سایت samfirmware خبرشو گزاشته ولی هنوز لینک دانلود فریمورو نزاشته ... خبر درسته هنوز برای دانلود قرار نگرفته
معمولاً آپدیت فارسی دیرتر میاد ... وقتی فریمور 2.3 زبونای دیگه بیاد یکم بعدش فارسی هم میاد ... یکم صبر داشته باش
Printable View
سایت samfirmware خبرشو گزاشته ولی هنوز لینک دانلود فریمورو نزاشته ... خبر درسته هنوز برای دانلود قرار نگرفته
معمولاً آپدیت فارسی دیرتر میاد ... وقتی فریمور 2.3 زبونای دیگه بیاد یکم بعدش فارسی هم میاد ... یکم صبر داشته باش
من چون از اوایل تولد فروم جیو بودم باید یه تشکر ویژه از شما داشته باشم چون واقعا اطلاعات خوبی در اختیار بچه ها قرار می دید.اما در خصوص لینک مدیا فایر که برای برنامه های جیو گذاشتید اون لینک درست کار نمی کنه"http://www.mediafire.com/galaxygio"نقل قول:
---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
ممنون پس رام رسمیه.به هر حال اگه فارسیم نداشته باشه می شه با نصب صفحه کلید فارسی از نت و اس ام اس استفاده کرد.درسته؟ یا اونم نمیشه؟؟نقل قول:
دوستان رام 2.3.3 آماده دانلود هست
اگر کسی لینک پیدا نمیکنه من میدم:دی
بفرمایید:
بلاخره رام رسمی 2.3 GingerBread برای گالکسی جیو معرفی شد
طبق ریویویی که توی یکی از وبسایتهای خارجی خوندم نوشته مصرف باطری کمتر شده
و باگ هایی که در 2.2 بود برطرف شده.
تم جدید و آیکون استاتوس بار عوض شده .
کارایی رم اجرایی بهتر شده و بازی ها و برنامه های جدید رو هم پشتیبانی میکنه.
لگ زدن در بازی هایی مثل PES برطرف شده.
افزوده شدن چندین برنامه جدید و ...
البته فعلا برای اروپا اومده (فارسی رو پشتیبانی نمیکنه )
باید منتظر ورژن خاورمیانه موند
کد:http://hotfile.com/dl/119787749/eeddc82/S5660XXKPA.rar.html
pass: samfirmware.com
کد:http://www.mediafire.com/?bvrr1lcljjmdrph
اگه بخای الان ینی قبل از اومدن فریمور فارسی آپدیت کنی باید فلش کنی ولی اگه فارسی بیاد میتونی با کایز راحت آپدیت کنیکد:ممنون پس رام رسمیه.به هر حال اگه فارسیم نداشته باشه می شه با نصب صفحه کلید فارسی از نت و اس ام اس استفاده کرد.درسته؟ یا اونم نمیشه؟؟
ایکن این برنامه رو داره .برنامه es file explorer رو هم نصب کردم ظاهراً به همه فایلهای گوشی دسترسی دارم .نقل قول:
این برنامه superuser کارش چیه ؟
یه سوال دیگه : چطوری میشه گوشی را فلش کرد ؟ خیال دارم یه سری عملیات انتحاری رو گوشی انجام بدم :21: ولی می خوام قبلش مطمئن باشم که میتونم گوشی رو به حالت اول برگردونم .
من یه چند روزی هست گوشی رو گرفتم، موردی که الان خیلی اذیت میکنه این حافظه داخلیش هستش که 180 مگه و من الان 160تاش رو پر کردم یه ذره دیگه بیشتر بریزم هی اون بالا میخواد بگه که حافظه گوشی پر شده که میره رو اعصاب! من نمیدونستم اینو که یه سری برنامه ها حتما باید رو حافظه داخلی گوشی نصب بشن و نمیشه ریختشون رو SD. کاش بیشتر بود یه کم...
یکی دیگه اینکه فکر میکردم فلش روش نصب بشه که مثل اینکه نمیشه و ساپورت نمیکنه. درضمن من نتوستم Opera Mobile رو روش بریزم... error میده آخر نصبش!
یه مورد دیگه که میخواستم دوستان لطفا یه چک بکنن، من توی منوهای گوشی گزینه USB Mode یا یه همچین چیزی رو ندارم! کلا وقتی وصل میکنم به کامپیوتر میره رو حالت Mass storage. گزینه ای نداره که من بتونم عوضش کنم. برای شما هم همینطوریه؟!
ممنون.
یعنی شما به جز کپی پیست کردن کار دیگه یی هم ازتون بر میاد؟نقل قول:
من این مطلب رو برای فروم آندروید دات آی آر نوشتم. اگر به نویسنده ی این پست یه نگاهی میکردید بد نبود.
حداقل نقل قول میکردید.
بهتره از خودتون چیزی برای ارائه کردن داشته باشید نه اینکه پست دیکران رو از فروم های دیگه بیارید و عینا کپی پیست کنید.
هر چند ازتون تشکر هم میکنم برای اطلاع رسانی (میدونم قصد بدی نداشتید)
موفق باشید
لینک دانلودش رو هم گذاشته. فقط باید عضو باشید تا لینک های دانلود رو هم بتونید دریافت کنید.نقل قول:
[HTML]http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-s5660.htm[/HTML]نقل قول:
خواهش می کنم دوست من.
بنده چشمداشتی ندارم از کسی .
زنبورهای عسل وقتی دنبال شهد گلها میگردن باعث گرده افشانی گلها و درختها هم میشن.
کاش همه مثل زنبور عسل باشن تا کرم خاکی . (یعنی خیرشون به دیگران هم برسه)
در مورد اون لینک مدیافایر هم انگار صاحب اکانتی که اون نرم افزارها رو آپلود کرده اعتبار اکانتش تموم شده
هر چند بیشتر نرم افزارهایی که ارائه کرده بود رو هم توی همین فروم خودمون یا در فروم های دیگر فارسی زبان میشه به راحتی دانلود کرد.
بله رام رسمیه .میتونید آپدیت کنید اما فونت فارسی رو پشتیبانی نمیکنه چون برای اروپا اومده اولین آپدیت. تا چند روز دیگه برای آسیا و خاورمیانه هم میاد.
کیبورد فارسی هم نمیشه استفاده کرد چون فونت ها رو به صورت مربعی نشون میده.
برنامه ی superuser از اسمش پیداست . ترجمش کاربر مدیر هست . یعنی مدیریت بهتر گوشی برای کابر. که بعد از روت کردن امکان دسترسی به فایل های سیستمی رو به کاربر میده.نقل قول:
فلش کردن هم با نرم افزار اودین odin امکان پذیره . البته توصیه میکنم اگر اطلاعاتتون در همین حد هست به هیچ وجه گوشیتون رو فلش نکنید یا کاستوم رام روش نریزید چون با کوچکترین اشتباه گوشیتون بریک میشه و متضرر میشید.
میتونید از ap2sd استفاده کنید (اما قبلش باید گوشیتون رو حتما روت کنید)نقل قول:
برنامه ی فلش پلیر هم نصب میشه روش (باید dobe air رو قبلش نصب کنید و بعدا آخرین نسخه از برنامه فلش پلیر رو نصب کنید)
اپرا موبایل هم سنگینه و هم اینکه قابلیت فیل ترینگ سرور رو نداره (اپرا مینی نسخه جدیدش اما داره )
من اپرا موبایل رو نصب کردم اما چیز خاصی نداره . بهترین بروزر برای آندروید به نظر من UC browser هستش .
برای usb mode من هم همین مشکل رو دارم. البته این یک باگه 2.2.1 هستش که من با گالکسی اس هم داشتم. فکر کنم با آپدیت به جینجربرد رفع بشه
سلام
چجوری میشه به حالت ریکاوری رفت ؟
ببخشید اینقدر سوال می کنم . تو اندروید خیلی تازه کارم