این 2 تا خطا که شما میگی خطای لاگین شدنه، یا سرور ها آفلاین بوده اون لحظه یا User و Pass خودت رو اشتباه میزدی.نقل قول:
ولی Invalid Client خطای آپدیته، باید فایل Launcher رو باز کنی و بذاری بازی به آخرین پچ ارتقا داده بشه.
Printable View
این 2 تا خطا که شما میگی خطای لاگین شدنه، یا سرور ها آفلاین بوده اون لحظه یا User و Pass خودت رو اشتباه میزدی.نقل قول:
ولی Invalid Client خطای آپدیته، باید فایل Launcher رو باز کنی و بذاری بازی به آخرین پچ ارتقا داده بشه.
من با همون کسی که سی دی رو ازش سفارش داده بودم تماس گرفتم گفت سرور های بازی کلا آفلاین شده و معلوم نیست کی باز میشه.شاید ۱۰ روز دیگه.این درسته؟شما هم نمیتونین برین تو بازی؟ولی درمورد آپدیت...حجمش زیاده نمیتونم با اینترنت که حجمش محدوده دانلودش کنم.چی کار کنم به نظرتون؟مگه اولش گیم پلی رایگان نداره؟زنگ زدم به یه سایتی که گیم پلی میفروخت گفت نیازی نیس بخرید تا ۹ روز دیگه بازی فری میشه.فکر کردم شاید چون اکانت رو فقط ثبت نام کردم ولی پولی نریختم اینجوری شده.رمز رو اشتباه نمیزنم آخه با همون رمز وارد سایت اصلی میشه ولی وارد بازی نمیشه.میشه راهنماییم کنین من میخوام این بازی رو اجرا کنم.نقل قول:
من با همون کسی که سی دی رو ازش سفارش داده بودم تماس گرفتم گفت سرور های بازی کلا آفلاین شده و معلوم نیست کی باز میشه.شاید ۱۰ روز دیگه.این درسته؟شما هم نمیتونین برین تو بازی؟ولی درمورد آپدیت...حجمش زیاده نمیتونم با اینترنت که حجمش محدوده دانلودش کنم.چی کار کنم به نظرتون؟مگه اولش گیم پلی رایگان نداره؟زنگ زدم به یه سایتی که گیم پلی میفروخت گفت نیازی نیس بخرید تا ۹ روز دیگه بازی فری میشه.فکر کردم شاید چون اکانت رو فقط ثبت نام کردم ولی پولی نریختم اینجوری شده.رمز رو اشتباه نمیزنم آخه با همون رمز وارد سایت اصلی میشه ولی وارد بازی نمیشه.میشه راهنماییم کنین من میخوام این بازی رو اجرا کنم.کسی هست بتونه بازی رو واسم نصب کنه؟نقل قول:
10 روز که نه ولی برای پچ جدید شاید چند ساعتی آفلاین باشه. بازی های آنلاین مدام آپدیت میدن، شما یا باید اگر اینترنت شبانه مجانی داری شب ها بذاری بازی آپدیت بشه، یا اگه شبانه مجانی نداری مجبوری یه جوری هر دفعه نسخه جدیدش رو تهیه کنی و یا حجم بخری و آپدیت کنی. هر دفعه که آپدیت میاد دیگه نمیتونی با نسخه قبلی بازی کنی. باید آپدیت کنی.نقل قول:
این بازی اول که اومد شارژ ماهیانه میخواست، اما به دلیل اینکه استقبال ازش خیلی زیاد نبود مجبور شدن شارژ رو حذف کنن و فقط 1 بار باید بازی رو خرید. حالا که شما خریدی دیگه نیازی نداری پول اضافه بدی.
سلام
این بازی Pay 2 Play هست؟ اگه آره چقدر میدین ماهیانه؟
تو گیم ساعتی چقدر حجم می خوره؟
قراره فردا b2p بشهنقل قول:
منم بدم نمیاد یه امتحانیش بکنم
بازی b2p شد
فعلا دارم کلاینت رو دانلود میکنم
کیا اینجا بازی میکنن؟
سلام.
من یه اکونتی قبلا داشتم الان یوزر پسمو یادم رفته. وقتی میرم صفحه لاگ این و یوزرنیمو میخوام بگیرم صفحه جدید باز نمیکنه همو صفحه قفل کرده. اکونت جدیدم نمیتونم بسازم؟ کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
از قندشکن استفاده کننقل قول:
دوستان من یه کم گیج شدم.
من الان امکان تهیه ی نسخه ی اصلی بازی رو دارم. می خواستم بپرسم اگه الان این نسخه ی اصلی رو بخرم می تونم تا ابد بازی کنم؟ یا نه بایستی ماهیانه پول چرداخت کنم و اکانتم رو شارژ کنم؟