کاش به یه تیم دفاعی نمیخوردیم . اونم این یووه با مدافعان خوب
حالم از سبک بازی تدافعی به هم میخوره
مهاجم های سرعتی هم نداریم که دفاع رو بشکافیم
Printable View
کاش به یه تیم دفاعی نمیخوردیم . اونم این یووه با مدافعان خوب
حالم از سبک بازی تدافعی به هم میخوره
مهاجم های سرعتی هم نداریم که دفاع رو بشکافیم
خوبه در صورت اینکه بارسا به یوونتوس بخوره از بایرن درس می گیریم :n02:
جلوی سلتیک دفاعی بازی کردیم ، قبول دارم ! ولی انصافا دیگه 11 نفره دفاع نکردیم ! :n04: یه ذره انصاف داشته باشید :n02:نقل قول:
بعدشم تیمی که دفاع خوبی داره و 5 بازی متوالی تو چمپیونزلیگ گل نخورده را باید تحسین کرد نه مسخره ! ......
یه نکته ای را هم بگم که با اینکه تیم یووه یه ذره دفاعی بازی میکنه ولی بیشترین آمار شوت در چارچوب را در اروپا داره !!! اینم خودش دلیلی برای اثبات اینکه یووه تهاجمی است نه تدافعی
فورزا یووه :n12:
و در صورتی که بایرن به بارسا بخوره باید درس پس بدید : دینقل قول:
درسته مقابل ایتالیایی ها همیشه مشکل داشتیم کم و بیش و یووه الان هم یکی از اماده ترین هاست . ولی من به برد خوشبینم .
اتفاقا فکر می کنم بازی با ارسنال نشون داد مقابل تیمهای هجومی و غیر دفاعی مشکل بیشتری داریم .
یووه در فاز دفاعی خیلی خوبه و بازی دوم رو هم میزبانه.
خیلی باید مراقب باشیم توی رفت گل نخوریم . گل خوردیم باید دو برابر جبران بشه . ولی می تونیم یووه رو شکست بدیم . با توجه به وضعیت بوندسلیگا و جام حذفی ، باید با یک تیم استخون دار بازی می کردیم . تیم داشت کم کم می رفت توی فاز اسلوموشن و بخور و بخواب . :دی
در مجموع قرعه خوبی می دونم . منتظر بازی هستم .
با اینکه از یووه بدم نمیاد، نمی دونم شما چرا انقدر بزرگش کردین !
اینکه تو سری خواب صدر جدوله چیز خیلی چشم گیری نیست، فقط یه ثبات نسبی داشته
تقریبا تمام دربی های مهم داخلی رو هم باختن، چندتا بازی رو هم در دقایق پایانی مساوی کردن
تنها برد نسبتا مهمی که این فصل داشتن برابر چلسی بوده که اونا هم دوران افولشونه و بردنشون چندان کار آنچنانی نبود
نتایج رو در رو با شاختار بود که باعث حذف چلسی شد، دورتموند با شاختار چه کار کرد؟ اونم همون وقتی که ما دورتموند رو با گل روبن شکست دادیم !
تازه بماند که این تیم جز معدود بازیکن هاش، تجربه ی اروپایی نداره و واسه همینه که حتی جلو سلتیک هم جرات ریسکی بازی کردن نداره
تجربه به حدی مهمه که بایرن میاد جلو اینتر از دفاع غافل می شه و با 2 تا ضد حمله 2 تا گل می خوره، 2 سال بعد حتی یه ضد حمله به چلسی نمی ده
و باز نکته اینه که بر عکس بقیه ی تیم های مافیا، به دفاع صرف نمی پردازن و اصلا یه تیم تمام دفاعی نیستن
احتمال 99% تو این 2 بازی اتوبوس می شن ! که بشن و نشن فرقی نمی کنه چون خط حمله ی متوسطی دارن و نمی تونن واسه ما دردسر ساز بشن
کافیه ما بازی رفت رو یک صفر برنده شیم، بازی برگشت ماییم و حمله ی ضعیف و دفاع باز شده ی اونا و ضد حملات ما !
عجب گلی زد دیشب سوپر ماریو
کم کم داره گرم میشه برگرده تو ترکیب
اون یکی ماریو هرچی تو بوندس خوب هستش ولی تو چمپیونز افتضاحه
پیزارو هم که پیر هستش،میمونه گومز که پارسال تو سه تا بازی اخری خون همه رو به جوش آورد
آره بایرن یه مهاجم تکنیکی سرعتی احتیاج داره
که تا حالا نداشته
هاینکس: وقتی پاپ 76 ساله است، من چرا باید به بازنشستگی فکر کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از معرفی پپ گواردیولا به عنوان سرمربی فصل آینده بایرن، اعلام شد که هاینکس در پایان فصل به دوران مربیگری اش پایان خواهد داد اما به نظر می رسد او برنامه های دیگری دارد
سایت گل- یوپ هاینکس، سرمربی بایرن مونیخ، اعلام کرد ممکن است در پایان فصل بازنشسته نشود.
بعد از معرفی پپ گواردیولا به عنوان سرمربی فصل آینده بایرن، اعلام شد که هاینکس در پایان فصل به دوران مربیگری اش پایان خواهد داد اما این مربی باتجربه اعلام کرد که احساس می کند هنوز می توانند چیزهایی برای عرضه کردن داشته باشد.
او در گفتگو با لیگا توتال گفت:" وقتی فکر می کنم که کونراد آدنائور (صدر اعظم سابق آلمان) در 71 سالگی همچنان مشغول به کار بود و یا پاپ جدیدمان 76 ساله است، می بینم که می توانم در 68 سالگی همچنان کاری انجام بدهم.
قصد ندارم یک پست مدیریتی برعهده بگیرم. تنها در پایان فصل تصمیم ام برای آینده را اعلام می کنم."
بایرن شب گذشته موفق شد بای آره نا مقابل بایرلورکوزن به پیروزی برسد و هاینکس از اینکه تیمش به شکست مقابل آرسنال در لیگ قهرمانان، واکنش خوبی نشان داد، ابراز رضایت کرد.
این پیروزی من را بسیار خوشحال کرد. ما کاملا راضی هستیم. بعد از دیدار چهارشنبه شب مان در چمپیونزلیگ، این دیدار بسیار دشوار بود. ما در نیمه اول خیلی خوب بازی کردیم و قدرتمندانه جلو رفتیم.
در نیمه دوم، بازی بسیار سنگین بود اما در نهایت توانستیم به آنچه می خواهیم، برسیم."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - اولیور کان، اسطوره باشگاه بایرن مونیخ، که سابقه قهرمانی در چمپیونزلیگ را با این باشگاه مونیخی در سال 2001 و عنوان بهترین بازیکن جام جهانی 2002 را در کارنامه ی پر افتخار ورزشی خود دارد، نوروز امسال میهمان ویژه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است.
این خبر جالب که به صورت اختصاصی توسط وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران منتشر شده، به این صورت می باشد؛
مسئولین شبکه سه سیما با الیور کان اسطوره بایرن و آلمان که بعد از بازنشسته شدن به عنوان مفسر، در شبکه های تلویزیونی آلمان فعالیت می کند به توافق رسیده اند، تا او را به عنوان میهمان ویژه برنامه نوروزی این شبکه دعوت کنند.
منابع آگاه در این شبکه این خبر را تأیید می کنند؛ البته کاپیتان آلمان، در جام جهانی 2002، در حال حاضر منتظر گرفتن ویزا برای سفر به ایران است. این دومین حضور اسطوره فوتبال آلمان و باشگاه بایرن مونیخ در ایران است، پیش از این او همراه تیمش برای بازی خداحافظی احمدرضا عابدزاده اسطوره باشگاه پرسپولیس به ایران سفر کرده بود.
هر چند این خبر، در حال حاضر در حد شایعه می باشد ولی سایت طرفداری، هیچ گونه مسئولیتی نسبت به این خبر ندارد.