d6600 فرقش با d8000 چقدر است
Printable View
d6600 فرقش با d8000 چقدر است
سلام دوستان می گن که smart led های سامسونگ که تو بانه می فروشند تجهیزاتش از قبیل اینترنت تیوتر دیجیتال و ..... قفل است و کار نمی کند آیا این درست است یا نه ؟ آیا عینکهایی که در بانه با تلویزیون می دهند با این این دستگاه ( d6600) هماهنگی دارد یا نه چون می گن عینکهای جدید هنوز نیامده است .
هر دستگاهی که شما خرید میکنید امکان داره خرابی داشته باشه یا بنا به بازاری که قراره عرضه بشه یه سری از امکاناتش حذف یا اضافه بشه. اما عموماً خریدهای بانه ای مشکل خاصی ندارند. ولی باز هم باید حتماً تست بشه. قفل بودن تیونر دیجیتال یا اینترنت نمیدونم منظور چیه اما اگر از لحاظ سخت افزاری گیرنده ----t و چیپ وایرلس دستگاه سالم باشه بقیش مربوط به نرم افزار میشه که قابل حله و با راهنمایی دوستان همینجا میشه راه اندازیش کرد.نقل قول:
در مورد عینک، مدلهای جدید در بانه موجود هست. فروشنده شما نداشته. از جای دیگه تهیه کنید قط تاکید کنید مربوط به مدلهای 2011 باشه. چون سیستم ارتباطی مدلهای 2011 با عینک از طریق بلوتوس برقرار میشه و با مدلهای 2010 که از طریق اینفرارد مرتبط میشدند همخوانی نداره. برای من هم اول مدل 2010 رو فرستادند. تماس گرفتم و 2011 رو برام فرستادند و اون رو پس گرفتند. معمولا هم مدل sg-3100 هست مدل پایه 2011 هست به قیمت 80 برای یک عینک.
به غیر دیزایننقل قول:
سرعت Clear Motion Rate بالاتر D8000 که 800 در مقیسه با 400 در D6600 است
کنتراست دینامیکی بیشتر
نوردهی Micro Dimming در D8000 که تقریباً کارایی آنچنانی نداره.
تو سایتها خونده بودم که نوردهی D8000 یکنواخت نیست ولی نه دیگه اینطوری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افتضاحه. نسبت به مدلهای گذشته بهتر نشده. حالم از هر چی LED، بهم خورد.
در فایل ویدیویی زیر که از مدل D7000 است موقع عوض کردن کانال این مشکل کاملاً مشخصه:
[HTML]http://www.youtube.com/watch?v=f7rzj9v3_-s[/HTML] میشه با تنظیم کنتراست و ... بهترش کرد ولی باید قید جزئیات تصویر رو زد.
حالا این دو تا عکس رو هم مقایسه کنید. مشابه نیستند اما میشه به نتیجه ای رسید.
اولی ال ای دی D8000 سامسونگ
سایز اصلی:
[HTML]http://irupload.ir/images/1o7vpqyq4clv7ti84ktb.jpg[/HTML]حالا پلاسما VT30 پاناسونیک
سایز اصلی :
[HTML]http://www.pic.iran-forum.ir/images/fod93ov042rmhfe8abb.jpg[/HTML]این VT30 واقعاً معرکه است.
از اونجایی که در پلاسما هر پیکسل بطور مستقل نور ایجاد میکنه همیشه نهایت دقت نوردهی رو داره و LED از هر نوعی که باشن (حتی FULL LED ) هیچوقت در حد و اندازه رقابت با پلاسماها نخواهند بود.
اینجوری که پیش میره یواش یواش دارم متمایل میشم به پلاسما
همونطور که خودت اشاره کردی این دو تصویر مشابه نیستند چه از لحاظ خود تصویر و چه تنظیمات پنل. اون تصویر D8000 اصلاً معلوم نیست با چه تنظیماتیه که اینجوری تار و بی کیفیته. انگار یه تصویر 240*320 موبایل روی فول اچ دی اسکیل شده باشه. من یه تصویر شهر توی شب دارم که روی D6600 واقعا جادو میکنه! حالا D8000 با Micro dimming حتماً یه مقدار بهتر عمل میکنه.
البته جای این بحث در اینجا نیست
بله
1. پلاسما هم نوردهی بهتری داره و هم تولید سیاهی با خلوص بالا می کند (منبع نور هر پیکسل را به صورت جداگانه خاموش می کند ولی در LED ,LCD به وسیله قطبش کریستال از عبور نور جلوگیری می کند که این امر 100در صد نخواهد بود و مقداری از نور عبور می کند)
2.سرعت نوسازی در پلاسما تا 600Hz می رسد در صورتی که در LED ,LCD این عدد نهایتا به200 تا( 240Hz فرکانس برق شهری 60Hz) که باعت کشیدگی تصور در تصاویر سریع در LED ,LCD می شود
اما پلاسما به منبع تصاویر بسیار حساس است. حتی یک کابل نامرغوب هم می تواند تاثیر گذار باشد
برادرا و خواهرا کسی d7000 , d7770 در بانه قیمت داره؟ اصلا اومده؟ اگر جایی داره به من شمارشه بدید ممنون
دوستان میخام یه ال ای دی سه بعدی 6400 سامسونگ بدم از بانه برام بیارن بدون گارانتی با هزینه فرستادنش 1700 در میاد.
بنظر شما ارزششو داره یا برم از نمایندگی با گارانتیشو بگیرم .
کسی میدونه قیمت نمایندگیش چنده؟
اومده قیمتشم 2300نقل قول:
----------------[HTML][/HTML]
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
به نظر من ارزششو دارهنقل قول:
قیمت نمایندگیشم اگه معادل 40d6960 باشه 2.199
و اگه معادل 40d6940 باشه 2.049