سلام به همگی.....
من تو یه جایی خوندم که این DVD sup.mti هم دی وی دی می خونه هم رایت میکنه و هم بلو ری می خونه درسته؟اگه اونطوری باشه که n55sf بلو ری هم داره...........با تشکر که جواب میدین...........
Printable View
سلام به همگی.....
من تو یه جایی خوندم که این DVD sup.mti هم دی وی دی می خونه هم رایت میکنه و هم بلو ری می خونه درسته؟اگه اونطوری باشه که n55sf بلو ری هم داره...........با تشکر که جواب میدین...........
به احتمال 99.99 ٪ اشتباه ه اين مطلب !نقل قول:
اون يك صدم درصد هم احتمال خطاست !
دوست عزيز لطفا بيانيه هاتون رو جاي ديگه صادر كنيدنقل قول:
تو كلاساي دانشگاهمون بنا به شريط اكثرا لپ تاپ دارن !
يه شو ي لپ تاپ به تمام معنا !
همه هم پسنديدن ان 55 رو !
كيفيت صداش و صفحه نمايشش كافيه تا اچ پي رو ... !
تنها مزيت اچ پي ارزون بودنش اونم به واسطه بدون گارانتي بودنشه !
اگه سوال يا نظري درباره اين سري داريد بفرماييد اگه نه كه ... !
قيمت ها هم واقعا غير قابل پيش بينيه !
من دوشنبه پيش 1500 خريدم نازنين رو !
.نقل قول:
.
.
.
اشتباه بهت گفتن دوست عزیز............
CD : Read / Record
DVD : Read / Record
فقط همین ها رو انجام میده
.
.
زیاد به Blue -Ray فکر نکن قیمتش بالا هست بعدا که فراون شد و قیمتش کاهش پیدا کرد یه اکسترنال بخر
full hd چقدره قیمت اصلا تو بازار ایران هست
سلام تشکر می کنم از اینکه جواب دادین..............
من اینو تو بررسی از چندین سایت خوندم.این مطلبو.......
از طرفي اين لپتاپ به يك درايو اپتيكال Super-Multi DVD مجهز شده است. به كمك اين درايو، لپتاپ قادر به نوشتن و خواندن از ديسكهاي Blu-Ray خواهد بود. بنابراين اسپيكرهاي به كار رفته در ساختار N55SF در كنار درايو چند منظوره و همچنين يك وبكم HD، امكانات مالتيمدياي كاملي را در اختيار كاربر قرار خواهند داد. در خصوص امكانات شبكهاي لپتاپ، علاوه بر آنكه به كمك درگاه RJ-45 آن ميتوانيد يك اتصال اترنت گيگابيتي با سرعت بالا را تجربه كنيد، پشتيباني اين ابزار از استانداردهاي بيسيم 802.11 b/g/n نيز يك ارتباط وايرلس مناسب را با ساير منابع شبكه براي شما فراهم خواهد كرد.
آدرس سایتش:کد:http://www.shabakeh-mag.com/article.aspx?id=1005731
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
یا این سایت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان n53sv با کانفیگ i7 ram 4 hdd 500gb++ vga540 FHD کسی با هاش کار کرده؟؟ اون که نوشته 500gb++ یعنی ssd هم داره ؟؟؟ چون توی سایت ایسوز نوشته بود 4 GB SSD میخواستم ببیم این 4 گیگی اس اس دی کارش چی؟؟ با این گانفیگ 1300 می ارزه؟؟
رم تا 16 ساپورت میکنه؟؟
و یک سوال هم این که تفاوت گرافیک انویدیا 540 1 گیگ با 2 گیگ چقدره؟؟؟
و آخرین سوال این که الان اگهبخوام بگیرم باید بازم به برچسب NEW REVISION توجه کنم؟؟؟؟یا دیگه مهم نیست؟؟؟
در مورد N55اینکه سیستم عاملش داسه مشکلی f به وجود نمیاره میشه براش seven اصل جور کرد یا برا بازیا مشکلی ÷یش نمیاد
میشه یکی توضیح بده.
اگه ++ رو تو لیست قیمت های ایرونی دیدی منظورشون RPM 7200 هستنقل قول:
اون 4 گیگ هم واسه هاردهای هیبرویدی هست که در اصل HDD هستن و 4 گیگ SSD هم دارن که نقش بافر رو بازی میکنه و تقریبا سرعت هارد رو 2 برابر میکنه
صرفیدا یا نصرفیدا رو نمیدونم
تا 16 هم ساپورت میکنه
اونم تفاوتی واسه بازی ندارن
واسه نرم افزارهای گرافیکی رندرینگ هم کم
---------- Post added at 01:47 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------
یه سون التیمیت بگیر با remove wat و یا مشابه هاش کرکش کن خیالتم راحــــــــــــــــــــتنقل قول:
توی سایت خود ایسوز یه مدل 500 گیگ 7200 هست که نوشته 500GB 7200rpm With 4 G SSD اینایی که توی بازار ایران هس همونه دیگه درسته؟نقل قول:
پس یعنی میشه ssd بالاتر تهیه کرد و به لبتاپ وصل کرد؟؟؟
بعد این ssd کجای لبتاپ قرار داره؟؟؟ (اگه عکسشو بزارید که عالی میشه که هنگام خرید دقت کنم به اون قسمت)
مثلا 4 گیگ میشه من یه 120 بگیرم بندازم روش یا قابلیت تعویض نداره؟؟؟
و این که فقط این مدلی n53sv که نوشته 500GB 7200rpm With 4 G SSD قابلیت اتصال ssd رو هم داره؟؟؟ بقیه کانفیگ هاش ندارن؟