یک سوال دوستان . اصلا می ارزه هم چین بازی بخری؟ مگه خود pes که مربیگری و مدیریت داره بده ؟؟ :n13::n13:
Printable View
یک سوال دوستان . اصلا می ارزه هم چین بازی بخری؟ مگه خود pes که مربیگری و مدیریت داره بده ؟؟ :n13::n13:
دوست عزيز مديريت و مربيگري كه تو pes ًو fifa وجود داره قابل مقايسه با football manager(sport interactive و fifa manager نيست...اونا شبيه يه شوخيه...بين اين دو بازي هم فوتبال منجير محيط و گرافيك بينهايت ساده و كم رنگ و لعاب ولي گيم پلي به غايت حرفه ايي لذت بخش جذاب اصولي و استاندارد و بينهايت اعتياد اور است.
در عين حال اين بازي واسه كسايي خوبه كه به مربيگري فوتبال به چيزي فراتر از بازي نگاه ميكنند.و بايد واسه اين بازي كلا اطلاعات در حد كارشناسي با فوتبال داشته باشي(البته اگر بخاي تقلب كني يا همون اول كار تيماي غول مثه مادريد بارسا و بايرن ورداري قضيه برعكسه)
در عين حال fifa manager. بازي با محيط كار فوق العاده دلفريب زيبا جداب و گرافيك بالا و گيم پلي فان تر غير واقعي تر و بسيار بسيار ضعيف تر هست...
در پاسخ به دوستمون با نظرت موافقم من فوتبال فقط رو اندروید دنبال میکنم و چون کرک درست حسابی ازش ندارم نمیدونم چطورهنقل قول:
فیفا منجیر رو تا اینجا که دنبال کردم جزییات خیلی زیادی داشته محیط شم ((من کلا تازه کارم اینم اولین نسخه که شروع کردم)) چون گرافیک خوبی داره لذتشو بیشتر میکنه و راحت میشه باهاش تعامل داشت البته کماکان منتظرم تا فوتبال رو تستش کنم از این واموندگی در بیام ؛
بازی پ ی س و فیفا کلا دنبال بازی کردنن این شما هستی که بازیکنا رو حرکت میدی تو زمین موقعیت بوجود میاری
اما توی این منجرها شما کاربری هستی که با المان های که برای شبیه ساز تعریف شده تیمی رو راه میندازی به هوش بازی میگی چیکار کنه و این هوش با توجه به برنامه که بهش دادی و توانایی که براش تعریف شده عمل میکنه
:n24::n25::n05:
راستی من شنیدم که این دوتا رو اکثر مربی های اروپای ازش استفاده میکنن تا دیدی بهتر داشته باشن و بهشون تو کاراشون کمک میکنه؛این حقیقت داره؟؟؟:n13:
سلام دوستان من آپدیت 2 رو ریختم اما آخر فصل اول کرش میکنه و دیگه نمیتونم برم تو بازی
آیا کسی کرکی یا راهی برای این مشکل من داره
گفتنیه که من برای آپدیت دو هیچ کرکی نریختم و با کرک خودش بازی رو تا آخر فصل اول ادامه دادم
ممنون میشم کمکم کنید
[QUOTE=spirit's;7477983]در پاسخ به دوستمون با نظرت موافقم من فوتبال فقط رو اندروید دنبال میکنم و چون کرک درست حسابی ازش ندارم نمیدونم چطوره
فیفا منجیر رو تا اینجا که دنبال کردم جزییات خیلی زیادی داشته محیط شم ((من کلا تازه کارم اینم اولین نسخه که شروع کردم)) چون گرافیک خوبی داره لذتشو بیشتر میکنه و راحت میشه باهاش تعامل داشت البته کماکان منتظرم تا فوتبال رو تستش کنم از این واموندگی در بیام ؛
بازی پ ی س و فیفا کلا دنبال بازی کردنن این شما هستی که بازیکنا رو حرکت میدی تو زمین موقعیت بوجود میاری
اما توی این منجرها شما کاربری هستی که با المان های که برای شبیه ساز تعریف شده تیمی رو راه میندازی به هوش بازی میگی چیکار کنه و این هوش با توجه به برنامه که بهش دادی و توانایی که براش تعریف شده عمل میکنه
اين در مورد football manger كاملا حقيقت داره..حتي واسه پيدا كردن استعدادها در تيماي ليگ برتري...
:n24::n25::n05:
نقل قول:
سلام دادا تموم نشد ؟؟؟
من همچنان منتظرم آپدیت لیگ تمام کشورها رو دارم الا ایران ممنون میشم برسونی دمت گرم
:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12: :n12::n12:
والله این روزا یکم سرم شلوغه نصف کاره مونده بخوام همه ی تیم هارو کامل کنم یکم زمان میبره ولی تا عید قول میدم بزارم اینجا!نقل قول:
فدات دمت جیز میز منتظرم :n12::n12::n12::n12::n12:
با سلام.
ببخشید دوست عزیز من چگونه می تونم یکی از بازیکنان اصلیم رو منتور جوانها بکنم؟
مرسی
برید روی بازیکن جوونتون راست کلیک کنید.سمت راست فکر کنم تب دوم یک گزینه ای هست که راحت اسم بازیکن بزرگسال (منتور)رو میتونید بزنید.نقل قول: