آره، تستش هم کردم . خیلی خوب جواب می داد .نقل قول:
.
.
.
خیلی خنک کار میکنه این لپ تاپ .
Printable View
آره، تستش هم کردم . خیلی خوب جواب می داد .نقل قول:
.
.
.
خیلی خنک کار میکنه این لپ تاپ .
چند؟از کجا خریدی؟
چند؟از کجا خریدی؟جواب بدید . skadi1که ما رو پیچوند بابا ما به کمک نیاز دارم ککککککککککممممممممممممممم مککککککک.
من 1.360 خریدم .
البته قیمت فروش الان همونیه که توی سایت سازگار زده 1390 .
این هم همین یه دونه بود که من سریع خریدم .تمام فروشنده ها و نمایندگی ها دارند میگند سازگار سر کارشون گذاشته و نمیده بهشون .
شما کلید Fn+F5 رو بزنید امکان خاموش/روشن کردن بلوتوث و وایرلسش هست .نقل قول:
ممکنه بلوتوثش خاموش باشه .
ممنون از جوابتوننقل قول:
اون رو هم امتحان کردم ولی متاسفانه چیزی به اسم بلوتوث نداشت
wireless network card داشت:41:
مثل اینکه لپ تاپت خرابه.باید روز اول بهش می گفتی.حالا چه خبر؟نقل قول:
یه خبر بد::45:این لپ تاپ اومد اما با قیمت بیش از 1400 متاسفانه.
ویه خبر نسبتا خوب این لپ تاپ با کانفینگ بالاتر هم میاد.قیمت اونم حدودا 1500 اما....
نظر من:دلیل کمبود این لپ تاپ در بازار دو چیز می تونه باشه 1:قیمت دلار روبه رشد بود و این لپ تاپو نیاوردن تا دلار بره بالا
2:خواستن طرف رو یه جورایی مجبور به این کنند که باقیمت بالا بخره.:3:
خسته نباشید واقعا انالیزور ه قهاری هستی باید ببرنت برنامه اقتصاد روز پیش بینی اقتصاد 20 ساله اینده رو بکنی:27:نقل قول:
نظر شماره یکت ک کاملا برعکسه چون هرچی دلار بره بالاتر واسشون گرونتر میفته واسه همین این مدل و خیلی وقت پیش وارد کردن ولی دارن کم کم وارد بازارش میکنن ک عطش کاذب واسه این مدل درست شه.
این رو هم همون اولای تاپیک خیلیا پیش بینی کرده بودن:19:
فقط تو رو خدا این تاپیکو خیلی شلوغش نکنید این سازگاریا میبینن فک میکنن خبریه
اگه واقعا قصد خرید داری پاشو بیا خیابون حجاب اونجا نمایشگاهه سازگارم غرفه داره تا 1 مهر اگه فروش نداشته باشن مسولاشون هستن باهاشون صحبت کن فقط یه جوری این تاپیکو تعطیلش کنین من هر موقع میبینم اینجا پست خورده احساس حقارت میکنم ک ی ایرانو ی شرکت پیزوری گذاشته سر کارو قیمت خون باباشو کشیده رو لپتاپا
نقل قول:
خبر که سلامتی
بلوتوث زیاد مهم نیست
nfs hot persuit باهاش بازی می کردم دمای لپ تاپ با speed fan حداکثر روی 81 - 82 درجه می اومد