آقایون الان آخرین نسخه ویندوز 8 همینه دیگه...منظورم اینه که دیگه آزمایشی و اینجور چیزا نیست؟؟؟ اگه هنوز نسخه کاملا نهایی نیومده دقیقا کی قراره بیاد؟
Printable View
آقایون الان آخرین نسخه ویندوز 8 همینه دیگه...منظورم اینه که دیگه آزمایشی و اینجور چیزا نیست؟؟؟ اگه هنوز نسخه کاملا نهایی نیومده دقیقا کی قراره بیاد؟
نه داداش در واقع این نسخه ی نیمه نهایی هست :31: نسخه ی نهایی و کامل 5 آبان رسما معرفی میشه .نقل قول:
از نسخه 64 بیتی خبری نیست ؟نقل قول:
ای بابا چه دیر...این نسخه خوب هست؟ آخه همون اولا که آزمایشیش اومده بود ما گرفتیم ولی خیلی مشکل داشت. این یکی چجوریه؟ میشه با خیال راحت نصبید؟؟؟:دینقل قول:
این نسخه ی اینترپرایز هست دیگه من که دارم از اون لو رفته استفاده میکنم راضی هستم دلم هم نمی آد دوباره 7 نصب کنم از قیافه و سرعت بوت 7 حالم بهم میخوره . این را که خود مایکروسافت داده و لو رفته نیست و من هم که تست نکردم ولی فکر کنم خوب باشه . حداقل میرزه تا 5 آبان تستش کنیم من که دیگه طاقتم تموم شده ...:31:نقل قول:
ولی حیف که رو لپتاپ نمیشه نصبید. فک نکنم درایورای مناسب لپ تاپ براش اومده باشه.نقل قول:
خداییش ویندوز قشنگیه...
جدیدترین کرک ویندوز 8 :
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=575977
سلامنقل قول:
خیلی خوب روی لپ تاپ جواب میده، nvidiva ;i درایور مخصوص ویندوز 8 رو هم داده!
atii هم شنیدم که داده!
من همه ی درایور هامو بدون مشکل نصب کردم روی لپ تاپم!
جدیدترین و تا الان بهترین کرک آفلاین ویندوز ۸
به نقل از ----------- این کرک بهترین روش آفلاین تا این لحظه جهت اکتیوسازی میباشد ::
PD Activator 8 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای کاراکترهای خالی رو با ----------- جایگزین کنید .