اقا یکی مختصر داستان این نسخهResident Evil 5: Gold Edition برا من بگه من Gold Edition رو گیر نیاوردم.
Printable View
اقا یکی مختصر داستان این نسخهResident Evil 5: Gold Edition برا من بگه من Gold Edition رو گیر نیاوردم.
آخه میدونی چیه داداش؟یه چیزی میگم نخندید بهما:31:نقل قول:
من تریلر اینو دیده بودم نظرم روی این بازی بود که میترکونه اشتباهی توی راکون سیتی نظر دادم:31:بعد بچه ها مخالف بودن هی کل کل میکردم و میگفتم نه میترکونه و الکی نظر مثبت میدادم تعجبم میکردم چرا همه مخالفن . بعد که اون بازی اومد تازه فهمیدم نظرو اشتباه اونجا میدادم نظرم برا این تاپیک بوده:31:
گفتم بیام بگم آقا اون نظرای اون تاپیکه همه مربوط به اینه اشتباه شده:31:
ولی میترکونه:31:
با سلام . تو یکی از سایتای دانلود ایرانی نسخه 6 برای ایکس باکس رو گذاشته بود . واقعا منتشر شده ؟ برای PC کی میاد؟
تاریخ فروشش تو بقالیا به ایرانی کی میشه ؟؟؟ نوامبر کیه ؟
نقل قول:WHAT THE F..K:18:نقل قول:
نه بابا کی گفته؟:18:
نسخه 6 واسه ایکس باکس فکر کنم منظورشون راکون سیتی بوده و اونوقت وقتی 6 بیاد میگن این نسخه 7 هستش:27:
مثل بازی های GTA که اگه همینجوری پیش میرفتن تو ایران جی تی ای 10 قبل از GTA 4 میآمد:31:
طی پیغامی که آخر تریلر تردید یا شک (debut) که از RE6 پخش شده ای بازی در 26 آبان 91 عرضه میشود:11:
ای بابا پس اون نبوده ؟ حالا تاریخ انتشار رسمیش کی هست؟
طی پیغامی که آخر تریلر تردید یا شک (debut) که از RE6 پخش شده ای بازی در 26 آبان 91 عرضه میشودنقل قول:
منبع دوتا پست بالاتر!:31:
نقل قول:debut : آغازنقل قول:
Doubt : شک و تردید
حواسم نبودنقل قول:
ببخشید:11:
اشتباه دیداری بود:31:
این نسخه وقایعی که کریس و جیل به عمارت وسکر میرن رو نشون میده..نقل قول:
بازی همون نسخه 5 هستش با این تفاوت که چند دقیقه ابتدای بازی رو با جیل هستیم که میریم به عمارت وسکر
درگیری رخ میده و جیل خودشو با وسکر از پنجره بیرون پرت میکنه از اون به بعد فکر میشه که جیل مرده
بعد که اولین بار جیل و کریس همدیگرو میبینن و کریس موفق میشه تا اون وسیله رو از سینه جیل جدا کنه بازی میره روی جیل و از دید اون پیگیری میشه با جیل مراحلی رو طی میکنیم جاش (مرد سیاه پوست) رومیبینیم و...تا این که در سکانس اخر با هلیکوپتر میریم کنار کریس و شیوا و با اونا بازی تموم میشه
این نسخه تقریباد 20 دقیقه مراحل جیل روهمراه داره.