واسه من هم همین جوری بود البته دفعه اول مردم ولی دفعه دوم بیدار نشد ؟!!!!نقل قول:
این لباس هایی که آزاد میشن از نظر قدرت باهم فرقی دارن ؟؟؟ چون توضیحات چیزی ننوشته ؟!
Printable View
واسه من هم همین جوری بود البته دفعه اول مردم ولی دفعه دوم بیدار نشد ؟!!!!نقل قول:
این لباس هایی که آزاد میشن از نظر قدرت باهم فرقی دارن ؟؟؟ چون توضیحات چیزی ننوشته ؟!
من تعجب میکنم که بعضی دوستان میگن بازی افتضاحه. بازی واقعا پیشرفت قابل توجهی نسبت به قبل داشته .نسخه 1 و بعدش 2 فوق العاده بود و این شماره هم چیزی کمتر نداره .بین تمام عناوین ترسناک من به شدت با دد اسپیس حال میکنم
به نظر من اون چیزی که باعث شده بعضی دوستان بگن که بازی ترس رو کمتر القا میکنه عادت کردن به بازی ومحیط اون هست یعنی دیگه همه کسایی که نسخه های قبل رو بازی کردن میدونن کدوم قسمت های بازی قراره چی بشه و موجودات بازی رو میشناسن. اما کسایی که نسخه های قبل رو بازی نکردند براشون همون حس ترسی وجود داره که برای افرادی که نسخه 1 یا 2 رو بازی کردن وجود داشت.
اگه بازی رو درجات سختی بالاتر برید اون ترسه میاد سراغتون:n10:
اصا بحث سر این چیزا نیس ... گیم پلی بازی خیلی خسته کننده س .نقل قول:
کنترل پلایر اصلا روون نیس ... من که یه ربع بیشتر نمیتونم تحملش کنم سریع از بازی میام بیرون.
نقل قول:
اما گیم پلی که تغییری نداشته نسبت به قبل فقط یه قابلیت نشستن و شیرجه زدن اضافه شده بهش. البته اینو من به این خاطر میگم که نسخه 2 رو دیروز دوباره تموم کردم.
دوست عزیز این شماره از این Franchise هسته اصلی گیم پلی و هدفی که سازنده ها از ابتدای تولیدش داشتن یعنی القای ترس و دلهره به گیمر رو به نسبت زیادی از دست داده ! از نظر اکشن خیلی خوب کار شده قبول دارم ولی خیلی از طرفدارا ازین که ترس آنچنانی تو بازی دیده نمیشه اصلا راضی نیستن! درواقع بازی از سبکش یعنی SH دراومدهنقل قول:
فقط نسخه اولش عالی بود حتی نسخه دومش هم خیلی ضعیف بود
اون زمان که نسخه اولش اومده بود یه بازی خیلی خاص بود و ایزاک هم حرف نمیزد و محیط و داستان بازیش هم فوق العاده بود جوری که من واسه نسخه دومش لحظه شماری میکردم اما وقتی نسخه دومش منتشر شد دیدم افتضاح شده. با اینکه بعضی ها خیلی استقبال کردن از بازیش اما طرفدارهای واقعی نسخه اولش میدونستن بازی افتضاح شده. منی که نسخه اول رو 2 بار تموم کردم نسخه دوم رو 10 دقیقه هم نمیتونم تحمل کنم و هر وقت وارد بازی میشم و 10 دقیقه بازی میکنم حالم بد میشه
نسخه سومش هم بازی نکردم و نمی کنم اما مشخصه که افتضاحه
فقط نسخه اولش عالی بود
من یادمه وقتی 2 رو شروع به بازی کردن کردم از همون اول جذب بازی شدم. از همون اولش کلی ترسیدم.نقل قول:
اما گیم پلی که تغییری نداشته نسبت به قبل فقط یه قابلیت نشستن و شیرجه زدن اضافه شده بهش. البته اینو من به این خاطر میگم که نسخه 2 رو دیروز دوباره تموم کردم.
همون اول که بهت میگه باید بدوئی و زامبیا میان دنبالت ... اون موقع گیم پلی و ویژگی های بازی خیلی جدید و نو بود.
حتی آخراش دیگه اینقد میترسیدم که مجبور شدم نور صفحه مانیتورو زیاد کنم :n08:
ولی این یکی اصلا ویژگی های گیم پلی دوم رو نداره.
راستی گیم پلی با کنترل پلایر فرق داره ! این تغییری که شما میگی جز کنترل پلایره نه گیم پلی. گیم پلی میشه مرحله ها و اتمسفر بازی و ... که به نظرم تغییرات زیادی کرده و البته کنترل پلایر هم زیر مجموعه ی گیم پلیه.
تازه هر بازی نسبت به زمان خودش کلی پیشرفت میکنه، مسلما وقتی من فارکرای و دویل می کرای با اون کنترل رووون بازی کردم دیگه این بازی بهم حال نمیده که :n24:
من تا اینجا که پیشرفتی توی بازی ندیدم.
به نظر من ترس مثل نیکوتین میمونه کسی که برای بار اول نیکوتین وارد بدنش بشه دچار تحول میشه اما این شخص بعد یه مدتی میبینه دیگه اون مقدار براش جوابگو نیست و باید مقدارش زیاد بشه ترسی هم که تو نسخه اول بود به همین شکل بود من یادمه نسخه اول بازی همون اول که در بسته میشد یه دفعه از سقف میرختن پایین سریع کامپیوتر رو ریست کردم تا اون موقع به اون شدت نترسیده بودم:n08: :n02: و اولین بازیی بود که سبک SH رو متحول کرد.
اما نسخه دوم این ترس یخورده برام کمتر شد وباعث شد تا بازی رو روی نرمال یا نهایتا روی هارد برم. حالا تو نسخه سوم دقیقا حرف شما درسته اون حس ترس رو القا نمیکنه . و حرف من سر اینه که این بازی رو باید رو درجه سختی بالا رفت تا شاید بشه به اون دلهره ای که میخوایم برسیم.
الان افرادی که نسخه های قبلی رو بازی نکردن این نسخه براشون میتونه دلهره آور و ترسناک باشه. ولی شاید این نظری که من دارم اشتباه باشه و در مجموع با حرف هاتون موافقم.تغییراتی که تو بازی به وجود اوردن باعث شده تا از المان های ترس فاصله بگیره و تا اینجا که من بازی کردم اصلا نترسیدم:n15:
سلام من اینجا در Dead Space 3 گیر کردم...از دیوار میری بالا با طناب... اون برآمدگی رو نمیشه رد کرد و هیچ دکمه ای هم روشن نمیشه...حدود 49 50 درصد هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چکارکنم؟
از اون برامدگی نمیتونید بپرید . شما باید نشونه ماوس رو به طرف را ستتون بگیرید و بپرید اون طرف.نقل قول: