باز ممنون یکی پیدا شد جواب بده !نقل قول:
دوست گلم من ورژنهای پایینتر رو هم امتحان کردم بازم گاهی اوقات اینطوری میشه
کسی علتش رو میدونه؟
Printable View
باز ممنون یکی پیدا شد جواب بده !نقل قول:
دوست گلم من ورژنهای پایینتر رو هم امتحان کردم بازم گاهی اوقات اینطوری میشه
کسی علتش رو میدونه؟
سلام دوستا خواهش میکنم کمکم کنید
من الان چند روزی هست که نمیتونم وارد یاهو میل بشم و ایمیل هام رو چک کنم نمیدونم چرا اینجوری شده با مرورگرهای مختلف امتحان کردم اما اصلا نمیتونم لاگین کنم واقعا نمیدونم چیکار کنم.
البته مشکل من بعداز نصب کردن پک امنیتی مایکروسافت به وجود اومده به نظر شما میتونه مال این پک امنیتی باشه خواهش میکنم کمکم کنید.
آره به احتمال زیاد مشکل زیاد دارهنقل قول:
با سلامنقل قول:
از چه اينترنتي استفاده ميكنيد؟؟
موفق باشيد.
سلام من از اینترنت EDGE ایرانسل استفاده میکنم الان پنج شش روزی میشه که اینجوری شده هر وقت میخوام وارد صندوق ایمیلم بشم can not find page میده با مرورگرهای مختلف امتحان کردم ولی فایده ای نداشتنقل قول:
please help me
با سلام
در 2 تا از Id های میل یاهوی من تاریخ و ساعت ایمیل رسیده در اینباکس کاملا اشتباه نشان داده می شود. ولی در یک id دیگر درست نشان می دهد. لطفا راهنمایی کنید که چطور می توانم آنها را تصحیح کنم.
با تشکر
با سلامنقل قول:
بله حدس ميزدم از ايرانسل استفاده ميكنيد. ايرانسل چندروزي هست كه كليه ي سرويس هاش روي ياهو رو بسته
و نه مسنجر نه ميل باكس و نه هيچيزي ديگه باز نميشه
موفق باشيد.
دوستان يه ايمل به من اومد تو اينباكس حجمش 14 كيلوبايت بود و من بازش كردم داخلش يه عكس تبليغاتي اينا بود هيچي نداشت اين ايميل از اين اسپم ها نميتونه باشه به اسم maryam mor اومده بود يه دونه هم به اسم آشنا 14 بود بازش نكردم. مشكلي كه نداره ؟ اطلاعات خاصي رو بده؟ البته من كومودو و آويرا و dns clearcod دارم
با سلامنقل قول:
احتمالا همون اسپم بوده
مشكلي نيست
اگه آنتي ويروس و ... آپديت و به روز باشن و اون رو شناسايي نكرده باشن چيزي نبوده
موفق باشيد.
سلام به عزیزان
من در تاپیک قدیمیتون خوندم که میشه گزینه insert image را در یاهو فعال کرد
setting-Labs
اما یاهو من این گرینه را نداشت یاهو بتا دارم یکی لطفا با عکس کمک کنه...
مرسی