شیمی 1 که نه نمیادنقل قول:
ولی فیزیک 1 ، فصل های 4 و 5 ش میاد
موفق باشی
Printable View
شیمی 1 که نه نمیادنقل قول:
ولی فیزیک 1 ، فصل های 4 و 5 ش میاد
موفق باشی
آقا من یه هفته یه مشکلاتی پیش اومد واسم مجبور شدم یه هفته مسافرت و این ور اون ور باشم. یعنی یه هفته اصلاَ درس نخوندم. کلی حالم گرفته شد. خوب داشتم پیش میرفتم. حالا چی کار کنم به نظرتون؟
چرا شیمی یک نمیاد؟فصل اخرش به دردتون می خورهنقل قول:
یه روز وقت بزارید می تونید کلشو بخونید ولی چون وقت براتون مهمه فقط همون بخش اخرشو باید بخونید
یه سوال ...
گفتیم تابستونو رو درسایی که ضعف داریم و اختصاصیا و عربی وقت بذاریم ...
حالا این آزمون کانون که همه ی درسا میاد رو چی کار کنم ؟
( اختصاصیا رو که خوندم تقریبا ، عربی هم خودمو میرسونم ، زبانمم خوبه اونقدر نیاز نمی بینم بخونم ، این ادبیات و دین و زندگی واقعا بودجه بندیشون زیاده )
بچه ها تاثیر معدل که سال بعد زیاد شه راه جبران نداره نه؟:31:
بعد تاثیر حسابان با جبر با هندسه یکیه؟
+
سال بعد به نظرتون پیش هم اثر داره؟
عجب گیری کردما : دی :41:
معدل که به نفعته. می تونی راحت بخونی و استرس زیادی نداره امتحانات. البته معلوم نیست بشه. فکر نکنم این کار رو بکنند. چون نهایی ترم دو تا وقتی نمره بیاد و بخوان نمره ها رو بفرستن طول میکشه. البته میشه بعد کنکور هم میشه ولی چون اشتباهات زیاد میشه فکر نکنم اینکار رو بکنن ( تازه برا جبرانی که تا شهریور میشه امتحان بدی چیکار میکنن؟ ) . دیدین که امسال از آذر تا اردیبهشت چهار پنج بار مهلت وارد کردن اطلاعات دادن آخرش هم چند هزار نفری اطلاعاتشون رو کامل نکردند.نقل قول:
سال بعد به نظرتون پیش هم اثر داره؟
عجب گیری کردما : دی
ولی با این حال احتمال داره سال بعد تاثیر بدن، ولی خب خیلی زود مشخص میشه.
یادت باشه هدف اصلی تو، کنکوره نه کانون. پس توی تابستون در مورد این دو درس هرطور فکر میکنی به نفعته عمل کن. ولی بعد تابستون دقیقا طبق کانون درس بخون.نقل قول:
ولی با این حال بازم میشه یه کارایی کرد. مثلا از دینی فقط آیات و نکاتش رو بخونی و با سرفصل ها تطبیق بدی، از ادبیات فقط آرایه ها رو یاد بگیری که چی به چیه یا بخش هایی از زبان فارسی. چون این قسمت ها نسبت به بخش های دیگه کمتر از ذهن میپرن.
فيزيك 1 همشو بخونيد چون امسال يه سوال غافلگير كننده داده بودن فكر كنم از فصل 1 بود پس همشو بخوندنقل قول:
سوال 165 ؟نقل قول:
ولی سوالش از نظر محتوایی آسونه ...
من گفتم سخت بود؟؟؟؟!!!!! گفتم غافل گير كرد البته گزينه هاش يه كمي چرت بود في الواقعنقل قول: