نقل قول:
واقعا گیم پلی بازی بسیار پیشرفت داشته و طبیعی شده.
میشه بگی دقیقا کدوم بخش گیم پلی بسیار پیشرفت داشته و باعث شده شما فکر کنین بازی طبیعی شده !!!؟؟؟
نقل قول:
دروازبان ها واقعا عالی عکس العمل نشون میدن و خیلی خیلی عالی شدن
دوست عزیز نسخه دموی بازیه PES 2013 رو بازی کردی دیگه ؟ دروازه بانا عالی عکس العمل نشون میدن ؟ هنوز بیش از 50 درصد انیمیشن های دروازه بانا متعلق به نسخه قبلیه ، بعدا چطور شده الان دارن طبیعی واکنش نشون میدن !!! این که یه بار یه شوتی بزنی دروازه بان بتونه توپ رو بگیره و مثله نسخه قلی لایی نخوره باعث نمیشه به دروازه بانای این نسخه بگیم خیلی خیلی عالی !!!
نقل قول:
حرکات فوق العاده نرم و طبیعی کار شده و مخلوطی از بازی فیفا و سبک پی اس هست
نزن این حرفو عزیز برادر ! انیمیشن های سری بازی های ورزشی EA حالا چه فیفا چه بازی هایه دیگه ای مثله هاکی و ... جزئ بهترین انیمیشن های این نسل هستن . این بازی جز ئ ضعیف ترین بازی های این نسل در زمینه انیمیشن هستش ! شما چی دیدین که دارین این دو بازی رو از نظر انیمیشن با هم مقایسه میکنید نمیدونم ! ( هر چی بیشتر پستتونو میخونم بیشتر شک میکنم همین بازی PES 2013 رو انجام دادین یا نه !)
نقل قول:
چهره بازیکنان بهتر شده یعنی حرکات چهره مثه ابروها و چشمها و تکان خوردن پوست صورت در زمان حرف زدن بازیکن و چین و چروک های روی صورت عالی کار شده
این بخش رو کامل بحث کردیم یه بار ! فقط همینو بگم تا وقتی تکنولوژی یه نسل عقب مونده گرافیکی این بازی عوض نشه و کلا تکسچر پوست عوض نشه کلا گرافیک چهره ها در این بازی غیر ممکنه خوب بشه .(این بخش پستم نقل قول نشه چون همین یه هفته پیش کامل بحث کردیم )
نقل قول:
برخوردها و فیزیک بازیکنان خیلی بهتر شده
با این بخش پستتون موافقم اگه قیدتون رو عوض کنید و به جای خیلی بزارید بسیار بسیار کم !!!
نقل قول:
داوری هم احساس می کنم کمتر شده اون حساسیتهای بیجاش
اشتباه احساس میکنید ! حساسیت احمقانه داور بسیار بسیار بیشتر شده !
نقل قول:
حرکات تماشاچیان نرم تر و بهتر شده
هر چی فکر میکنم حتی یادم نمیاد خوده سازنده ها از بهبود در این بخش حرف زده باشن ! حالا شما چجور پیشرفت دیدی !!!!
+
تا وقتی عینک تعصب رو برندارید نمیتونید ( یا بهتر بگم نمی خواهید !!!) عیب های بسیار و عقب موندگی واضحه بازی رو تشخیص بدین !
نقل قول:
با سلام
دوستان من مشکلی داشتم
الان وارد انجمن شدم وای چه خبره یکی می تونه لینک دانلود دمو بدون مشکل و با لینک مستقیم بزاره
ممنون میشم
دوستان تو رو به خدا اینقدر پست الکی ندین !!! دوست عزیز 100 صفحه تاپیک که نیست ! همین 4 یا 5 صفحه اخر پره لینکه خودت بگرد پیدا میکنی !!!!