منم می تونم یه سئوال بپرسم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با اجازه ی اساتید...
Printable View
منم می تونم یه سئوال بپرسم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با اجازه ی اساتید...
خدا نکنه دلت بشکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
اه ، اه ، اه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ساعته که اینجا نشستم و دارم تایپ میکنم حالا که خوندمش دیدم بازم خراب کاری کردم مجبور شدم همش رو پاک کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر فقط بگه خوب عاشق شدم دیگه اونوقت چیکار میکنی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
ذوق مرگ شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
دوست عزيز اينقدر بد بيني چرا ولي اينهمه رنگ شاد چرا سياه :exclamatiنقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
بهتر يكم هم به زيبايي ها فكر كرد تا ويراني ها
کویر جان
واقعا چرا رنگ سیاه رو دوست داری ؟
اگه رنگ سیاه نبود چه رنگی رو دوست داشتی ؟
چرا حس پوچی می کنی ؟
از چه بویی خوشت میاد؟
زندگی چه رنگیه؟
مزه چه غذایی رو دوست داری؟
چه صدایی رو بیشتر می پسندی؟
اگه تو دنیا دختر نبود چی می شد؟
دوستان تا فردا ساعت 2 بعد از ظهر كوير جان رو صندليه بعدشم
ساويس جان اگه دوست داري ميتوني هر كسي رو جانشين خودت كني فقط يادت باشه ممكنه تا مدتها دوباره نوبت به خودت نرسه ها
هر جور راحتي
ای بابا شما چرا انقدر به کویر پیله میکنید مگه مشکی چه عیبی داره به قول رضا صادقی مشکی رنگ عشقه ....نقل قول:
نوشته شده توسط mohamad hosein
من همیشه واسه همه ی کارام دلیل دارم دوست دارم طرفم هم این طور باشه! باید یه چیز منطقی به من بگه تا من بدونم عشقش واقعی هست نه از روی هوا و هوس!نقل قول:
نوشته شده توسط soooot
باید برام ثابت بشه واقعا منو می خواد. :blush:
چی بگم؟!!! :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط mohamad hosein
خودمم خیلی از این حس و حالم خوشم نمی یاد!
سلام کویر . اجازه دارم ازتون یه چیزی بپرسم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه زمانی فقط تو لباس پوشیدن سیاه بودم ولی حالا می بینم که نه! واقعا انگار این رنگ و خیلی دوست دارم.نقل قول:
نوشته شده توسط bb
قرمز دومین رنگیه که من دوست دارم.
آخه به هیچ کدوم از هدفام تو زندگی نرسیدم. :sad:
منظورت عطرو ادکلن اگه باشه من بوی ادکلن رمی رو خیلی دوست دارم.( البته در آبی تیره) بوی گل مریم رو هم خیلی دوست دارم.
زندگی خاکستریه.
قرمه سبزی! :biggrin:
صداهای ملایم اونایی که به آدم آرامش می ده! بعضی ها هستن وقتی صحبت می کننن یه آهنگی تو صداشون هست که من خیلی خوشم می یاد.
:ohno: :blink: مگه می شه؟ اگر دختر نبود پسر هم نبود. :)