دوست عزیز لینک دانلود این کرنل رو به ما ندادی یانقل قول:
بعد شما نصب کردی؟ازش راضی هستی؟مشکلی نداره؟
خواهشا لینک دانلودشم بذار
ممنون
دوست عزیز لینک دانلود این کرنل رو به ما ندادی یانقل قول:
بعد شما نصب کردی؟ازش راضی هستی؟مشکلی نداره؟
خواهشا لینک دانلودشم بذار
ممنون
سلام
من این گوشی رو دیروز برای خانومم خریدم
خودم سولا دارم که راضی هستم ولی گوشی خانومم دیروز با اونکه فروشنده دوربین رو تست کرد ولی بعد که رفتیم خانه دوربین رو اومدیم دوباره عکس بگیریم گفت که نمیدونم دوربین موجود نیست اینا روشن نمیشد
گوشی رو خاموش روشن کردیم درست شد
این مشکل از چی هست ؟
میترسم نامرد جنسی قالب کرده باشه
چون توی ایران اورجینال اورجینال نمیخریم که ! گوشی رو باز کردیم میبینیم روش یک سری نرم افزار فارسی مثل حافظ سعدی اینا نصب شده !! چرا اونوقت ؟
اینا روی همشون نصبنقل قول:
سلام
من این گوشی رو دیروز برای خانومم خریدم
خودم سولا دارم که راضی هستم ولی گوشی خانومم دیروز با اونکه فروشنده دوربین رو تست کرد ولی بعد که رفتیم خانه دوربین رو اومدیم دوباره عکس بگیریم گفت که نمیدونم دوربین موجود نیست اینا روشن نمیشد
گوشی رو خاموش روشن کردیم درست شد
این مشکل از چی هست ؟
میترسم نامرد جنسی قالب کرده باشه
چون توی ایران اورجینال اورجینال نمیخریم که ! گوشی رو باز کردیم میبینیم روش یک سری نرم افزار فارسی مثل حافظ سعدی اینا نصب شده !! چرا اونوقت ؟
سلام مجدد
خیلی بدم میاد گوشی خودم هیچ ایرادی نداشته ولی این کم کم داره ایراد نشون میده که از قضا باید دست خانومم هم باشه !
الان این قطع شدن هی صدای پیغام مال چیه که دیدم بعضی دوستان هم اشاره کرده بودند ؟
چطوری درست میشه ؟
سلامنقل قول:
این یه باگ هست که توی رام 4 وجود داره.شما یا باید صبر کنی ورژن بعدی اندروید بیاد که آپ کنی تا درست شه یا اینکه رام 4 بیلد c.1.0 رو دان کنی و فلش بزنی.من خودم رام 4 بیلد c.1.0 رو نصب کردم این مشکل رو نداشتم مثل اینکه توی این ورژن رفع شده.
سلام ببخشید دیر شد:نقل قول:در ضمن من نصب نکردم چون گارانتی دارم:(کد:http://---------.ir/Forum/thread118173.html#post735439
معمولا بخاطر نرم افزار های ذخیره سازی انرژی هستنقل قول:
اونا هم تقصیر مغازه داره!!!
خب عزیز تو رام های سری c و 54 این مشکل حل شده در ضمن این مشکل تو همه ی p&sola&uنقل قول:
بوده ها!!
نه دوست عزیز وقتی گوشی رو میخرید چیزی به صورت پیش فرض روش نصب نیست.اون نرم افزارهای فارسی و .... رو فروشنده برات نصب کرده که یه پولی هم اونطوری بگیرهنقل قول:
آقا ممنون لطف کردینقل قول:
pishiii جان کاش از طبقه 6علائدین میگرفتی:(
سلام عزیزمنقل قول:
والا من تهران نیستم وگرنه برای خرید هم از شما راهنمایی مکان خرید میگرفتم همونطوری که این گوشی به پیشنهاد شما بود
سلامنقل قول:
خب عزیز تو رام های سری c و 54 این مشکل حل شده در ضمن این مشکل تو همه ی p&sola&u
بوده ها!!
خیر من خودم سولا دارم 4 ماهه هیچ گونه مشکلات این چنینی نداشتم و حتی 3 ماه پیش یکبار هم با استفاده از خود گوشی آپدیت کردم
سلام ممنونم فقط من هنوز یکبار هم از طریق غیرخود گوشی آپدیت نکردم اگه میشه راه حلش رو بگیدنقل قول:
سلام
این یه باگ هست که توی رام 4 وجود داره.شما یا باید صبر کنی ورژن بعدی اندروید بیاد که آپ کنی تا درست شه یا اینکه رام 4 بیلد c.1.0 رو دان کنی و فلش بزنی.من خودم رام 4 بیلد c.1.0 رو نصب کردم این مشکل رو نداشتم مثل اینکه توی این ورژن رفع شده.
والا من پول نرم افزار ندادم ! یعنی اگه نرم افزار میگفت میگفتم نمیخوام چون خودم همه چیز روی گوشیم داشتم و فقط یک بلوتوث کردن لازم بود و این هم از جایی که خریدم از همه جا ارزونتر حساب کرد و پول نرم افزار نگرفتنقل قول:
نه دوست عزیز وقتی گوشی رو میخرید چیزی به صورت پیش فرض روش نصب نیست.اون نرم افزارهای فارسی و .... رو فروشنده برات نصب کرده که یه پولی هم اونطوری بگیره
ولی آدم بی شرفی بود به نظرم چون از جایی که سولای خودم رو خریدم هم که اون هم اون موقع از همه جا ارزون تر میداد رفتم سوال کردم قیمت کمی بالاتر داد ولی گفت حواست باشه همه این گوشی ها تو جعبشون برچسب داره
ولی این یارو قیمت رو پایین گفته بود ولی برچسب رو برداشته بود و به خاطرش یک 8 تومن کرد تو پاچه ما ! حالا برای مامانم میخوام گوشیش رو عوض کنم شاید همین گوشی رو برداشتم اگه سولای خودم رو برنداشتم
اون موقع دیگه حواسم هست
کلا موبایل فروش جماعت بی غرض بگم ایشالا اگه دوست موبایل فروشی اینجاست به دل نگیره
آدم های 7 خطی هستند و خیلی..... !!!
====
یک سوال اینکه میگن گوشی رو همون موقع که میخری باید 8 ساعت بذاری شارژ درست میگن ؟ اگه نذاری چی میشه حالا ؟ و اینکه چون این گوشی ها آک آک نیست قبلا اینا تست کردن نرم افزار نصب کردن اینا خودشون این 8 ساعت رو گذاشتند ؟
مشکلاتی که U داره حل میشه با آپدیت. سونی همیشه اول کار مشکل دار میده بیرون:دی
کل بازار همینه متاسفانهنقل قول:
کلا موبایل فروش جماعت بی غرض بگم ایشالا اگه دوست موبایل فروشی اینجاست به دل نگیره
آدم های 7 خطی هستند و خیلی..... !!!
====
نقل قول:
یک سوال اینکه میگن گوشی رو همون موقع که میخری باید 8 ساعت بذاری شارژ درست میگن ؟ اگه نذاری چی میشه حالا ؟ و اینکه چون این گوشی ها آک آک نیست قبلا اینا تست کردن نرم افزار نصب کردن اینا خودشون این 8 ساعت رو گذاشتند ؟
نقل قول:
خیر برای باتری های جدید که تقریبا 5ساله تو بازارن نیازی به این کار نیست.نقل قول: