سلام...
در اندروید چطور میتونم محل نصب برنامه ها را به مموری کارد خارجی منتقل کنم که برنامه ها در مموری کارد مستقیم نصب و ذخیره بشن ؟
Printable View
سلام...
در اندروید چطور میتونم محل نصب برنامه ها را به مموری کارد خارجی منتقل کنم که برنامه ها در مموری کارد مستقیم نصب و ذخیره بشن ؟
سلام به دوستان عزیز
من تبلت لنوو s6000 دارم سوال دارم:
1-صدای تبلتو هنگام روشن شدن چجوری میشه قطع کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
دوستان تو عملیات روت چقد احتمال داره گوشی بریک بشه؟ یا صدمه بخوره؟ تو این موقع چطور میشه درستش کرد؟
دوستان چرا بعضی نرم افزار ها یهو از کار میوفتن و هرچی دوباره نصب میکنم هم باز کار نمیکنن ؟
سلام.منم دارمش این تبلتو.نمیشه کم کرد.فقط اگه قبل از خاموش کردن روی حالت میتینگ یا سایلنت گذاشته باشی هنگامی که روشن میشه صداش قطعه.نقل قول:
از نظر لایسنس؟که باید با یه. برنامه که کلا ردشو حذف کنه حذف کنید و تاریخ رو یکم عقب برگردونید.از نظر فورس کلوز که ممکنه با برنامه ای خاص تداخل داره و باید اونو حذف کنید ویا حاغظه داخلی پرشده و مشکل سازنقل قول:
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2
اگه درست و سازگار با دوایس شما باشه احتمال خرابی کمتر از 1 % و اگه هم مشکلی پیش بیاد یه فلش همه رو رفع میکنه.ندیدم تو روت دستگاه هارد بریک بشه همه سافت بریک هست.نقل قول:
مثلا انلوک روت احتمال خرابی دوایس 0 هست.
سلام .تبلت روت کنید و از فولدر /mnt system/framework/media فایلش رو یا حذف یا جایگزین کنید.مسولیت با خودتون.نقل قول:
سلام یه اموزش هست که کلا جایگزین میکنه ادرس پیشفرضو که به ریسکش نمیارزه.بهتره از لینک اس دی استفاده کنید.نسخه جدیدش قابلیت appمووو هم اضافه کرده.نقل قول:
سایت اصلیش هست .ساپورتشم خوبه.نقل قول:
انجمن تخصصی اندروید..---------