وای امشیش خیلی جالب بود به خصوص اون تیکش که اون یارو که ترکش خورده بود گفت ایشالله ایشون بیان مشهد ترکش زیارتشون به ما بخوره خیلی خنده بود
Printable View
وای امشیش خیلی جالب بود به خصوص اون تیکش که اون یارو که ترکش خورده بود گفت ایشالله ایشون بیان مشهد ترکش زیارتشون به ما بخوره خیلی خنده بود
شما رو نمیدونم ولی اینو میدونم که اگه خدای ناکرده با یکی دعوا کردم وباز خدای ناکرده یه چیز تیز رو تو شکمش فرو کردم دیگه 5 تای دیگه رو نمی زنم ،دیگه از اون شهر میرم،دیگه حتی تا کیلومتر ها از خانواده اون مقتول فاصله میگیرم و یه عمر عذاب وجدان میگیرم نه اینکه بیام خیلی راحت کنار بابای مقتول بشینم همون بابایی که تا چند وقت پیش باعث خوشحالی خونوادش بود همه رو حرفش حساب میکردن ولی امروز دیگه صدایی ازش در نمیاد.نقل قول:
نمیخوام انشا بنویسم.
ولی به نظر شما کسی که 18 سالشه بچس؟
همین چند هفته پیش کنار مغازه دوستم دعوا شد که هر دو طرفش تقریبا به قول شما بچه بودن همه 15تا 18 یه طرف دعوا فرار کرد اون طرفی که مونده زنگ زد که مثلا ادماش (دوستاش )بیان باورت میشه ادمای اینا کی بودن؟
4تا موتور دو پشته که این هشت نفر جمع سنشون حتی به 100 هم نمیرسید.ساعت 11 شب بود به رفیقم گفتم خانواده اینا چطور گذاشتن اینا الان بیرون باشن به زور میخورد که اینا دبیرستان باشن .یه مشت بچه هر کدومش هم یه کارد برا خودش داشت .خب این بچه وقتی دعوا کنه چون زورش نمیرسه و بچه هم هست فورا چاقو رو مستقیما وارد شیکم طرف میکنه چون حتی چاقو زدن هم بلد نیست و معمولا بار اولشه که داره تز چاقو استفاده میکنه .از فرداش هست که خونواده همین بچه میان التماس و زاری که بچه بوده،اشتباه کرده و ببخشین.
جای اینکه بیان تربیت بچه بدن میان چاقو زدن رو به طور غیر مستقیم ترویج میدن و اقا احسان گل هم میاد اقا میثم جان رو دعوت میکنه و به همه نشون میده طوری که انگار رفته تو جنگ به دشمنا چاقو زده.
چند وقت پیش یه مسیج برام اومد که به قاتل داداشی میگن شما بعد از قتل داداشی چه برنامه ای داری میگه میخوام برم مرحله بعدی که قتل فاطمی هست.درسته که این مسیج برا خنده هست ولی یه چیزی نشون میده که خود سازنده مسیج هم شاید ندونسته که اون هم اینه که وقتی راحت ازشون میگزرن یه اعتماد به نفس برا کارهای بعدیشون پیدا میکنن
ببینین دوستان واقعیت این هست که به عقیده اکثر کسایی که این برنامه رو میبینن مهمونای این برنامه یه نوع قهرمان اون شب هستن کما اینکه تو یادداشت کافه سینما گفته شده (صفحه قبل):
میشود امیدوار بود که این مجموعه در سریهای بعدی روند رو به رشد خودش را طی کند و قهرمانان واقعی و دوستداشتنیای از دل مردم معمولی همین دور و بر به ما نشان دهد.
شاید هم قصد این برنامه به قول علیخانی قهرمان سازی نباشه اما الان این تو ذهن مردم جا افتاده و مسئولین برنامه باید به این نکته توجه میکردن
پس این خیلی مایه تاسف هست که یکی از این قهرمانان یک قاتل باشه که قتل عمد مرتکب شده
الان چاقو کشی واقعا معضلی شده در ایران البته شاید جاش اینجا نباشه اما چند روز پیش خبری شنیدم که دادستان تهران در انتشار اعلامیه ای دستورالعمل مقابله با شرارتها را صادر كرد.که بند 4 اون این هست که :
4- در جرایم دارای جنبه عمومی مانند چاقوکشی، پرونده با رضایت شاکی مختومه نشود و برای مجازات مجرم از جنبه عمومی به دادگاه ارسال شود؛
نمیدونم که این کارهاشون میتونه کمکی کنه یا نه اما امیدوارم این جنایات تو کشورمون کمتر شه و برنامه ای مثه ماه عسل هم یک کم با درایت بیشتری عمل کنه و نه صرفا با احساسات
نقل قول:
من یه دخترم هیچ وقت از این دعوا نمیکنم .نه نه نه ادم نمیگه هیچ وقت.من همچین ادمایو قاتل می دونم اما چون تو همچین دعوای هر دو نفر مقصرن نمیشه باهاشون اینجوری برخورد کرد.در زمن به نظر من اینا انقدر عذاب میکشن انقدر عذاب وجدان دارن که دیگه جرات ودل دعوا کردن ندارن.من کلا با اعدام همچین ادمای مخالفم به نظر من ترویج خوشونته.مخصوصا در ملا عام که ادمای که میرن اعدامو میبینن از 1000 تا قاتل بدترن
نقل قول:
اره اما کی قراره بهش یاد بده که مسئولیت پذیر باشه.خانواده؟جامعه؟اره من و تو ام مال همین جامعه ایم مال همین مملکت خراب شده ایم.اما چیکار کردیم؟اما فقط بلدیم بگیم وای میدونی اون پسره چیکار کرده میدونه اون دختره چیکار کرده؟غلط کرده.ما که شبیه اونا نیستیم ما خوبیم. ما اشتباه نداریم.من و با اونا مقایسه نکن.فقط من فقط من فقط من.حاضر نیستیم یه ذره اونورتر مونم ببینیم.حتما نباید با چاقو کسیو کشت ممکنه حولش بدی بیفته بمیره.
نقل قول:
.یه مشت بچه هر کدومش هم یه کارد برا خودش داشت
متاسفانه مشکل جدی ما اینه که همیشه تو استفاده ها دچار افراط یا تفریط میشیم!!!!!!! نمونش همین چاقو ..خدا رو شکر توی ایران اسلحه مثل چاقو در دسترس نیست و گرنه خدا می دونه چی می شد...باز هم به مرام و با جنبه ای آمریکایی ها که همه چیز دارن و فرهنگ استفادش رو هم دارن .نقل قول:
الان چاقو کشی واقعا معضلی شده در ایران
.................................................. .................................................. .........
خود مجری (علیخانی )گفته بود که امروز (شنبه) میاد توی روابط عمومی صدا و سیما تا با مردم صحبت مستقیم داشته باشه و نظراتشون رو بشنوه ..... گویا این برنامه آقای قاتل بخشیده شده خیلی سروصدا کرده
.................................................. .................................................. .................
اما در کنار این پسره و کار وحشتناکش مادر و پدر اون پسره هم خیلی دل و جرات داشتند که اومدند و توی یه برنامه زنده تلویزیونی کنار اون ادم نشستند ....من مادر خودم تصادف کرده بود رانندش جرات نمی کرد بیاد سمت من و برادرم !!! خونمون اومد رفت کنار بابام نشست که یه موقع یه بلایی سرش نیاریم تازه مادرم کلی قسم داده بود مارو که کاری بهش نداشته باشیم .... نشستن کنار قاتل بچه آدم و صحبت کردن خیلی دل بزرگ می خواد .... خدا هر به اون پدر و مادر صبر بده.
.................................................. .................................................. .........................
راستی مگه اخیرا نگفتن که حمل چاقو جرم هستش و حبس داره و استفاده از اون توی دعوا یمنجر به زخمی شدن کسی حکم مفسد فی الارض رو داره ....پس طبق قانون پسره باید به یه جرم از جنبه عمومی اعدام می شد !!!!
توی خارج ازایران طرف خودش تصادف میکنه و مثلا می زنه به درخت راهنمایی رانندگی ازش به عنوان یه راننده خطرناک و به خطر انداختن جان مردم شکایت عمومی می کنه و سوای جریمه ماشین و خسارت به شهر باید جریمه یه جرم و تخلف رانندگی رو هم بده ....ولی توی ایران همه چیز طبق مهر و عطوفت سنجیده میشه نه قانون و عدالت !!!!
خب اینبار بجای برادر باید بگیم خواهر:دینقل قول:
نه خواهر اینطور نیست!!!!
ببین شما مسائل رو با هم قاطی میکنی
قتل 3 مدل داره:دی عمد ، شبه عمد و غیر عمد............این تقسیم بندی فکر میکنم بر اساس قوانین اسلامی باشه
خب تا اینجا که مشکلی نیست؟
حالا با تــوجه به این 3 نوع ما میایم اظهار نظر میکنیم
بله شاید منم فردا یکی از دوستانم رو به شوخی هُل بدم و طرف سرش بخوره به دیوار و خدای نکرده بمیره
به این حرکت میگن قتل غیــــــــر عمد :دی
درسته که من قاتل دوستم هستم ولی هیچ قصدی نداشتم
شما تو این حالت میتونی برای من دل بسوزونی و بگی این بدبخت تا دیروز 1 آدم حسابی بود ولی امروز شده 1 قاتل :18:
اما حالا میایم سراغ قتل شبه عمد و بدتر از اون قتل عمد
دیگه مثال نیاز نیست ، میتونیم همین مورد که تو برنامه ماه عسل پخش شده رو بررسی کنیم:
اشتباه اول: اینکه این جناب قاتل با خودش چاقو حمل میکنه
اشتباه دوم: اینکه درگیر میشه
اشتباه سوم: اینکه چاقو رو از جیبش در میاره
اشتباه چهارم: چاقو رو وارد بدن مقتول نگون بخت میکنه
اشتباه پنجم: مرحله ی قبل رو مکرراً تکرار میکنه
.
.
.
.
.
به این میگن قتل عـــــــــــــــمد.......که به نظر بنده هیچگونه دلسوزی ای برای این شخص جایز نیست به علاوه عمل این شخص به هیچ وجه من الوجوه بخشودنی نیــــــــــــــست!!
///////////////////
حالا اینا زیاد مهم نیست
مسئله ای که خیلی جالبه اینه
بجای اینکه بیان تو این برنامه این قاتل جوان رو نشون بدن و بگن چه بلاهایی سرش اومده و زندگیش نابود شده و عمرش تباه ....... و به واسطه ی این مسائل به بقیه ی جوانان توصیه کنن که برید دنبال درس و مشق و کار و زندگی که به سرنوشت این قاتل دچار نشید
میان نشون میدن که 1 خانواده قاتلی که فرزندشون رو عمداً از زندگی ساقط کرده بخشیدن:18:
میدونم این قتل عمد محسوب میشه اما به نظر من چون از قبل واسش برنامه ریزی نکرده تو دعوا این اتفاق افتاده و حتما هر دو تاشون مقصر بودن قابل بخشیدنه.واقعا خیلی دل بزرگی میخواد که بخشیدننقل قول:
بحث قاتله چه کش دار شد :دی
قبلش بگم که این پست منه، نظر منه ..
تو اینکه قتل عمد بوده که شکی نیست .. اونم با چاقو و قمه و امثالهم .. اون لحظه هر چقدرم یه آدم (یه آدمی که از عقلش استفاده می کنه، چه 15 ساله، چه 18 ساله، چه 50 ساله) عصبانی باشه، داره به اون طرف آسیب می رسونه! یه جوون 18 ساله تو دوره زمونه ی 4 سال پیش نمی دونسته با ضربه ی چاقو ممکنه موجبات قتل یه آدم رو فراهم کنه؟ اصلاً قتل به کنار .. همینکه داره طرف رو مجروح می کنه به عمد، جرمه .. اینقد توجیه نکنیم کار میثم رو! قتل کرده اونم با 6 تا ضربه پشت سر هم! حالا هی بگین 18 سالش بوده، هی بگین جوونی کرده، خامی کرده، عصبانی شده! نتیجه ی این کار، شده عزاداری یه خونواده، از دست دادن جوون دسته گلشون که 20 سال زحمتشو کشیدن، نمی دونم شاید تا حالا عزیزی رو اینجوری از دست ندادن خیلیا که بدونن چقدر درد داره .. اتفاق باشه، بیماری باشه آدم خودشو آروم می کنه یه جوری! ولی اینکه طرف بیاد جوونتو با 6 تا ضربه بزنه خیلی سنگینه .. خیلی ..
تو پست قبلیم گفتم خیلی بزرگی می خواد قاتل عزیزت یه متر باهات فاصله داشته باشه و تو بگی بخشیدیش! یه لحظه خودمو گذاشتم جای اون مادر، دیدم نمیشه، دیدم اون کینه هه هست! نمیشه بگی به خاطر امام حسین بخشیدم! نمیشه قاتله بگه میخوام جای پسرتو برات پر کنم وقتی میخوای سر به تنش نباشه! اینکه اون مادر بخشید از حق مسلمش گذشت! اینکه آمنه بخشید از حق مسلمش گذشت .. برای من اصلاً قابل درک نیست این بخششا، اینکه یکی زندگی رو به کامم زهرمار کنه و من ببخشمش که اون زندگی کنه .. فقط می تونم اینطور فرض کنم که اون آدما خیلی بزرگتر از منن شاید، که تونستن ببخشن ..
از طرف دیگه ماه عسلم محکوم نمی کنم به خاطر دعوت از خانواده مقتول که بخشیدن و قصاص نکردن ..(البته برخورد علیخانی با قاتله هم جای بحث داره که نمیخوام واردش بشم، فقط از این مطمئنم که حقش مسلماً میثم "جان" نبود) .. اینایی که می بخشن کم نیستن، با دیدنشون خودمو خیلی بهتر شناختم(حداقل درسی که گرفتم)، که نمی تونم از حق مسلمم بگذرم ..
میشه یه جور دیگه بهش نگاه کرد .. مثل نگاه خانواده ی خودم، که الان اینا رو میارن ملت میرن هر غلطی دلشون میخواد میکنن به امید اینکه طرف ببخشه .. آره، اینم هست! و تو رسانه ملی(و برنامه ی ماه عسل که پرمخاطبه) کار درستی نبود رو به رو کردن خانواده مقتول با قاتل .. مهمونای بخش اول هم بخشیده بودن! ولی بخش دوم به من حس به مراتب بدتری داد از بخش اول .. که یه آدمی که عنان عقلشو داده دست چاقوش، با کمال احترام باهاش برخورد بشه و ازش "دعوت" بشه که بیاد رو آنتن رسانه ملی!
مشکل گذشتنه و بخششه نیست اصلاً .. اونجاشو هیچکدوممون مشکل نداریم باهاش .. اینکه یکی از حقی که بهش داده گذشته،حقش بوده، گذشته .. با "دعوت" از اون قاتله که اکثرمون مشکل داریم و رو به رو کردنش با خانواده مقتول .. که در کمال وقاحت بیاد بگه من می دونستم امام حسین یه روز نجات میده منو و دستمو می گیره! این قسمتشه که برای ما حل نمیشه .. اینکه یه قاتلی که بخشیده شده رو مهر تأیید رو حماقتی که کرده بزنیم .. اون حقش قصاصه .. پشیمون باشه، سنش کم بوده یا هر دلیل دیگه ای، حقش قصاصه .. تمرکز علیخانی رو اون بخش قضیه، قاتله، درست نبود ..
یه بار دیگه میخوام به این اشاره کنم که کسی که اختیار رفتارشو نداره "آدم" نیست .. کسی که چاقو می گیره دستش جوون مردمو به هر دلیلی که تو کله پوکش داره می کشه "آدم" نیست .. منم اگه عنان عقلمو بدم دست احساسم، بدم دست خشمم، از آدمیت خارج میشم .. فرق آدما با حیوانات چیه واقعاً؟ از راهنمایی برامون گفتن که قدرت تفکر و اختیار .. تو کشتن یه آدم کدوم یک از اینا دخیله؟
پ.ن. بعد از اون برنامه این سوال برام پیش اومده که گذشتن از حق حماقت میخواد یا بزرگی .. هنوز به جوابی نرسیدم ..
بچه ها این علیخانی چیه آخه اوردن:2:واقعا مسخره تر از اون نبود؟ انگار داره با پسر عمو دختر عمو هاش حرف میزنه انقدر باهاشون صمیمی میشه البته بعضی جاها که اصلا حیا نداره خودتون میدونید چی میگم در کل در انتخاب مجری واقعا اشتباه کردن...
اون کرده اومده بود نمیدونم اسمش چی بود همون که ماشین افتاده بود روش واقعا باعث افتخارمه که یه همشهری اومده بود توی برنامه ماه عسل
تازه واقعا یه چیزی که خیلی منو عصبانی کرد اون برنامش بود که دو نفر یکیشون حدود90میلیون اونیکی حدود160میلیون پیدا کرده بود :18:
اونوقت دومیه همون160 تومنیه میره پولشو به صاحبش میده وقتی که میخواد بهش مژدگانی رو بده فقط 50000تومنشو میده اه...:19:
واقعا اگه من بودم اوووونقددددر میزدمش که خون از دهنش بیاد بیروننننننن:47: