نقل قول:
یعنی اینکه مثلا با رتبه 15000 منطقه 2 میشه مدیریت تهران رو قبول شد ولی با 15000 منطقه سه احتمال قبولی نیست
Printable View
نقل قول:
یعنی اینکه مثلا با رتبه 15000 منطقه 2 میشه مدیریت تهران رو قبول شد ولی با 15000 منطقه سه احتمال قبولی نیست
سلام.
دوستان میخواستم بدونم دروس تخصصی رشته ی گرافیک کامپیوتر در سال دوم و سوم متوسطه چه دروسی هستند؟
با تشکر:40:
کسی نمیدونست؟
سال دوم رديف نام درس نظري عملي 1 آمادگي دفاعي 2 0 2 ادبيات فارسي (2) 2 0 3 تاريخ هنر ايران 2 0 4 تربيت بدني (2) 0 1 5 جغرافياي عمومي و استان 3 0 6 خوشنويسي 0 1 7 رياضي (2) 4 0 8 زبان خارجه (2) 2 0 9 زبان فارسي (2) 2 0 10 طراحي (1) 0 4 11 عربي (1/2) 1 0 12 عکاسي (1) 1 1 13 مباني هنرهاي تجسمي 1 3 14 کارگاه چاپ دستي (1) 1 1نقل قول:سال سوم رديف نام درس نظري عملي 1 پايه و اصول صفحه آرايي 0 2 2 تاريخ معاصر ايران 2 0 3 تاريخ هنر جهان 2 0 4 تربيت بدني (3) 0 1 5 تعليمات ديني و قرآن (2) 3 0 6 تعليمات ديني و قرآن (3) 3 0 7 خط درگرافيک 1 1 8 طراحي (2) 0 4 9 عربي (2/2) 1 0 10 علم مناظر و مرايا 1 1 11 عکاسي (2) 1 1 12 مباني تصوير سازي 1 2 13 مباني و کاربرد رايانه 1 1 14 کارآموزي 0 2 15 کارگاه گرافيک
موفق باشید ..................
سلام
خواهر من دوم دبیرستان رشته ریاضی هستش
بچه هایی که ریاضی هستید میشه لطفا در زمینه تهیه کتاب کمک کنید؟
اِ من چرا اینجارو ندیده بودم ؟ :-؟
anyway
امیرعلا
مدرسه غیر دولتی
معدل دوم : 19.60
رشته هم ریاضی
سلام، خیلی خوشحال شدم که همچین تاپیکی وجود داره و بچه های سال سومی رو جمع میکنه ،نقل قول:
خدمت شما دوست عزیز :
سال دوم دبیرستان ، سال زیاد سختی نیست ، یعنی اگر خواهر شما درس های سال اول رو خوب بلد باشه خیلی راحت میتونه سال دوم رو با نمرات عالی پاس کنه ، فقط اگه میخواد تسلط بیشتری داشته باشه بهتره که برای دروس اختصاصی تمرین و تکرار بیشتری داشته باشه ، برای همین این کتاب هارو پیشنهاد میکنم : ( من خودم سال دوم با همین 3 کتاب کمکی درس هارو با معدل 19.56 پاس کردم )
شیمی : کتاب تست مبتکران ، مولف مهندس بهمن بازرگانی ، میشه گفت بهترین کتاب چه از نظر آموزش و تست برای سال دوم هستش ، توی جوابِ تست ها ، تمام نکات درس رو به صورت درسنامه به صورت فوق العاده کامل توضیح میده ، اگر کامل خونده بشه حتی میشه برای المپیاد شیمی طلا آورد ! فکر کنم فقط همین کتاب تستش 500-600 صفحه باشه ! حتی تمام شکل هارو به صورت مو به مو تفسیر کرده ! همینطور مولف این کتاب خیلی شوخ طبع هست و آدم در حین خوندن کتاب همش میخنده !
فیزیک : باز هم مبتکران ! واقعا کامل توضیح داده ، مثلا حرکت سقوطی آزاد در کتاب فقط 1 صفحه توضیح داده شده ، اما توی این کتاب دور و بر 5-6 صفحه توضیح داده و با مثال های متععد این حرکت رو تفسیر کرده ، میشه گفت مبتکران توی این زمینه هم فوق العاده عمل کرده !
ریاضی : برای ریاضی فکر نکنم کتابی نیاز باشه ، چون ریاضی سال دوم رو اگه سر و ته کنی 2 تا فرمول درست و حسابی نداره ! اگه خواهرتون معلم خوبی داره کلا به هیچ کتابی نیاز داره ، اما اگه باز هم کتابی میخواد ، کتاب ریاضی 2 گلواژه رو پیشنهاد میکنم ، خیلی خوب هستش ...
برای بقیه درس ها هم فقط خوندن کتاب درسی کافی هست تا طرف 20 بیاره ! ( برای سال دوم ریاضی )
البته در مورد هندسه هم بگم که با خوندن تمام مسائل کتاب میشه 20 شد ! کلا 4-5 تا مسائل داره ، اما انقدر سخت هستن که اشک آدم در میاد !! باید این مسائل رو بیش از 10-20 بار حل کرد تا توی ذهن آدم جا بیوفته ، بعد از اون وقتی ذهن خلاق میشه ، میشه هر نوع مسئله ای رو حل کرد ...
نقل قول:
سلام در این باره میتونید به فروم معرفی کتاب مراجعه کنید که بحث هم دربارشون زیاد تر شده .....
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:47 PM ----------
نقل قول:
سلام
ورودتون رو تبریک میگم و موفق باشید ....
دوستان کسی مشاوره نمیده ؟