نقل قول:
اتفاقا خیلی وقت بود فرصت نشده بود با سهیل و حامد صحبت کنم، دلم براشون تنگ شده بود که الان فرصتش مهیاست .
قربونت برم عزیز دل ...ولی موضوع اینه که الان من اصلا دیگه رسما از مباحث کناره گیری کردم و تا مدتها هم قصد ندارم عضویت تیمی رو قبول کنم : دی
من از تو که یک ادم منطقی هستی ازت میپرسم فرض کنیم یک گیمر تازه وارد اومده و از تو می پرسه Halo بازی کنم یا COD:MW ...؟ (فروش رو فاکتور بگیریم)
چجور می خوای یارو رو قانع کنی که مثلا Halo برتره یا MW ..میدونی اصل حرفم چیه چون هر دو نمراتشون کم و کثری نداره ، هر دو از عناصر داخل بازی (مولتی پلیر، گیم پلی داستان و...) از همدیگه کم نمیارن و کل کل میکنن
جایزاه هاشون هم که شوتر سال خودت میدونی کدومه....الان قانعش کن دیگه....می خوام اینو برسونم که الان برتر بودن Halo دیگه مشخصه نیازی نیست که سند بیاری چون تو برای جواب دادن به سهیل از مدرک استفاده کردی چند تا سایت و یوروگیمر و فلان در حالی که این جواب منطقی برای سهیل نبود ....
نقل قول:
راستش اینجا منظورت از تحولو نفهمیدم . منظور نو اوری اگه هست قبول ندارم حرفتو . ببین نمونش انچارتد یه بازی بی نظیره که تقریبا خالی از نواوریه . یعنی یه کالکشن از بهترین گیم پلی ها رو جمع کردن به عنوان یه بازی میدن بیرون ( که بنظر من تقلید اصلا هم کار بدی نیست اگه اصولی باشه .) یا کیلزون که تقریبا چیزی- هست بین هیلو و سری COD . رسیستنس رو قبول دارم کلا یه تجربه جداییه از بقیه بازی های این سبک .
ارمین این حرفت خیلی شک برانگیزه از کسی که بازی هاشو اوریج تهیه میکنه (از انچارتد حمایت نمی کنم ولی) تو عنوانی رو که کمی بازی خوبی هستش رو در یک جمله دو سه کلمه ای سادش کردی این واقعا در سطح گیمری مثل تو نیست خب من واقعا نمی دونم چی بگم برا این حرف (چند وقت پیش با یک عزیزی حرف میزدیم گفت..: مگه هر بازی که اون المان هارو داشته باشه میشه تقلید ) خب من الان موندم که چجوری انچارتد در یکی دو کلمه ساده خلاصه شد رفت پی کارش و این حرفت واقعا رد هستش و بسیار نسنجیده میبینمش...
نقل قول:
سهیل از نظر تعداد که من هیچ حرفی ندارم ، قطعا سونی خیلی جلوتره و کاملا حرفتو قبول دارم .
در زمینه سخت افزار اصلا اطلاعات ندارم ولی خدایی بازی های مولتی پلتفرم معمولا رو XBOX 360 بیشتر جواب میده .
ببین سهیلی من دارم منطقی بجث میکنم ، کسی اگه بگه گیرز 3 از انچارتد 3 بهتره دو حالت داره ! یا خیلی خیلی خیلی گیرز رو دوست داره ( از اون فنای تپل !) یا داره تعصبی بحث میکنه ( البته من فقط راجع به نسخه سوم صحبت میکنم ، دو نسخه قبلی بنظر من بسیار بهتر بودن )
ارمین یک موضوعی رو میگم ناراحت نشی به دل نگیر باشه..؟ چون صفحه قبل گفتم فک کنم نگرفتی این که تو منطقی حرف میزنی یعنی چی..؟ یعنی اگر من یا سهیل یا ما بی منطقیم پس این خوشحالیت بابت این که مدتیه با ما بحث نکردی باید بی دلیل باشه....چون که حرف های خودت هم توشون بی منطقی هست پس این صحیح نیست که من بیام و به تو بگم من دارم منطقی حرف میزنم. و تو بی منطقی.
نقل قول:
راستش اینجا منظورت از تحولو نفهمیدم
چقدر تیکه تیکه شد نقل قول ها..:دی
ارمین منظور سهیل از نواوری یعنی این که ریسک کنی جرات اینو داشته باشی تا عناوین مختلف رو ارائه بدی و این که تجربه شکست خوردن یا پیروز شدن اون رو بچشی...این حرکت این حرف خیلی معنی داره که یکیش یعنی احترام به اون شخصی که چند صد دلار داده بابت وسیله ای که می خواد توش بازی کنه و اتفاقا می خواد خیلی رنگارنگ باشه این تنوع که تو ضمینه صنعت گیم میشه این تنوع رو در مجموعه ای از اولویتی به نام ژانر یا سبک قرارش داد که من در این نسل و نسل های قبلی کمپانی Sony رو خیلی سرتر میبینم چون ژانری نیست که تو عناوینش نباشه ، سبکی نیست که برای گیمری که کنسولشو خریده نبوده باشه چرا که سونی میتونست با ارائه چند قسمت از مجموعه GOW به راحتی هم پول به جیب بزنه هم فکر و دغدغه ای از بابت کیفیت بازی هاش فروشش و ریسکهاش نداشته باشه...
چیزی که الان شدیدا داره روی Beyond می چرخه و ممکنه اون بازیی نباشه که صنعت و گیمرها در انتظارش هستند ولی حرکت اون فکر اون ایده تحسین برانگیزه و حتی در موقع شکست میتونه راهنمایی باشه برای سازنده های دیگر و افرادی دیگر...
فدات..