهید بود
و اینکه اگر یک روز بخواهید بفروشید به نسبت کانن و نیکون مشتری کمتری خواهد داشت و قیمت پایین تری باید بفروشید.
دلیل خاصی دارید که از برند کانن یا نیکون انتخاب نمی کنید؟ (البته در بعضی پارامتر ها در ریوو ها دیدم که در رنج قیمتی مشابه از دوربین های کانن و نیکون نیز بهتر بوده است! اما اگر لطف بفرمایید دلیل انتخابتان را بفرمایید ممنون میشم.)
من دوربینی در حد 3.5 تا 5 میلیون میخواستم کنون d7100 رو پیشنهاد دادن وقتی رفتم یه مغازه گفت این دوربین در این رنج قیمت از 7100 بهتره حالا اگه شما دوربینی بین کنون و نیکون سراغ دارید معرفی کنیدنقل قول:
با تشکر فراوان
البته آنی که فرمودید نیکون می باشد نه کانن!نقل قول:
در این رده دوربین کانن 7d می باشد.
این دوربین سونی چندی پیش یکی از دوستانم گفتند یه سرچ بزنم و نظرم رو بهشون بگم.
نظرم همینی بود که خدمت شما عرض کردم.
چون وقتی کانن و نیکون انتخاب میشود از نظر لنز - خدمات جانبی - وسایل جانبی - فروش و... بهتر می باشد.
چند وقت پیش یکی از دوستانم یک دوربین سونی داشت می خواست بفروشه دریغ از یه مشتری!
(سونی دوربین های تصویر برداریش عالیه ، البته همون هم از وقتی که dslr ها وارد حیطه تصویر برداری شدند مقداری محبوبیتش کم شده و...)
بستگی دارد که شما فقط 3.5 تا 5 را بخواهید خرج بدنه بکنید یا خیر کل تجهیزات می خواهید این میزان خرید بکنید؟
و اینکه برای چه کاری (چه ژانری) دوربین را می خواهید استفاده بکنید؟
سلام
قصد خرید canon 60D رو دارم البته سقف هزینه هست....
بین دو لنز زیر:
EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM EF-S 17-85mm f/4-5.6 IS USM
کدوم رو پیشنهاد میدین بالایی که f/2.8 داره بهتره یا زیاد واسه عکسهای خانوادگی تفاوتی نداره و بهتره 17-85 رو انتخاب کنم
که مقداری هم قدرت زوم بیشتر داره ممنون
راستی کسی حدود قیمت این دو مدل رو داره
نه با یه لنز که معمولا روی خود دوربین ها هست. مخیوام لنز خودش عالی باشهنقل قول:
بیشتر پرتره و منظره و نیمه حرفه ای برای کارای شخصی و از روی علاقه مراسمی گردشی چیزی باشه
با تشکر
سلام علیکمنقل قول:
دیافراگم باز خیلی خوبه. من به شخصه چون یکی از جاهایی که گاها عکاسی می کنم نور بسیار کم است بدون دیافراگم 2.8 اصلا جوابم را نمی دهد
اما برای استفاده معمولی ! به نظرم نمی صرفد!
یعنی در استفاده خانوادگی و.... رنج کامل و خوب اهمیت بیشتری دارد.
لنز 17-85 را جدیدا خیلی ندیدم.
پیشنهاد می کنم لنز 15-85 را تهیه بفرمایید.
یک لنز با کیفیت ، همه کاره ، از رنج واید تا مقداری تله را پوشش می دهد ، شارپنس و کیفیت اپتیکی و بدنه خوبی هم دارد و...
در کل برای بدنه های کراپدار کانن اگر یک لنز همه کاره خوب بخواهید همین 15-85 است. (تنها چیزی که اگر می داشت فوق العاده می شد دیافراگم ثابت 4 بود.)
قیمت ها از سایت های چک کرده ام(ممکن است بالا و پایین داشته باشد!)
17-85 حدود 1.400 میلیون تومان (موجودی جایی ندیدم داشته باشند.)
15-85 حدود 2 میلیون.
نقل قول:
خب لنزی که روی خود دوربین هست (لنز کیت) بستگی دارد کدام باشد! مثلا 7d کانن 2 نسخه دارد. یکی با لنز کیت 18-135 و دیگری 15-85 که مورد دومی خیلی خوب می باشد.
7d یکی از بهترین انتخاب هاتون می باشد. اما چون 70d کار نکرده ام مطمئن نیستم. هر چند رده 7d با اینکه قدیمی تر است در رده حرفه ای تریه تا 70d و دقیقا مشخص نیست کی قرار است کانن از 7d مارک 2 پرده برداری بکند.
به خاطر همین مقداری انتخاب سخت میشود .
(بنده چون خودم کانن کار می کنم بیشتر به دلیل شناخت بهترم پیشنهاد کاننی می دهم! و دوستان نیکونی باید بیایند و پیشنهاداتشان را بفرمایند.)
مثلا ترکیب 7d + لنز 15-85 خیلی ترکیب خوبی هست.
حدود قیمت 5.5 میلیون در می آید.
انتخاب 60d و همچنین 70d با همین لنز نیز انتخاب های خوبی می باشد.
قیمت 60d + 15-85 حدود 4 - 4.5 میلیون در میاید.
شاید انتخاب 600d در کنار یکی دو لنز نیز به صرفه باشد. (یا مثلا تجهیزات جانبی یا فلاش و...)
قیمت 700d نیز در ایران مقداری بالا می باشد چون تازه وارد شده و...
باید دید که اگر بخواهید تخصصی عکاسی بکنید متناسب با اون لنز تهیه بکنید. وگرنه بهترین کار این است یک لنز همه کاره خوب مثل 15-85 تهیه بکنید.
مثلا برای ژانر های زیر لنز های ذیل ترحیجا پیشنهاد میشه. (برای بدنه های کراپدار کانن)
منظره و معماری 10-22
پرتره (تخصصی) لنز های فیکس 50 و لنز فیکس 85 یا لنز 24-105
ماکرو: 100 میلی متر کانن یا 90 میلی متر تامرون
خبری: 70-200 کانن
و....