ببين عزيز من اين بازي رو تموم كردم.مثل خيلي هاي ديگه.حالا منظورت از فوت و فن چيه.جايي مشكل داري بگو تا كمكت كنم.
ولي اين رو بدون كه در اكثر مراحل نيازي به شليك گلوله نداري.
يعني بدون تفنگ هم مي توني مرحله رو تمام كني.
Printable View
ببين عزيز من اين بازي رو تموم كردم.مثل خيلي هاي ديگه.حالا منظورت از فوت و فن چيه.جايي مشكل داري بگو تا كمكت كنم.
ولي اين رو بدون كه در اكثر مراحل نيازي به شليك گلوله نداري.
يعني بدون تفنگ هم مي توني مرحله رو تمام كني.
یک نفر لطف کنه پیرامون مرحله ای که باید شیخ رو بکشیم و جلوی معامله دی ان ای را بگیریم توضیح بده
اقا من میرم تو کاسینو. باید چیکار کنم؟ به هیچ وجه که نمیگذارند دور اون شیخ برم. اگر هم با پوشاک مهماندار برم. 2 تا گارد ایستاده اند و دارند منو نیگا میکنند. حالا من چیز در بیارم شیخ رو بزنم؟
من فکر کنم باید صبر کنم تا بیان با هم معامله کنند اونوقت شاید یه اتفاقی بیفته. ولی هر چی شکیبایی میکنم بازهم اینا معامله نمیکنند.
شیطونه میگه برم با ام 4 بزنم .......
کمک کنید
وقتي كه شيخ از ماشين پيدا شد اون بالا تصويرش رو نشون ميده شما تو مسير اون بمب بذار تا بر اون دنيا
سلام به همه
آقا من در مرحله 8 يه مشكلي پيداكردم كه اگه بخوام يه چيزي رو پرت كنم يا بمب بزارم از بازي مي پره بيرون
به نظر شما مشكل چيه
ممنون
بمب بزارم؟ کجا؟ جایی برای بمب فکر نکنم باشهنقل قول:
نوشته شده توسط nfsmw
سلام
من هر وقت كه بازي رو سيو ميكنم وقتي كه از بازي بيرون ميام وبعد دوباره وارد بازي ميشم سيوهام پاك شده
لطفآ يكي بمن كمك كنه
جاي بمب ميدونم نيست ولي بمب كنترلي كه خود هيتمن داره تو مسير اون بنداز بعد برو يه ذره دور بعد بمب رو با ريموت كنترل بتركوننقل قول:
نوشته شده توسط nima_kiyaniyan
منظورت اون مرحله هست كه برف مياد اگه اون مرحله رو ميگي گرافيك رو پايين ترين حد بذار و تمام جزئيات رو غيرفعال كن درست ميشهنقل قول:
نوشته شده توسط fujin
اقای nfsmw
جایی برای بمب گذاشتن نیست.( گشتم نبود) اگه منظور انداختن بمب در مسیر هستش. باید بگم شرمنده.
سام ماجرا جو که بازی نمیکنیم. این هیتمنه!
اقای بایرن
نه بابا میخاستی باقی بمونه؟ یکی از سختی های هیتمن که منو خشمگین میکنه همینه. تازه بازی هیتمن به شما اجازه نمیده سیستم را hibernate کنید. در صورتی که دیگر بازی ها می گذارند
دوست عزيز من هم اين مشكل رو داشتم ولي بازي دو نوع سيو داره يكي بعد از تموم كردن مرحله سيو ميكني كه اون ميمونه و دومي وسط بازي هست كه به محض اينكه از مرحله در بياي پاك ميشه و به منوي اصلي هم بري اون سيوها نمي مونهنقل قول:
نوشته شده توسط bayern