توی Match Day اول کلاً ترنسفر نامحدود بوده پس استفاده از Wild Card بی معنی بوده
احتمالاً کورش که زده اون رو برای Match Day دومش به حساب اورده
توی Match Day اول کلاً ترنسفر نامحدود بوده پس استفاده از Wild Card بی معنی بوده
احتمالاً کورش که زده اون رو برای Match Day دومش به حساب اورده
مشکل اینجاست که من تو روز دوم سوم مچ دی اول ترنسفر رو انجام دادم، و در اون موقع ترنسفرها ممنوع بود و 3 امتیاز کسر میکردنقل قول:
در نتیجه از Wildcard استفاده کردم ...
بحث چه کشی پیدا کرد ماشاالله : دی
بیخیال، ایشالا که امتیازی کسر نمیشه ازم تو دور بعدی : دی
بهتر من شد ! هر چی خواستم ترنسفر انجام میدم حالا : دی
مرسی از همگی :40:
ببینید اصلا در طول هر مچ دی امکان ترانسفر وجود نداره اگرم کسی ترانسفری داشته اون برای مچ دی دوم به حساب میومده(اشتباهی که من و بعضی از دوستان مرتکب شدیم)
Wildcard قابلیت جالبیه که فقط یک بار در طول مسابقات یه شما اجازه می ده هر چی خواستید ترانسفر ازاد داشته باشید و زمانشم تا Deadline بعدیه.(ترانسفر ازاد ترانسفریه که از شما امتیاز کم نمی کنه )
مثلا کوروش خان بنا به گفته خودش ترانسفراشو تو روز دوم سوم مچ دی اول انجام داده که در واقع برای مچ دی دوم حساب می شده .
و تا الان هرکی از Wildcard استفاده کرده زمان ترانسفر ازادش تا Deadline بعدی یعنی امروز تا قبل از بازی اول هست.
و اگه کسی تا قبل از بازی اول امروز از Wildcard استفاده نکنه دیگه در طول مچ دی دوم نمی تونه ازش استفاده کنه .واگرم در طول مچ دی دوم ترانسفری کنه ترانسفر برای مچ دی سوم حساب میشه.
با اينكه تيمم امتياز بالايي نگرفته ولي با اين حال فعلا با همون بازيكن ها ادامه ميديم و بدون هيچ تغييري تا برسه به مرحله حذفي
از wildcard و اينجور قرتي بازي ها هم استفاده نميكنيم :31:
بعید میدونم اینطور باشه....الان چک کردم , دور قبل گلرتون همون لیندگارد بوده ظاهرا! و هیچ امتیازی از دروازه بان نیاوردین..مثل خودم!:20:نقل قول:
دوستان این Wild card الآن دقیقا کجا هست !؟ چطور می تونم ازش استفاده کنم ؟
شما برو تو قسمت ترنسفر و جابه جایی هاتو انجام بده بعد اون confrim رو بزن یه صفحه دیگه باز میشه که تایید نهایی هستش اونجا گزینه use wild card هستش ...نقل قول:
حل شد قضیه :20:
مرسی .
بدجوری به این Wild Card احتیاج داشتم چون نصف تیمم اصلا بازی نمی کردن .
از Wild Card استفاده کردم ، 6 تا ترسفر کردم.
اینبار دیگه واقعا Makhuf (مخوف) شد تیمم :31:
امیدوارم این دوستانی که اوردم برای Match day 2 گند نزنن :31:
دو سوال:
1: اين مچ دي كلا يه نفر توضيح بده ببينيم داستان چيه.؟ مثلا مچ دي 1 يعني چي؟
2: چرا امتياز من تو ليگ پي سي ثبت نميشه و تو رنكينگ نيستم.؟