دوستانی که پایه هستن قرار بذارید بریم یه TeamDeathmatch بزنیم با هم.
Printable View
دوستانی که پایه هستن قرار بذارید بریم یه TeamDeathmatch بزنیم با هم.
سلام به همگی....دوستان لطف کنید بگید شما برای بازی کردن cod mw3 به صورت آنلاین از چه سرعت و ترافیک اینترنتی استفاده میکنید ؟؟ من اینترنت 256 با حجم 4 گیگ دارم و یه جورایی معتاد این بازی شدم ولی از طرف دیگه نگران حجم ماهیانه ام هستم.... حالا اگه من از اینترنت مخابراتی استفاده کنم جواب میده ؟؟ من ساکن تهرانم
( لطفا 2 سوال را همزمان جواب بدید ) با تشکر
نمیدونم چرا واسه من نمیشه مولتی افلاین زدنقل قول:
شما طبق اموزش تاپیک رفتید
بله....... مو به مو مثل آموزش تاپیک جلو رفتم.....برای من هم بعضی اوقات یه سری مشکلات پیش میاد....شما باید هر راهی که به ذهنتون میرسه را امتحان کنید بلکه جواب داد ..... یه بار سرور را عوض کنید یا مثلا آی پی ها را عوض کنید بلکه نتیجه گرفتیدنقل قول:
کسی میدونه استیم مپ جدید نمی خواد بده؟
------------------------------------------------
[فروش اکانت ارجین و استیم mw3 . bt3 . need for speed run . fifa 12 هرکی خواست پیغام خصوصی بده
سلامنقل قول:
اگه از آموزش من استفاده کردید شما به جای اون فایل bat اولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید برای ران کردن سرور و اگه بازم نشد چک کنید ببینید windows account name دو تا سیستم مثل هم نباشه و با هم فرق داشته باشه (منظورم همون user name ویندوز هست).خواستید آموزشم یه بار دیگه بخونید تا اشتباهی نکنید.
این کارا رو انجام بدید ببینید بازم time out میدید یا نه؟ خبر بدید:11:.
سلام
آموزش (پست اول) مثل Alter MW2 هست یا فقط برای بازی روی لن و بدون سرور؟؟؟
یکی به من بگه چرا همه به کمپرها فحش میدن؟!!!
آخه کسی که دوست داره اسنایپر باشه چطور میتونه کمپر نباشه؟ اسنایپر بودن بدون کمپ کردن معنی نداره!!!
بیشتر منظور کمپ کردن تو جاهایی هست که به دنیا میای!نقل قول:
خوب مجبوری، نکمپ که باعث آزار بقیه بشی .:46:نقل قول:
یکی به من بگه چرا همه به کمپرها فحش میدن؟!!!
آخه کسی که دوست داره اسنایپر باشه چطور میتونه کمپر نباشه؟ اسنایپر بودن بدون کمپ کردن معنی نداره!!!
اینم یه شات جالب که دیدنش خالی از لطف نیست .کیفیت فیلم رو تا حد ممکن پایین آوردم ،ببینید و حال کنید.
کد:http://www.uploadbaz.com/kcy1e0s52juk